Bοηθεια τα αυτια μου

johndrakos

New member
3 February 2007
11
καλημερα παιδες .εχω ενα προβλημα με την καινουρια τηλεοραση που πηρα και θελω να ακουσω τη γνωμη σας και τυχον βοηθεια.λοιπον το προβλημα ειναι οτι ακουγεται ενα σιγανο παρασιτο απο τα ηχεια και γινεται αντιληπτο οταν χαμηλωνω την φωνη στο ελαχιστο.οταν κλεινω την φωνη τελειως σταματαει το σφυριγμα.επισης παρατηρησα οτι αλλαζει η ενταση του παρασιτου οταν αλλαζω τα καναλια. και το πιο κουφο, αλλαζει η ενταση του παρασιτου στο ιδιο καναλι οταν αλλαζει η εικονα -πλανο του καναλιου.το εχει συναντησει καποιος αυτο το προβλημα;παρατηρησα επισης το θορυβο και οταν παιζω DVD .βοηθεια νομιζω οτι ακουω τον θορυβο και οταν δεν ειμαι μπροστα στην τηλεοραση.ευχαριστω :grinning-smiley-043

Αν επροκειτο για CRT θα σου ελεγα οτι φταιει η ρυθμιση του λευκου χρωματος. Τωρα, επειδη επροκειτο για πλασματακι, το πρωτο βημα να δεις και να ακουσεις μια ιδια ακριβως τηλ/ση (ιδιο μοντελο) σε καποιον γνωστο ή σε καποιο καταστημα, προκειμενου να διαπιστωσεις αν το προβλημα ιφυσταται μονο στη δικη σου ή οχι.

Πριν μπούμε σε "πολύπλοκες" αναζητήσεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις 1-2 απλά πράγματα. Μήπως υπάρχει κάτι εκεί γύρω που μπορεί να δημιουργεί παράσιτα? Πηγή ρεύματος, κεραία, ενισχυτής κλπ. Για αρχή θα πρότεινα να απομακρύνεις την tv από όλα τα άλλα πράγματα - βάλε τη στη μέση του δωματίου - για να δεις αν εξακολουθεί και το κάνει. Αν ναι ψάχνουμε βαθύτερα, αν όχι βρίσκεις τη συσκευή που δημιουργεί το πρόβλημα και το λύνεις με κάποια μικρή αναδιάταξη...