ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

jkontar

Established Member
11 August 2007
140
Ζάκυνθος
Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα -bye-

Η ιστορία έιναι η εξής:

Εδώ και 10 μέρες περίπου αποφάσισα να ψάξω για τηλεόραση lcd κατ´αρχήν μέσω Internet γιατί εδώ στην επαρχία είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Στην αναζήτησή μου αυτή βρήκα και εσάς και η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα threads που με ενδιαφέρουν και όντως έχω μάθει πολλά πράγματα και έχω λάβει μεγάλη βοήθεια από όλους σας και σας ευχαριστώ.

Μέσω της αναζήτησης λοιπόν και επειδή είμαι μεγάλος φαν των αθλητικών γεγονότων κατέληξα στο ότι το βασικό κριτήριο μου έπρεπε να είναι τα 100Hz (όποιος διαφωνεί είναι ευπρόσδεκτος), και έτσι πήραν το χρίσμα οι σειρές sony d3000 και sharp aquos rd2.
Το μοναδικό μου πρόβλημα πλέον ήταν και είναι το μέγεθος. Η τηλεόραση θα τοποθετηθεί στα 3.00 - 3.50μ και εδώ πραγματικά θέλω τη βοήθειά σας.

Τέλος πάντων σήμερα αποφάσισα να επισκεφθώ τη μοναδική από τις μεγάλες αλυσίδες (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ) που έχουμε εδώ για να δω τις εκλεκτές μου να παίζουν αλλά να αποφασίσω και για το μέγεθος.

Εδώ αρχίζει η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μπαίνοντας μέσα βλέπω όλες τις τηλεοράσεις κλειστές (όσες υπήρχαν τέλος πάντων).
Ρωτάω τον πωλητή αν υπάρχει κάποια τηλεόραση τεχνολογίας 100Hz για να δω και μου απαντάει ότι είχε μία αλλά την έδωσε και ότι όποια ήθελα μπορούσε να μου την παραγγείλει!!!!
Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το μέγεθος και αφού του έδωσα τα δεδομένα μου απάντησε ότι με μια 32άρα θα ήμουν σουπερ ικανοποιημένος γιατί αυτός στα 4μ βλέπει με μια 27άρα (προφανώς crt) και μερικές φορές τον κουράζει κιόλας:rifle:

Τέλος πάντων ο πωλητής αποχώρησε και εγώ προσπαθούσα να δω το μέγεθος με το μάτι, αλλά για κακή μου τύχη δεν υπήρχε ούτε μια 40άρα για να συγκρίνω. (Παρεπιπτόντως πιστεύω ότι η ιδανική θα μου είναι η 37άρα, αλλά θέλω τη γνώμη σας).

Αφού λοιπόν εξαφανίστηκε ο πωλητής βρήκα έναν άλλο και του ζήτησα να μου δώσει τιμές για κάποιες τηλεοράσεις που με ενδιέφεραν χωρίς να του πω πολλά πολλά αυτή τη φορά. Πραγματικά ήταν ευγενέστατος έκατσε στον υπολογιστή και περιμένε να του δώσω τα μοντέλα. Του είπα λοιπόν sony d3000 και sharp rd2 σε όλες τις διαστάσεις.
Και Τότε Έγινε το Θαύμα.
0/4 Κύριοι
Σε όλα τα μοντέλα του έβγαζε ένα περίεργο κωδικό ο οποίος όπως μου εξήγησε σημαίνει ότι το μοντέλο δεν θα το ξαναφέρει γιατί δεν τράβηξε ή γιατί αποσύρεται από την εταιρία :slapface:

Όταν του είπα ότι είναι καινούρια μοντέλα τεχνολογίας 100Hz μου απάντησε ότι μπορεί να μην έπιασε η τεχνολογία αλλά και στο κάτω κάτω τι διαφορά έχουν τα 100Hz?????????????:slapface:

Πάντως για να με εξυπηρετήσει μου έιπε ότι μπορούμε να παραγγείλουμε κατ´ευθείαν από την εταιρία που με ενδιαφέρει αν τελικά επιμείνω.

Μετά από αυτά έφυγα σοφότερος και γράφτηκα στο AVCLUB για να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.

Αυτά είχα να πω για πρώτο thread.

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο ελπίζω να μην σας κούρασα

υ.γ1: Περιμένω τη γνώμη σας για τα ερωτήματά μου

υ.γ2: Συμβαίνει κάτι στο Λαρισινό κατάστημα από χθες το βράδυ? Ξέρει κάποιος κάτι?

Ιάκωβε καλωσήρθες στην μεγάλη παρέα μας!!!

ήρθες στο κατάλληλο μέρος!!!

μόλις είδα τον τίτλο του θέματος τρόμαξα...όμως μετά ηρέμησα...καλά...αυτά που περιγράφεις είναι πολύ συνηθισμένα...δεν μας δημιουργούν εντύπωση...

παρεπιπτώντος είναι γείτονάς σου και ο-φοβερός και τρομερός-Rivers...

Γιάννη και άλλος Ζακυνθινός μας πρόκυψε!!!!

για να βοηθήσουμε το-νέο-φίλο-μας....

Iάκωβε, καλώς όρισες σίγουρα κι εγώ κόλλησα λίγο στον "ασυνήθιστο τίτλο", του θέματος, μη μασάς, στις περισσότερες "μεγάλες", αλυσίδες τέτοια φαινόμενα είναι κάτι παραπάνω από συνηθισμένα....είναι ρουτίνα.:ernaehrung004:

Δυστυχώς άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει την σκληρή ελληνική πραγματικότητα!Και γώ δοκίμασα να μπώ στον electroptica αλλά δεν μπήκε!

Γεια χαρα Ιακωβε.-bye-

Ο Κωτσοβολος στην Ζακυνθο ειναι για κλωτσιες. Ειχα παει πριν 2-3 μηνες να ρωτησω καποια πραγματα και ειναι εντελως ασχετοι , ασε που ειχαν την Sony 40W2000 "προσφορα" στα 2,450 ευρω οταν το Πλαισιο (που στελνει με μεταφορικη στην Ζακυνθο αφου καταθεσεις τα λεφτα σε λογαριασμο , ειχα ρωτησει πριν λιγο καιρο) την ειχε 2,080!!!

Παντως η Sharp 37RD2E ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις και μαλλον η κορυφαια στις 37" οποτε προχωρα αφοβα.-bye-

Kαλώς ήλθες στην παρέα!
Μήν πτοείσαι απο τετοιου είδους συμπεριφορές, όταν κάποτε ρώτησα απο περιέργεια σε ανάλογη αλυσίδα καταστημάτων για κάποια tv ο πωλητής με ρώτησε : Τι την θες και τι θα την κάνεις???!!!!!!!
Έ λοιπόν να βλεπω τσόντες του απάντησα:rifle::antlers:

Kαλώς ήλθες στην παρέα!
Μήν πτοείσαι απο τετοιου είδους συμπεριφορές, όταν κάποτε ρώτησα απο περιέργεια σε ανάλογη αλυσίδα καταστημάτων για κάποια tv ο πωλητής με ρώτησε : Τι την θες και τι θα την κάνεις???!!!!!!!
Έ λοιπόν να βλεπω τσόντες του απάντησα:rifle::antlers:

Φίλε μου Billy, καθόλου δεν πρέπει να πτοείσαι από τέτοιες συμπεριφορές. Αντιθέτως, αν ήμουν εγώ στη θέση σου, θα έπαιρνα με κλειστά μάτια όποια συσκευή μου πρότεινε ο συγκεκριμένος πωλητής. Εξηγούμαι:

Όταν πρωτομπήκα στο Avforum χρησιμοποιούσα το ψευδώνυμο digital inferno. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία διότι, πραγματικά, πίστευα ότι η ψηφιακή εποχή θα είναι μια κόλαση για τον καταναλωτή. Ερχόμαστε, λοιπόν, στις τηλεοράσεις μιας και βρισκόμαστε σε αυτήν τη κατηγορία.

Μια φορά και έναν καιρό, στην pre digital εποχή, αγοράζαμε συσκευές και 'κει απολαμβάναμε τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινιούλες μας, τα αθλητικά μας κ.λ.π Το όνειρό μας ήταν να βρούμε παραπάνω χρήματα για να πάρουμε μερικές ίντσες ακόμα. Όταν τα βρίσκαμε και κάναμε την αγορά μας, ήμασταν ευτυχισμένοι που πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας.

Πάμε στο σήμερα....

Σήμερα, η πρώτη κουβέντα ενός ''ψαγμένου'' πωλητή πρέπει να είναι ''για τι την θέλεις τη συσκευή??'' Θα έχεις ακούσει, συχνά-πυκνά το Γιάννη (Rivers) να ρωτάει ''την θέλεις για τηλεοπτικά, για HD, για παιχνίδια??'', πριν προτείνει τελικά την.......Sony :flipout::flipout::grinning-smiley-043.

Η ερώτηση δεν είναι τυχαία, αλλά εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των ψηφιακών εφαρμογών και τεχνολογιών. Εδώ, λοιπόν, ξεκινάει η παράνοια.

-Θέλεις να βλέπεις τηλεοπτικά προγράμματα, πάρε 32άρα
-Ναι, αλλά είναι μικρή
-Ε, τότε πάρε μια 40άρα, 46άρα
-Μήπως είναι πολύ μεγάλη και θα χάνω σε ποιότητα με το αισχρό μας σήμα?
-Σε αυτή την περίπτωση, χτύπα μια plasma...
-ΟΚ, όμως, δεν έχει ανακλαστικό τζάμι, έχει θέματα με το burn in, για να μην πω τίποτα για την ανάλυση που είναι χαμηλότερη και δεν θα έχω pixel mapping 1:1
-Μην σε νοιάζει, έχει φροντίσει για σένα η Pioneer....
-Ε, όχι να πουλήσω και το αυτοκίνητο για να αγοράσω τηλεόραση. Τέλος πάντων, θα πάρω την Pioneer. Ελπίζω να την κρατήσω καμμιά 5ετία....
-:flipout::flipout: όχι και πενταετία βρε αδερφέ, άντε να την κρατήσεις κανά χρόνο μέχρι να βγει το ultra high definition με hdmi 1.6 που θα σου περνάει ταυτόχρονα εικόνα hd, ήχο hd, 2+1 πίτσες σπέσιαλ και 3 μπύρες, για οπτικές και γαστρονομικές απολαύσεις.....
-Μήπως να πήγαινα σε καμμιά LCD που είναι πιο future proof??? Τουλάχιστον, να μην θεωρείται παρωχημένη μέχρι να την βγάλω από το κατάστημα!!!!
-Σωστά!!!!!Πάρε Lcd....σωστός ο παίκτης. Μόνο, πρόσεχε, όπως βγαίνεις από το κατάστημα μην σκοντάψεις πάνω στις OLED........

Και πάει λέγοντας, θα μπορούσα να γράφω για μια εβδομάδα.

Πάντως, πέραν της πλάκας, 2 κουβέντες πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας όταν προχωρούμε στην αγορά ψηφιακών συσκευών και με δεδομένο ότι δεν είμαστε Έλληνες Κροίσοι με νησί:

1. Παροδικότητα
2. Συμβιβασμός

Όσο πιο γρήγορα κατανοήσουμε τα ψηφιακά δεδομένα και βάλουμε στο σύστημά μας τις παραπάνω έννοιες τόσο πιο απλά και ευχάριστα θα περάσουμε την digital era....

Καλές αγορές!!!!!!!!!!!-bye--bye-

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

Φίλε μου Billy, καθόλου δεν πρέπει να πτοείσαι από τέτοιες συμπεριφορές. Αντιθέτως, αν ήμουν εγώ στη θέση σου, θα έπαιρνα με κλειστά μάτια όποια συσκευή μου πρότεινε ο συγκεκριμένος πωλητής. Εξηγούμαι:

Όταν πρωτομπήκα στο Avforum χρησιμοποιούσα το ψευδώνυμο digital inferno. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία διότι, πραγματικά, πίστευα ότι η ψηφιακή εποχή θα είναι μια κόλαση για τον καταναλωτή. Ερχόμαστε, λοιπόν, στις τηλεοράσεις μιας και βρισκόμαστε σε αυτήν τη κατηγορία.

Μια φορά και έναν καιρό, στην pre digital εποχή, αγοράζαμε συσκευές και 'κει απολαμβάναμε τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινιούλες μας, τα αθλητικά μας κ.λ.π Το όνειρό μας ήταν να βρούμε παραπάνω χρήματα για να πάρουμε μερικές ίντσες ακόμα. Όταν τα βρίσκαμε και κάναμε την αγορά μας, ήμασταν ευτυχισμένοι που πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας.

Πάμε στο σήμερα....

Σήμερα, η πρώτη κουβέντα ενός ''ψαγμένου'' πωλητή πρέπει να είναι ''για τι την θέλεις τη συσκευή??'' Θα έχεις ακούσει, συχνά-πυκνά το Γιάννη (Rivers) να ρωτάει ''την θέλεις για τηλεοπτικά, για HD, για παιχνίδια??'', πριν προτείνει τελικά την.......Sony :flipout::flipout::grinning-smiley-043.

Η ερώτηση δεν είναι τυχαία, αλλά εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των ψηφιακών εφαρμογών και τεχνολογιών. Εδώ, λοιπόν, ξεκινάει η παράνοια.

-Θέλεις να βλέπεις τηλεοπτικά προγράμματα, πάρε 32άρα
-Ναι, αλλά είναι μικρή
-Ε, τότε πάρε μια 40άρα, 46άρα
-Μήπως είναι πολύ μεγάλη και θα χάνω σε ποιότητα με το αισχρό μας σήμα?
-Σε αυτή την περίπτωση, χτύπα μια plasma...
-ΟΚ, όμως, δεν έχει ανακλαστικό τζάμι, έχει θέματα με το burn in, για να μην πω τίποτα για την ανάλυση που είναι χαμηλότερη και δεν θα έχω pixel mapping 1:1
-Μην σε νοιάζει, έχει φροντίσει για σένα η Pioneer....
-Ε, όχι να πουλήσω και το αυτοκίνητο για να αγοράσω τηλεόραση. Τέλος πάντων, θα πάρω την Pioneer. Ελπίζω να την κρατήσω καμμιά 5ετία....
-:flipout::flipout: όχι και πενταετία βρε αδερφέ, άντε να την κρατήσεις κανά χρόνο μέχρι να βγει το ultra high definition με hdmi 1.6 που θα σου περνάει ταυτόχρονα εικόνα hd, ήχο hd, 2+1 πίτσες σπέσιαλ και 3 μπύρες, για οπτικές και γαστρονομικές απολαύσεις.....
-Μήπως να πήγαινα σε καμμιά LCD που είναι πιο future proof??? Τουλάχιστον, να μην θεωρείται παρωχημένη μέχρι να την βγάλω από το κατάστημα!!!!
-Σωστά!!!!!Πάρε Lcd....σωστός ο παίκτης. Μόνο, πρόσεχε, όπως βγαίνεις από το κατάστημα μην σκοντάψεις πάνω στις OLED........

Και πάει λέγοντας, θα μπορούσα να γράφω για μια εβδομάδα.

Πάντως, πέραν της πλάκας, 2 κουβέντες πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας όταν προχωρούμε στην αγορά ψηφιακών συσκευών και με δεδομένο ότι δεν είμαστε Έλληνες Κροίσοι με νησί:

1. Παροδικότητα
2. Συμβιβασμός

Όσο πιο γρήγορα κατανοήσουμε τα ψηφιακά δεδομένα και βάλουμε στο σύστημά μας τις παραπάνω έννοιες τόσο πιο απλά και ευχάριστα θα περάσουμε την digital era....

Καλές αγορές!!!!!!!!!!!-bye--bye-

+1

δεν ξερω αν το ματι μας ειναι ψηφιακο η αναλογικο,δεν με ενδιαφερει αλλωστε, αλλα ενα πραγμα ξερω:οτι ειναι ο καλυτερος κριτης μιας και μιλαμε για τηλεοραση:grandpa:

υ.γ εαν συνοδευεται και απο πιτσα καλοδεχουμενη αρκει να μην ξεχναμε οτι αγοραζουμε tv και οχι την ΠΙΤΣΑ!!!

Last edited:

Πολυ ωραια τα λες συνονοματε Γιαννη.-bye-

Παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση προτεινα Sharp για ξεκαρφωμα.:flipout:

δεν ξερω αν το ματι μας ειναι ψηφιακο η αναλογικο,δεν με ενδιαφερει αλλωστε, αλλα ενα πραγμα ξερω:οτι ειναι ο καλυτερος κριτης μιας και μιλαμε για τηλεοραση

Δεν θα διαφωνήσω πως θα ήταν το ιδανικό κάτι τέτοιο. Ούτε θα διαφωνήσω με όσους λένε δες μόνος σου και επέλεξε ότι σου αρέσει καλύτερα.

Το θέμα είναι όμως κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο στην χώρα μας σήμερα. Το να δω δύο τηλεοράσεις δίπλα δίπλα σε ένα πολυκατάστημα οι οποίες θα είναι αρύθμιστες, θα παίζουν σε περιβάλλον με άπλετο φως-αντανακλάσεις και από πηγές-συνδέσεις ανάλογα με το τι τους περισσεύει σε συσκευές και καλώδια σίγουρα δεν βοηθά πουθενά. Το μόνο που μπορείς να κρίνεις είναι το design άντε και την ποιότητα κατασκευής.

Για αυτό τον λόγο πιστεύω πως η συνδρομή ενός forum ή κάποιου αξιόπιστου review είναι υπερπολύτιμη. Συμφωνώ πως δύσκολα μπορείς να βρεις αντικειμενική άποψη, αλλά και πάλι η γνώμη ενός κατόχου μίας τηλεόρασης που με ενδιαφέρει είναι πιο πολύτιμη από αυτό που θα δω σε ένα πολυκατάστημα. Απλά θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο "φιλτράρισμα" των πληροφοριών αφού όλοι μας λίγο πολύ είμαστε προκατειλημένοι υπέρ ή κατά κάποιου κατασκευαστή.

Έχεις δίκιο Γιάννη, τελικά πήρα μια καφετιέρα εσπρέσσο:award:
Ο εν λόγω πωλητής ελάχιστα κατείχε ακόμα και όταν του ανέφερα την ιδιότητά μου (φωτογράφος, κάτι τις ξέρω απο ποιότητα εικόνας πως να το κάνουμε) εξακολουθησε να μου εκθειάζει τα προσόντα μιας συγκεκριμένης συσκευής (μιλάμε για προ '95 εποχή).....Grundig αν θυμάμαι καλά.
Χαρακτηριστικά : αυτές οι ισιες SONY!!! (ενοούσε προφανώς τις πρωτες επίπεδες crt) είναι τελείως μάπα και δεν θα τις ξαναβγάλει το εργοστάσιο!!
Και αυτή η Krupps espresso πόσο έχει τον ρωτώ?
Ααα θα σου κάνω καλή τιμή εδώ αν είναι για μετρητοίς!!!!:drummer::drummer::HTEHETH63:

Βασίλης

Την Πέμπτη πήρε ένας φίλος την Samsung 37M86. Την ρυθμίσαμε και μετά την τεστάραμε τόσο σε SD σήμα όσο και σε HD σήμα από dvd. Μας έπεσε το σαγόνι. Αναλητικότητα τρισδιάστατη. Χαρακτηριστικά στο έργο GOLDFINGER φαινότουσαν οι ραφές από το δερμάτινο κάθισμα της Jaguar.!!!!!!!!!

Δεν θα διαφωνήσω πως θα ήταν το ιδανικό κάτι τέτοιο. Ούτε θα διαφωνήσω με όσους λένε δες μόνος σου και επέλεξε ότι σου αρέσει καλύτερα.

Το θέμα είναι όμως κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο στην χώρα μας σήμερα. Το να δω δύο τηλεοράσεις δίπλα δίπλα σε ένα πολυκατάστημα οι οποίες θα είναι αρύθμιστες, θα παίζουν σε περιβάλλον με άπλετο φως-αντανακλάσεις και από πηγές-συνδέσεις ανάλογα με το τι τους περισσεύει σε συσκευές και καλώδια σίγουρα δεν βοηθά πουθενά. Το μόνο που μπορείς να κρίνεις είναι το design άντε και την ποιότητα κατασκευής.

Για αυτό τον λόγο πιστεύω πως η συνδρομή ενός forum ή κάποιου αξιόπιστου review είναι υπερπολύτιμη. Συμφωνώ πως δύσκολα μπορείς να βρεις αντικειμενική άποψη, αλλά και πάλι η γνώμη ενός κατόχου μίας τηλεόρασης που με ενδιαφέρει είναι πιο πολύτιμη από αυτό που θα δω σε ένα πολυκατάστημα. Απλά θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο "φιλτράρισμα" των πληροφοριών αφού όλοι μας λίγο πολύ είμαστε προκατειλημένοι υπέρ ή κατά κάποιου κατασκευαστή.

1.οσο ειναι εφικτο φιλε μου,οσο ειναι ειναι εφικτο!!

2.οσο για τα forum ολοι μας εχουμε διαβασει, ειτε ενα σωρο ανοησειες ειτε τις εχουμε γραψει εμεις.

το θεμα ειναι να χαιρομαστε αυτο που αγορασαμε και να περναμε καλα:ernaehrung004:

το θεμα ειναι να χαιρομαστε αυτο που αγορασαμε και να περναμε καλα:ernaehrung004:

Σωστός !!! Γιά αυτό εγώ βάζω τις μπύρες και ένας φίλος μου την καινούρια του 32D3000 και πάω να δω το μπασκετάκι απόψε. Όχι τίποτα άλλο, να δούμε και τι λένε τα 100Hz :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

Σωστός !!! Γιά αυτό εγώ βάζω τις μπύρες και ένας φίλος μου την καινούρια του 32D3000 και πάω να δω το μπασκετάκι απόψε. Όχι τίποτα άλλο, να δούμε και τι λένε τα 100Hz :p

Το λες αυτό για να σκάσουμε απο τη ζήλια μας εεε?:bigcry::bigcry::bigcry:
Καλάάάά!!!!

Υ.Γ Να μας πεις τις εντυπώσεις γατί η 32D3000 είναι πρώτη στη λίστα μου

Βασίλης

Πολυ ωραια τα λες συνονοματε Γιαννη.-bye-

Παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση προτεινα Sharp για ξεκαρφωμα.:flipout:

Τώρα με έστειλες, ήμουνα που ήμουνα μπερδεμένος με αποτελείωσες

Πάντως το δίλημμα ανάμεσα στη sharp 37 και sony 40 είναι μεγάλο γιατί απότη μία έχουμε σημαντική διαφορά στο κόστος (300 ευρω φθηνότερη η μεγαλύτερη σονυ) και από την άλλη έχω μια ανησυχία μήπως μου πέσει μαγάλη η ´40'αρα και με κουράζει.

Όσον αφορά το να τις δω ζωντανά και να κρίνω μαλλον θα πρέπει να κανονίσω ταξιδάκι, αλλιώς ότι πουν οι κριτικές και το φορουμ.

υ.γ: Το Λαρισινό κατάστημα σήμερα δουλέυει κανονικά

40άρα από 3.5 - 4μ δεν είναι καθόλου μεγάλη και καθόλυ κουραστική...
Άνετα θα μπορούσες να πας και σε μεγαλύτερη...