Βοήθεια

17 June 2006
25,162
Αθήνα
Κόλλησα: έχω ένα iphone γνωστού (το κλασσικό όχι το 3G) το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε 2.0 χωρίς installer γιατί ήταν για χρήση στην Αμερική.

Επειδή θέλει Installer για να βάζει προγράμματα, όπως ήταν με 2.0 το σύνδεσα στο pc, έτρεξα το ziphone 3.0 αλλά το τηλέφωνο έμεινε κολλημένο στο recovery mode. Μάλλον έπρεπε πρώτα να το κατεβάσω στην 1.1.4 και μετά να τρέξω το ziphone...

Τώρα το θέμα είναι ότι δεν το αναγνωρίζει ούτε το ibricker ούτε το itunes, ούτε το ziphone. Συνδέω το usb και δεν καταλαβαίνει τίποτα κανένα πρόγραμμα.

Πως το βγάζουμε από το recovery;

Πούλα το!!!!

Όταν λες δεν το αναγνωρίζει, εννοείς ότι σου λέει ότι βρίσκει USB συσκευή όταν το συνδέεις στο PC ή δεν το βλέπει καθόλου?

Βλέπω στο device manager όταν συνδέω το τηλέφωνο ότι βγάζει το κίτρινο θαυμαστικό δίπλα στο Apple Recovery (iBoot) USB Driver.

Τον κάνω uninstall και ξανασυνδέω το τηλέφωνο και μου βγάζει ξανά θαυμαστικό και φυσικά μου βγάζει το μήνυμα κάτω στην μπάρα δεξιά ότι βρέθηκε USB device αλλά μπορεί να μην λειτουργεί..

Μήπως να δοκίμαζες και σε ένα άλλο PC (μπας και....) ;

Απάντηση: Re: Βοήθεια

Μήπως να δοκίμαζες και σε ένα άλλο PC (μπας και....) ;

Τα ίδια..... :huh2:

Εχει φάει τρελό κόλλημα στο recovery mode. Το σημαντικό είναι ότι δεν το αναγνωρίζει το Pc για να ξεκινήσεις να κάνεις κάποια δουλειά.

Παιδιά απίστευτο κι όμως αληθινό. Βρήκα να το αναγνωρίσει . Παίζεις με την ΔΙΑΡΚΕΙΑ των κουμπιών home και power !!!

• Hook up the phone powered on to the PC
  • Now hold home / power until the phone turns off and keep holding for 10 seconds. If the phone ever turns on during this phase,start over and hold for less time.
  • Now release power and continue holding home until the PC recognizes the phone.