Βοήθεια στην επιλόγή 55άρας τηλεόρασης;

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια αγόρασα την Sony KDL-55W755C. Θα ενημέρωσω για την τηλεόραση στο ανάλογο θέμα.

Καλορίζικη και καλοθέατη, καλή επιλογή.

Η Samsung 55J6200 δεν λέει πως έχει και DVB-T2 δέκτη. (λέει DVB-T & DVB-C).
Είναι παράλειψη στα specs ή όντως δεν έχει;

Πρέπει να έχει DVB-T2. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά λίγο δύσκολο να μην έχει.

Το ελληνικό site της Samsung έχει ελλειπή ενημέρωση (αυτό μας έλειπε), έτσι και τα ελληνικά μαγαζιά δεν ξέρουν τι να συμπληρώσουν φαίνεται. Αν πας όμως σε οποιαδήποτε άλλης χώρας έκδοση του site από εδώ: http://www.samsung.com/gr/function/ipredirection/ipredirectionLocalList.html# και βρεις κάποια άλλη χώρα που εισάγεται το μοντέλο, θα δεις ότι γράφει "Digital Broadcasting: DVB-T2/C".

Σου βάζω πρόχειρα τη σελίδα της Ιταλίας που βρήκα (δεν εισάγεται παντού): http://www.samsung.com/it/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE50J6200AKXZT... αν πας στα χαρακτηριστικά και τα αναπτύξεις (πατάς το "+") γράφει αυτό που σου είπα παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και στην Ελλάδα θα έχει, αλλά το θεωρώ δύσκολο σε όλες τις άλλες χώρες που εισάγεται να έχει και για την Ελλάδα μόνο να φτιάχνουν μια ελλιπή έκδοση.

Το είδα, σε ευχαριστώ πολύ! Ας ελπίσω τα: AWXXH στο τέλος του κωδικού της να μην σημαίνουν ό,τι χειρότερο...

(μήπως δεν είναι και τόσο καλή τιμή στα 745; για τηλεοπτικό περισσότερο θα παίζει αλλά μετά από αρκετές sony crt που βγήκαν τελείως αναξιόπιστες έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στη μάρκα, κι'ας λένε όλοι πως είναι καλύτερη στο τηλεοπτικό...)

TX - 2 x DVB-T2/C/S2
UX - DVB-T2/C/S2
AW - DVB-T/C
AK - DVB-T2/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV / MHEG 5 (Europe, Russia, Australia & Colombia)
AB - DVB-T2/C/S2
AT - 2 x DVB-T2/C/S2
T - 2 x DVB-T2/C/S2 (Russia), + with MHEG 5 for (UK & IR)
U - DVB-T/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG (UK, IR)
Z - 2 x DVB-T2/C/S2 + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG / MHP (Italy)
AU - DVB-T2/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG / MHP (Italy)
AY - DVB-T2/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG / MHP (Italy)
AL - DVB-T2
AM - DVB-T/C /
AS - DVB-T2
SS - DVB-T/C/S2
SB - DVB-T2/С/S2
ST - 2 x DVB-T2/C/ S2
SL - 2 x DVB-T/C/ S2
BM - DVB-T/C / MHEG 5
LX - DVB-T2
SX - DVB-T2
DK - Multisistem
AF - ATSC/Clear QAM (USA, Canada, Mexico)
AH - DTV ISDB-T / DVB-T
AG - ISDB-T DTV/GINGA (Latin America)
AR - ISDBT (Japan)
AJ - iDTV tuner/DTMB (China)
BR - DTV tuner Ready
R - DTV tuner Ready

Τοσο κοντα ειναι οι 2 τηλεοράσεις ; Ουσιαστικά εχει κάποια πλεονέκτημα απο την αλλη;

Re: Απάντηση: Βοήθεια στην επιλόγή 55άρας τηλεόρασης;

Γνωρίζεις η LG LF652V τι πραγματικά HZ είναι ? Και αν πιστεύεις ότι ειναι μια καλή αγορά ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για την απόσταση θέασης σου δεν αξίζει. Για κάθε μοντέλο πρέπει ψάχνεις τον ρυθμό ανανέωσης. Πολλές επιλογές με 100 Hz αναφέρονται πιο πάνω.
Γνωρίζεις η LG LF652V τι πραγματικά HZ είναι ? Και αν πιστεύεις ότι ειναι μια καλή αγορά ?

100 Hz η συγκεκριμένη. Στις 50" είναι διαθέσιμη με VA panel. Γενικά πάντως, είναι αξιόλογη λύση.

Re: Απάντηση: Βοήθεια στην επιλόγή 55άρας τηλεόρασης;

LG 50LF652V αν στο ταμπελάκι γράφει ZA.BEUYLJG=IPS panel, LG Display

LG 50LF652V αν στο ταμπελάκι γράφει ZA.BEUDLJG=VA panel ,AU Optronics

Αυτή είναι πιο ακριβή απο την OLED!!
Αν ανεβαίνεις σε τέτοιο budget για 55" και θες καλύτερη εικόνα απο την Kuro, δεν θα σε ικανοποιήσει καμία LED.
Εκτός αν απλά περιμένεις μπας και ξανα-βγεί προσφορά κοντά στα 1500 για την EG910 και είπες να πιάσεις κουβεντούλα :gossip:

Tην Samsung την βρισκω 1700 ευρω... και ειναι SUHD , 4K kai 3D .

Η Oled της LG ειναι 1080 ... οχι οτι τωρα κανει καμια διαφορα, αλλα σε1-2 χρονια ολα θα ειναι 4Κ.

Ηδη το κινητο μου τραβαει 4Κ, η GOPRO που εχω το ιδιο, η καμερα-φωτογραφικη που ερχεται σε λιγο ειναι επισης κλπ

Την Kuro την εχω μια δεκαετια σχεδον , και την επομενη TV δε θα μπορω να την αλλαξω συντομα ....αρα το 4Κ ειναι σχεδον must για τα επομενα χρονια.

Το κακο ειναι οτι τις TV αυτες τις βλεπεις στα μαγαζια σε ακαταλληλες συνθηκες και δε μπορεις να βγαλεις ακρη....

Εδώ ακόμα τα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν σε 576i ενώ το μέγιστο είναι 1080i. Λίγο δύσκολο να γίνει "must" η 4K ανάλυση σύντομα...

Δεν νομίζω πως αξίζει να αγοράσεις 4k tv για τα επόμενα 2 χρόνια σίγουρα . Οι oled είναι must πιστεύω και σε 1080p όχι 4k . Με πρόσφατη έρευνα και με usb stick στο χέρι ότι και να βάλεις σε 4k tv και δεν είναι 4k έχεις απώλεια ποιότητας. Έχω την panasonic 50gt50 plasma και με βλέπω με αυτή για πολύ καιρό ακόμα η με oled αν βρω το baget.