η INTERSYS βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αντικαταστήσει για 2η φορά (η πρώτη το Μάρτιο, μετά απο περέμβαση του avclub) , για τον ίδιο λόγο που αντικατέστησε την 1 ιδια (μεγάλη γκαντεμιά όμως) 42wlg66pg (1920*1080i).
Στην τωρινή τηλεφωνική επικοινωνιά που ειχε ανθρωπος της intersys πρότεινε στον ξάδερφό μου (ο γκαντέμης που λέγαμε) τα εξής:
την 42 Χ 3030 DG που θα την έχουν μετά τις γιορτές
ή
την 40 XS 355 DG (υποθέτω εγω...γιατι του ειπε τριαπενήντα....κατι...δεν ήξερε ακριβως). Δεν γνωριζω να υπάρχει 350...ξερετε εσεις κατι;....το οποίο θα έιναι εκθεσιακό μοντέλο.
Του είπα βεβαια να του διευκρινήσουν ποιό μοντέο ειναι απόλυτα συγκεκριμένα ....σε ποιά εκθεση την έχουν....και πόσες ωρες πτήσης έχει.
Του ειπα επίσης να αντιπροτείνει την 42 Ζ 3030.
´Προσωπικά μεταξύ των δυο που του πρότειναν θα έπαιρνα την 42Χ3030...
Παρακαλώ...προτείνετε....τωρα.....
ΥΣ. Η δικιά μου 42WLG66PG (το ίδιο φορτηγό μας τις έφερε) εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει απολύτως τίποτα....φτου φτου να μην τη ματιάσω;...ή να ζηλέψω που ο άλλος θα πάρει 1920*1080p ,24fps κλπ;
Στην τωρινή τηλεφωνική επικοινωνιά που ειχε ανθρωπος της intersys πρότεινε στον ξάδερφό μου (ο γκαντέμης που λέγαμε) τα εξής:
την 42 Χ 3030 DG που θα την έχουν μετά τις γιορτές
ή
την 40 XS 355 DG (υποθέτω εγω...γιατι του ειπε τριαπενήντα....κατι...δεν ήξερε ακριβως). Δεν γνωριζω να υπάρχει 350...ξερετε εσεις κατι;....το οποίο θα έιναι εκθεσιακό μοντέλο.
Του είπα βεβαια να του διευκρινήσουν ποιό μοντέο ειναι απόλυτα συγκεκριμένα ....σε ποιά εκθεση την έχουν....και πόσες ωρες πτήσης έχει.
Του ειπα επίσης να αντιπροτείνει την 42 Ζ 3030.
´Προσωπικά μεταξύ των δυο που του πρότειναν θα έπαιρνα την 42Χ3030...
Παρακαλώ...προτείνετε....τωρα.....
ΥΣ. Η δικιά μου 42WLG66PG (το ίδιο φορτηγό μας τις έφερε) εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει απολύτως τίποτα....φτου φτου να μην τη ματιάσω;...ή να ζηλέψω που ο άλλος θα πάρει 1920*1080p ,24fps κλπ;