ΒΟΗΘΕΙΑ!!

pette

New member
21 February 2008
3
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΨΑΧΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42'' ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1200 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

Καλημέρα φίλε. Πρώτα μερικές διευκρινήσεις:
  • Ποια η χρήση της τηλεόρασης - τηλεοπτικό σήμα ή dvd? (εδώ συνήθως δίνουν ποσοστά τύπου 30% τηλεοπτικό, 30% dvd, 40% gaming)
  • Θα υπάρχει χρήση gaming, και αν ναι πόσες ώρες την ημέρα ή εβδομάδα?
  • Ποια η απόσταση που βλέπεις?
Δώσε πρώτα τα παραπάνω στοιχεία και να είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις πολλές προτάσεις - :grandpa:

H αποσταση είναι 4 m και τη χρειάζομαι για 40% τηλεοπτικό 30% dvd και 30% gaming

H αποσταση είναι 4 m και τη χρειάζομαι για 40% τηλεοπτικό 30% dvd και 30% gaming

Λόγω χρήσης κοιτάς για LCD και λόγω απόστασης μην πέσεις κάτω από τις 40-42'' με τίποτα γιατί θα είναι απελπιστικά μικρή.

Αν δεν σκοπεύεις να ανεβάσεις το budget ρίξε μια ματιά και στην δοκιμασμένη Samsung 40R86BD.

Αν ανεβάσω το budget μου στα 1500 ευρώ τι επιλογες θα έχω?46´´ θα ειναι καλύτερα?

Ναι το ιδανικό μεγεθος είναι 46" αλλά αν θες κάτι καλό σε 46" πρέπει να ανεβάσεις το budget λίγο ακόμα.Στις 40" δες τις Sony KDL-40W3000 όπως επίσης Toshiba 40XF355

Αν ανεβάσω το budget μου στα 1500 ευρώ τι επιλογες θα έχω?46´´ θα ειναι καλύτερα?

Προσωπικά θα έπαιρνα την 40W3000 που αναφέρθηκε γιατί δεν θα μπορούσα να συμβιώσω με τα κουσούρια που έχουν οι 46άρες LCD των 1500 . Προσπάθησε όμως να δεις από κοντά αρκετές και από τα δύο μεγέθη ώστε να βγάλεις δική σου άποψη.

Προσωπικά θα έπαιρνα την 40W3000 που αναφέρθηκε γιατί δεν θα μπορούσα να συμβιώσω με τα κουσούρια που έχουν οι 46άρες LCD των 1500 . Προσπάθησε όμως να δεις από κοντά αρκετές και από τα δύο μεγέθη ώστε να βγάλεις δική σου άποψη.

Όντως αν ανεβείς στο μέγεθος και το budget μείνει το ίδιο, δεν θα μπορέσεις να πάρεις ποιοτική LCD. Αν παραμείνεις στις 40, συμφωνώ με τον [FONT=&quot]Geo3 [/FONT]. Οι W3000 και XF355G, αποτελούν πολύ καλό value for money. Πας, βλέπεις από κοντά και αποφασίζεις.

Εγώ πρόσφατα πήρα την W3000 και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε HD υλικό, games και DVD. Σε τηλεοπτικό σήμα άμα ασχοληθείς λίγο με της ρυθμίσεις είναι αξιοπρεπέστατη και από τα 4 μέτρα δεν θα έχεις σίγουρα κανένα πρόβλημα. Σε πιο οικονομική υπάρχει πάντως και η κλασσική πλέον λύση της Samsung Μ86. Για ποιοτική 46άρα πάντως πρέπει να κοιτάς στην περιοχή των 2000 Euro.

μονο toshiba regza full hd
α και το 30% dvd σε λιγο καιρο θα γινει 30% blu ray
θες δε θες.