βοηθεια

aris1908

New member
3 December 2012
2
Aπό ES6100 σε ET5;

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ SAMSUNG ES6100 32' . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ MEDIA PLAYER ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Panasonic TX-L32ET5E. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ.

Re: Aπό ES6100 σε ET5;

Καταρχάς δεν διευκρινίζεις χρήση, απόσταση θέασης και budget. Εννοώντας οτι σε παρόμοια χρήματα μπορείς να βρεις κάτι να καλύπτει περισσότερο.

Κατα δεύτερο όσον αφορά τις επιλογές που παραθέτεις:
να ξέρεις οτι η samsung τηλεοράσεις (γενικά) έχουν το καλύτερο ενσωματωμένο media player οπότε αν νομίζεις οτι της samsung δεν θα σε ικανοποιήσει με τον media player της panasonic θα μείνεις σίγουρα απογοητευμένος. Αυτό βέβαια έχοντας υπόψη οτι γενικότερα οι media players των τηλεοράσεων είναι για πολύ απλή χρήση και δεν μπορούν επ'ουδενί να συγκριθούν με τους εξωτερικούς (σε ποιότητα, ρυθμίσεις ή υποστήριξη αρχείων όλων των των ειδών).
Κατα δεύτερον η samsung es6100 σε σχέση με την panasonic et5 έχει καλύτερο 2d αλλα αλλά χειρότερο 3d (της panasonic είναι passive = πιο ξεκούραστο). Αλλά σε 32 ίντσες δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει το 3d εκτός και κοιτάς απο απόσταση ... μισού μέτρου (για να καλύπτει το οπτικό σου πεδίο ειδάλλως το 3d δεν έχει νόημα).

ΥΓ: τα κεφαλαία δηλώνουν οτι φωνάζεις ενώ απαγορεύονται και απο τους κανονισμούς (και δυσκολεύουν και την ανάγνωση)...

Δηλαδη η ΕΤ5 εχει καλυτερο media player? Που το ειδες αυτο?

Το μόνο πλεονέκτημα της et5 είναι το γυαλιστερό πάνελ ,αλλά και αυτό της βγαίνει αρνητικό !! διότι δρα σαν καθρέπτης ! η samsung έχει καλύτερο media player αλλά και τα προγράμματα που υποστηρίζονται.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ SAMSUNG ES6100 32' . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ MEDIA PLAYER ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Panasonic TX-L32ET5E. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ.

αποψη μου καθαρα οποια μα οποια και να παρεις μην κοιτας το πλευερ
εχει κατι διαμαντακια η wd και η crystal audio
αν δεν κανω λαθος μονο με 100 ε αναγκαιο κακο θα μου πεις????
εμ θα καβαλαγες την νεα σου μηχανη με το τυπου κρανοςς που σου κανουν δωρο?????
την εικονα κοιτα

παιδια εχω πελαγωσει. απο αλλου ακου οτι οι media players των samsung της σειρας es ειναι προβληματικοι (αυτος που μου το εχει πει εχει αγορασει την es6710 46' και μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι βεβαιος οτι το προβλημα το εχει ολη σειρα) και απο αλλου το αντιθετο. τι θα μου προτεινατε για μια 32'(μεχρι τοσο χωραει) smart 3d γυρω στα 500ευρω

Κοιτάξτε και για ξεκλειδώματα υποστήριξης αρχείων !! δεν είναι μονάχα να λέμε το media player δεν είναι καλό !!