Βοηθεια σε set up

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
Παληκαρια καλημερα σας! Νομιζω οτι φτανει ο καιρος να παρω κ γω ενα media player για ν ακουω την μουσικη που εχω σε σκληρους ! ολα μου τα cd οπως τα αγοραζω τ αποθηκευω για να μπορω να γραφω κ επιλογες τραγουδιων απ αυτα. Το θεμα ειναι οτι εχω μπερδευτει απ αυτα που εχω διαβασει εδω, για προτεινεται εναν συνδιασμο με η χωρις dac που να συνδεεται με τον onkyo 906 οπτικα η αναλογικα ! το notebook που εχω ειναι σχετικα απλο δν εχει ψηφιακη εξοδο μονο αναλογικη κ εχω κ επιπλεον εξωτερικους σκληρους ! Απ οτι εχω δει υπαρχουν media servers αλλα ξεφευγουμε στη τιμη π.χ. naim . Koστος μεχρι 500 γιουρο

Tην δουλεια μου την κανω κ με το λαπτοπ οταν το συνδεω αναλογικα αλλα ο ηχος ειναι πολυ χαμηλης εντασης , πρεπει να χω τερμα σχεδον τον ενισχυτη! Φυσικα μ ενδιαφερει το ηχητικο αποτελεσμα , αυτο ειναι το ζητουμενο!

Cambridge dac magic
( το κόστος παίζεται μιας και άλλοι το παίρνουν από εδώ άλλοι από Αγγλία )
μεταξύ 280-350 ευρω αν δεν κάνω λάθος
ένας περιορισμός είναι ότι από το usb δεν ανεβαίνει 24/96 αλλά εάν δεν σε απασχολεί αυτό προχώρα άφοβα θα ακούσεις καλά,

η άλλη σου επιλογή ένας media player τύπου egreat να παραδώσει σήμα στο onkyo μέσω οπτικού η coaxial
κόστος περίπου 200 ευρω
νομίζω πως στην περίπτωση των media player δεν έχει νόημα μεγαλύτερο κόστος μιας και παίζουν τον ρόλο του transport μόνο

εάν το λαπτοπ σου δεν έχει οπτικό η coaxial μπορείς να το κάνεις είτε χρησιμοποιώντας μια εξωτερική κάρτα ήχου usb η firewire είτε απλά με έναν usb to spdif convertor