Βοηθηστε εναν φρεσκο hd ταξιδιωτη

Tzimakos

AVClub Enthusiast
13 November 2007
733
Καλημερα σε ολους σκεφτομαι να βαλω ενα htpc στο σαλονι για να παιζω mkv ταινιες..Ενας intel core 2 duo 1.6 ειναι ικανος να αναπαραγει απροβληματιστα αρχεια mkv?Αν οχι ποιος ειναι ο ελαχιστα αποδεκτος επεχεργαστης για αναπαραγωγη mkv?Σχεδον ολες οι ταινιες και σειρες ποθ βλεπω ειναι στα 720 οποτε σε αυτα με ενδιαφερει να υπαρχει απροβληματιστη αναπαραγωγη κυριως..Αλλα αν υπαρχει η δυνατοτητα να παιζουν και τα 1080 δεν θα πω οχι..Γενικα τα αρχεια αυτα εχουν μεγαλες απαιτησεις?

Με ενα AMD στα ιδια λεφτα δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.
Αν εχεις ηδη μητρικη ιντελ, ενας στα 2γιγα περιπου θα ειναι επισης αψογος.

Thanks παιδια αποφασισα θα παρω εναν στα 2,2 ιντελ ποθ εχει και μνημη κας καλυτερη..δε θα χω προβλημα κανενα ετσι?ουτε στα 1080?

Απάντηση: Re: Βοηθηστε εναν φρεσκο hd ταξιδιωτη

Thanks παιδια αποφασισα θα παρω εναν στα 2,2 ιντελ ποθ εχει και μνημη κας καλυτερη..δε θα χω προβλημα κανενα ετσι?ουτε στα 1080?

εγω ειμαι σιγουρος πως οχι !

αλλα αν δεν ησυχαζεις ανεβα πιο πανω σε επεξεργαστη ...

την ισχυς κανεις δεν μισησε ...... :grandpa:

Οχι οχι παιδια εγω ειμαι γενικα στα κομπιουτερ πολυ ευκολος ανθρωπος..Δε θελω πολλα..Εξ αλλου σ αυτο το κομπιουτερ του σαλονιου μονο τα;ινιες θα βλεπω και θα κατεβαζω..Και αμα μου λετε εσεις οτι ειμαι καλυμμενος εγω δεν χρειαζομαι κατι παραπανω..

Να σας ρωτησω κατι αλλο τωρα..Εχω συνδεσει προσωρινα το βασικο μου κομπιουτερ στην τηλεοραση..Το συνδεσα ,ε dvi to hdmi και εβαλα και ενα καωδιο αναλογικο ηχου..Και δεν παιζει ηχο οχι μονο απο το χομ σινεμα που περιμενα να παιζει αλλα ουτε και απο την τηλεοραση δεν βγαινει ηχος και εχω βαλει τα ηχεια του υπολογιστη για να ακουω..Εχει κανεις καμια ιδεα?Γιατι αυτο οπωσδηποτε πρεπει να λυθει αν θελω να βαλω εναν υπολογιστη στο σαλονι..

Πρεπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος... Τι προσπαθείς να δεις (και να ακούσεις), με ποιο πρόγραμμα, με τι φιλτρα αν εχεις βάλει, και τι ακριβώς συνδεσμολογία εχεις κάνει για τον ήχο... Καλώδια και εισοδους / εξόδους δλδ...

Εχω συνδεσει τον υπολογιστη στην samsung le32r86b με dvi to hdmi και για τον ηχο εχω βαλει ενα καλωδιο που εχει απο τη μια δυο βισματα ασπρο και κοκκινο και μπαινουν στην τηλεοραση στο audio του hdmi και απο την αλλη ενα καρφι που μπαινει στον υπολογιστη..Οσο για το τι θελω να ακουσω για mkv το θελω το κομπιουτερ να βλεπω στο σαλονι αλλα γενικα καθολου ηχος δε βγαινει ουτε και απ το media player ουτε απο πουθενα....

δες και σε αυτο το θεμα μηπως βρεις απαντηση ......

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23706

αν και νομιζω οτι ειναι θεμα η συνδεσης η ρυθμισεων καρτας ηχου του υπολογιστη σου η στο προγραμα/πλευερ που χρησιμοποιεις ....

επειδηκαι εγω δεν κατεχωπολλα
διαβασε τα προηγουμενα θεματα 1 2 η 3 σελιδες πιο πριν και θα βρεις απαντηση ...σε αυτη την κατηγορια που ειμαστε !
ισως καποιος φιλος να ειχε παρομοι προβλημα και βοηθηθεις..

Βεβαιώσου ότι έχεις ρυθμίσει την τηλεόραση όταν δείχνει από την HDMI να δέχεται ήχο από την αντίστοιχη αναλογική είσοδο, και όχι από το καλώδιο HDMI. Θα το βρεις στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.

Ψαχνω ψαχνω αλλα δεν το βρισκω..Μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιες οδηγιες?Εχω την samsung LE32R86B..Ξερεις τι πρεπει να κανω με αυτη?

Problem solved παιδες..Εβγαλα το aux που ειχα συνδεσει την τηλεοραση με το χομ σινεμα και εβαλα εκει το καλωδιο ηχου για τον υπολογιστη..Τερμα οι τρικλοποδιες απ τα καλωδια των ηχειων του υπολογιστη στο σαλονι..Σασ ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τη βοηθεια σας...