Παίδες θα χρειαστώ τα φωτα σας αλλη μια φορα.
Ειμαι κάτοχος του ενισχυτη ONKYO HT-S6305
Τον εχω 2 χρονια και δεν ειχα προβλημα.
Εχω συνδεσει πανω του ενα PS3 (με HDMI)
kai την ΤV μου με ενα καλωδιο HDMI που λειτουργει και σαν εισοδος και σαν εξοδος
Όλα πηγαιναν ρολοι. Ανοιγα τηλεοραση και ανοιγε και το ηχοσυστημα. Χρησιμοποιουσα το control της TV για την αυξομοιωση του ηχου κλπ.
Ξαφνικα χθες δεν μπορω να ακουσω τηλεοραση. ενω στην τηλεοραση μου γραφει " Ηχος : Ηχοσυστημα ", δεν ακουγεται τιποτα.
Ουτε PS3 δεν βλεπω.
Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι η μπεμπα μου πειραξε τα κουμπακια και τα εκανε μανταρα
Παλευα χθες με τις ωρες με το manual αλλα τπτ
Το μονο που παιζει ειναι Ραδιόφωνο.
Οταν πατάω πηγη το PS3 Που ειναι στο game IN toy AV μου αλλαζει HDMI της TV. Den νομιζω οτι το εκανε αυτο παλια
Επισης οταν το μηχάνημα ειναι stand by μου αναβει λαμπακι HDMI through (δεν θυμαμαι να αναβε αυτο)
Μηπως πειραξε τπτ στα HDMI IN setup toy συστηματος?
Η συζυγός μου μου είπε οτι αναβόσβηνε λαμπάκι. Αν ηταν του standby τοτε αυτο σημαινει προβλημα και υπάρχει μια διαδικασία. Παντως έγω μπορούσα να ανοιξω και να κλέισω το μηχάνημα κανονικα. Δεν ειχε κολλησει κλειστό.
Το πρωί το εβγαλα απο την πρίζα και αποσύνδεσα τα ηχεία και τα HDMI
οταν γυρίσω θα το ξανασυνδεσω να δω μπας και δουλέυει.
Αλλιως θα επαναφερω εργοστασιακες ρυθμίσεις και βλέπουμε
Αν εχει κανείς καμια ιδεα...
Μ.Ε
Νικος
Ειμαι κάτοχος του ενισχυτη ONKYO HT-S6305
Τον εχω 2 χρονια και δεν ειχα προβλημα.
Εχω συνδεσει πανω του ενα PS3 (με HDMI)
kai την ΤV μου με ενα καλωδιο HDMI που λειτουργει και σαν εισοδος και σαν εξοδος
Όλα πηγαιναν ρολοι. Ανοιγα τηλεοραση και ανοιγε και το ηχοσυστημα. Χρησιμοποιουσα το control της TV για την αυξομοιωση του ηχου κλπ.
Ξαφνικα χθες δεν μπορω να ακουσω τηλεοραση. ενω στην τηλεοραση μου γραφει " Ηχος : Ηχοσυστημα ", δεν ακουγεται τιποτα.
Ουτε PS3 δεν βλεπω.
Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι η μπεμπα μου πειραξε τα κουμπακια και τα εκανε μανταρα
Παλευα χθες με τις ωρες με το manual αλλα τπτ
Το μονο που παιζει ειναι Ραδιόφωνο.
Οταν πατάω πηγη το PS3 Που ειναι στο game IN toy AV μου αλλαζει HDMI της TV. Den νομιζω οτι το εκανε αυτο παλια
Επισης οταν το μηχάνημα ειναι stand by μου αναβει λαμπακι HDMI through (δεν θυμαμαι να αναβε αυτο)
Μηπως πειραξε τπτ στα HDMI IN setup toy συστηματος?
Η συζυγός μου μου είπε οτι αναβόσβηνε λαμπάκι. Αν ηταν του standby τοτε αυτο σημαινει προβλημα και υπάρχει μια διαδικασία. Παντως έγω μπορούσα να ανοιξω και να κλέισω το μηχάνημα κανονικα. Δεν ειχε κολλησει κλειστό.
Το πρωί το εβγαλα απο την πρίζα και αποσύνδεσα τα ηχεία και τα HDMI
οταν γυρίσω θα το ξανασυνδεσω να δω μπας και δουλέυει.
Αλλιως θα επαναφερω εργοστασιακες ρυθμίσεις και βλέπουμε
Αν εχει κανείς καμια ιδεα...
Μ.Ε
Νικος