βοηθεια

portishead_28

New member
2 October 2009
77
Loutraki
καλησπερα προσφατα αγορασα μεσω γνωστου το soundbar της lg http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447890&catid=060600., στα 350 καινουργιο. το προβλημα μου ειναι οτι ενω παιζει μεσω usb mkv αρχεια δεν παιζει ελληνικους αν ειναι ξεχωριστα. τους δειχνει αλαμπουρνεζικα ενω αγγλικους ξεχωριστα παιζει. το θεμα ειναι αν κανω αναβαθμιση διορθωνεται η δεν θα τους αναγνωριζει οτι και αν γινει. ευχαριστω.

εκανα αναβαθμιση λογισμικου εγραψα τους υποτιτλους .sub (μεσω υπολογιστη) αλλα το αναγνωριζει σαν .sub.srt και παλι τους δειχνει ακαταλαβιστικα. τους αγγλικους μια χαρα τους αναγνωριζει. υπαρχει αλλος τροπος η πακετο????

παραδειγμα θα σου πω. εχω σε ενα εξωτερικο σκληρο δισκο την ταινια avatar και avatar.srt στον ιδιο φακελο. μετανομαζω τους υποτιτλους μεσω υπολογιστη σε avatar.sub και το blueray το αναγνωριζει σαν avatar.sub.srt. το βαζω να παιξει και δειχνει τους υποτιτλους σαν ιερογλυφικα. εχω τρελαθει, εχω ολο το σκληρο με blueray ταινιες και μου εχουν σπασει τα νευρα.

Απάντηση: Re: βοηθεια

παραδειγμα θα σου πω. εχω σε ενα εξωτερικο σκληρο δισκο την ταινια avatar και avatar.srt στον ιδιο φακελο. μετανομαζω τους υποτιτλους μεσω υπολογιστη σε avatar.sub και το blueray το αναγνωριζει σαν avatar.sub.srt. το βαζω να παιξει και δειχνει τους υποτιτλους σαν ιερογλυφικα. εχω τρελαθει, εχω ολο το σκληρο με blueray ταινιες και μου εχουν σπασει τα νευρα.

Κανεις μετονομασια ή μετατροπη χρησιμοποιοντας το καταλληλο προγραμμα? Αν κανεις μετατροπη (οπως πρεπει) μην ξεχασεις να σβησεις μετα τους srt που υπαρχουν στον φακελο.

τελικα ευτυχως το βρηκα!! απλα κρατωντας πατημενο το κουμπι των υποτιτλων σου βγαζει ενα κωδικο 1251 κα το κανεις 1253 και τους δειχνει μια χαρα. ευχαριστω παντως.