Λοιποοοον έχω φάει το ιντερνετ να διαβάζω διάφορα reviews και είμαι μπερδεμένος. Για να μην σας μπερδέψω όμως ας τα πάρω από την αρχή, μετακομίζω σε λίγο καιρό σε ενα νέο σπίτι και θέλω ένα ηχοσυστημα για ένα χώρο 40-58 τετραγωνικά. Λεω 40-58 γιατι είναι ενιαιος χώρος μαζί με κουζίνα. δεν θέλω φυσικά να κάθομαι στην κουζίνα και να βλέπω τηλεόραση, απλά το λέω για το μέγεθος του χώρου, μήπως χάνεται ο ήχος με μικρό σύστημα κτλπ. Δεν είμαι και πολυ σχετικός με αυτα. Μια άλλη παράμετρος είναι ότι επειδή το σπιτι δεν έχει προβλεψη για καλώδια για πίσω ηχεία, θα ήθελα να μην τρεχουν καλωδια στους τοιχους και να βαζω καναλάκια πλαστικά κτλπ. Έχω διαβασει για ενα συστημα της σονι με bluetooth και καλα συνδεση τα πίσω ηχεία, καλό είναι αυτο? Δεν μπορώ να βρώ μοντέλο να σας στειλω... και το άλλο που σκεφτόμουν ήταν ενα ηχοσυστημα της Denon 2.1 ή κάποιο παρόμοιο. Αυτο το 2.1 ειναι καλό σκεπτικό το έχει κανείς απο εσάς. Ο αδερφός μου έχει ενα 5.1 και είναι ωραιο σε ταινίες να ακους από πισω ηχους κτλπ. Τι σας λέω τα ξερετε κι εσεις καλυτερα απο εμενα. Απλά αυτο 2.1 λειτουργει ετσι και καλά? Με ένα μαγικό τρόπο? το έχει ακούσει κανείς?
Βοηθήστε τον άσχετο ένα ηχοσυστημα θέλω κι εγώ το άμοιρο...:stupid::stupid:
Βοηθήστε τον άσχετο ένα ηχοσυστημα θέλω κι εγώ το άμοιρο...:stupid::stupid: