βοηθεια στην επιλογη ενισχυτη και ηχειων

metoxos76

Senior Member
3 October 2010
340
thessaloniki
καλσησπερα σε ολους, σχετικα νεος ειμαι στο χωρο και πολυ νεος στο forum.
θελω σε δωματιο 12 τ.μ να φτιάξω ένα χώρο home cinema και σκεφτομαι την αγορα denon avr 3311 και ηχεια klipsch series rf 82 front , rs 52 surround , rc 62 center , rsw 10d subwoofer. ειμαι σε καλο δρομο? αν όχι παρακαλώ διορθώστε τη σκέψη μου .ευχαριστώ εκ των προτέρων.

θελω σε δωματιο 12 τ.μ να φτιάξω ένα χώρο home cinema και σκεφτομαι την αγορα denon avr 3311 και ηχεια klipsch series rf 82 front , rs 52 surround , rc 62 center , rsw 10d subwoofer. ειμαι σε καλο δρομο? αν όχι παρακαλώ διορθώστε τη σκέψη μου .ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Από την άποψη των ηχείων αν τα έχεις ακούσει και σου αρέσει η κόρνα μια χαρά είναι το σετακι αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο χώρος σου είναι μικρός για τα RF-82 .για ενισχυτή θα κοίταζα κάτι σε pioneer or Yamaha

πολυ σημαντικη η παρατηρηση σου για το χωρο μου. οντως θα μου φανει λιγος και ισως "πνίξω" τα ηχεία . θα κοιταξω λίγο προς τα κάτω σε klipsch γιατί ο χώρος είναι δεδομένος. δεν τα έχω ακούσει τα συγκεκριμένα , αλλά με παλιότερα klipsch ήμουν ενθουσιασμένος και με την κόρνα. τώρα με προβλημάτισες αλλά καλά έκανες. ευχαριστώ για την απάντηση και είμαι ανοικτός σε παρατηρήσεις - υποδείξεις.

Κατ' αρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Μου επιτρέπεις μια-δυο παρατηρήσεις. Ο χώρος των 12 τ.μ. είναι πολύ μικρός τόσο για τα RF-82, όσο και για δίπολα surround.

καλώς (και ευτυχώς) σας βρήκα!! καλησπέρα και πάλι. δηλαδή απ'ότι καταλαβαίνω αν επιμείνω στις αρχικές επιλογές μου θα ξοδέψω περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζονται για να γεμίσω το χώρο που διαθέτω.Να κοιτάξω κάτι σε ολοκληρωμένο σύστημα 7.1 δηλαδή? ή να δω κάτι πιο light σε klipsch? ; έχω χάσει τη μπάλλα μου φαίνεται.
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Και θα έλεγα και γω να δεις τους ενισχυτές της Pioneer, που πρότεινε ο Balidor.
(Άκρως αποτελεσματική ισοστάθμιση!!! )