Ξέρω, πολλοί εδώ μέσα είναι fan των marantz - denon, λόγω audissey, αλλά υποτίθεται και την πιο audiofile απόδοση στον ήχο της Marantz.
Παρένθεση:
- Λόγω του ότι ενώ δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα ως προς τον ήχο, του marantz sr 7009, δεν είμαι ευχαριστημένος ως προς την ποιότητα κατασκευής του.
Μια απλή ματιά χρειάζεται στο εσωτερικό του μόλις βγάλουμε το περίβλημα και αμέσως θα δούμε ότι όλα εκεί μέσα είναι πρόχειρα τοποθετημένα. Καλώδια έδω και εκεί, κάρτες, κλπ.
Άσε που δεν έχει ο συγκεκριμένος κάποια προστασία για την θερμότητα. (Στα επόμενα μοντέλα έχει γίνει προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα με προσθήκη ανεμιστήρα). Έτσι κάποια στιγμή παρέδωσε το πνεύμα. Κάηκε η μητρική Hdmi. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι η επίσημη αντιπροσωπεία αποφάσισε να αναφέρει ότι το μηχάνημα δεν δέχεται επισκευή, με ότι συμπεραίνει αυτό!
Αν τότε δεν είχε βρεθεί κατά τύχη ένας τεχνικός, καλή του ώρα, το μηχάνημα θα πήγαινε για τους κάδους απόσυρσης. Έτσι λόγω του ότι είναι πλέον και παρωχημένο, λέω σιγά σιγά να κοιτάξω για κάτι καινούργιο.
Ερωτώ: Ο Yamaha AVENTAGE RX-A20*0 (όποιος θα είναι δηλαδή τελευταίος) είναι ανταγωνιστής της σειράς sr 70** της Μάραντζ? Χρόνια είχα yamaha και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν, το αντίθετο μάλιστα. Μόνο ο τελευταίος μου ήταν Μάραντζ.