ΒΟΗΘΕΙΑ...ΤΩΡΑ

xrhstos

AVClub Addicted Member
6 December 2006
1,377
η INTERSYS βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αντικαταστήσει για 2η φορά (η πρώτη το Μάρτιο, μετά απο περέμβαση του avclub) , για τον ίδιο λόγο που αντικατέστησε την 1 ιδια (μεγάλη γκαντεμιά όμως) 42wlg66pg (1920*1080i).

Στην τωρινή τηλεφωνική επικοινωνιά που ειχε ανθρωπος της intersys πρότεινε στον ξάδερφό μου (ο γκαντέμης που λέγαμε) τα εξής:

την 42 Χ 3030 DG που θα την έχουν μετά τις γιορτές
ή
την 40 XS 355 DG (υποθέτω εγω...γιατι του ειπε τριαπενήντα....κατι...δεν ήξερε ακριβως). Δεν γνωριζω να υπάρχει 350...ξερετε εσεις κατι;....το οποίο θα έιναι εκθεσιακό μοντέλο.
Του είπα βεβαια να του διευκρινήσουν ποιό μοντέο ειναι απόλυτα συγκεκριμένα ....σε ποιά εκθεση την έχουν....και πόσες ωρες πτήσης έχει.

Του ειπα επίσης να αντιπροτείνει την 42 Ζ 3030.

´Προσωπικά μεταξύ των δυο που του πρότειναν θα έπαιρνα την 42Χ3030...

Παρακαλώ...προτείνετε....τωρα.....

ΥΣ. Η δικιά μου 42WLG66PG (το ίδιο φορτηγό μας τις έφερε) εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει απολύτως τίποτα....φτου φτου να μην τη ματιάσω;...ή να ζηλέψω που ο άλλος θα πάρει 1920*1080p ,24fps κλπ;

Μάλλον στην 40XF355 αναφέρεσαι. Αν ήταν καινούρια θα ήταν σίγουρα προτιμότερη από την Χ3030, αν έχει και 100-200 ώρες λειτουργίας πάλι δεν νομίζω πως τρέχει κάτι. Αν μπορεί να τους ψήσει για καινούρια 40XF355 ή 42Z3030 θα είναι ιδανικό.

Για να συνοψίσω την προσωπική μου εκτίμηση με σειρά προτεραιότητας:

1. 40XF355
2. 42Z3030
3. 40XF355 με λίγες ώρες λειτουργίας.
4. 42Χ3030
5. 40XF355 με αρκετές ώρες λειτουργίας.

Last edited:
H XF355 ειναι το δευτερο καλυτερο μοντελο που βγαζει η Toshiba αυτη τη στιγμη (μετα την ΧΖ) , καλυτερη απο την X3030 και Z3030.

Φίλε Γιάννη, εξαρτάται τι εννοείς καλύτερη. Στο design είναι η XF355 αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά η Z3030 έχει 100Hz που η XF355 δεν έχει...

Φίλε Γιάννη, εξαρτάται τι εννοείς καλύτερη. Στο design είναι η XF355 αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά η Z3030 έχει 100Hz που η XF355 δεν έχει...

Η XF εχει καλυτερο πανελ με μεγαλυτερο contrast (πραγματικο οχι dynamic) , καλυτερο μαυρο και πιο φυσικα χρωματα. Αυτα τα χαρακτηριστικα για εμενα αντισταθμιζουν και με το παραπανω την απουσια των 100 Ηz.

Ενα συντομο review εχει εδω...

http://www.t3.co.uk/reviews/entertainment/lcd_tv/toshiba_40xf355d

Ναι, για την ΧF355 πρόκειται όπως επιβεβαιώθηκε σε νεότερη επικοινωνία την οποία έχουν ως εκθεσιακό μοντέλο στα κεντρικά τους στην Αρεοπαγίτου. Από ότι του είπαν οι ωρες που εχει δουλέψει είναι σχεδόν μηδενικές επειδή η επισκεψιμότητα εκει είναι ελάχιστη, βρίσκεται σε ενα δωματιο, αν θελήσει κάποις να τη δει την ανοίγουν, τη βλέπει και την κλείνουν φεύγοντας...θα έχει την κανονική εγγύηση που δινουν σε όλα τα μοντέλα η οποία θα ισχυει βεβαια απο την μέρα που θα την παραλάβει...και αυτά...

Θα απαντήσει μάλλον αύριο...να το σκεφτούμε καλά πρωτα...να διαβάσουμε και καμιά αναφορά στις δυο...

Ναι, όντως...
για αυτό έχω αρχισει να σκέφτομαι αν είναι καλό που η δικιά μου δεν έχει παθει τίποτα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
ο κύβος ερρίφθη, η 40XF355 παραγγέλθηκε και μέχρι την Παρασκευή θα την έχει παραλάβει...

...γνωρίζει κανείς απο τους ήδη χρήστες ή γνώστες πως θα μπούμε στο κρυφό μενού της 355 για να δούμε και ιδιοις όμασι τις "ώρες πτήσης" της;