Βόλτα στα μαγαζιά...

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Μιας και αύριο λέω να ξεσκουριάσω και να δω καμιά καινούρια TV που μου προτείνετε να πάω? 1-2 επιλογές κατά προτίμηση από κέντρο προς τα βόρεια προάστια. Άντε και καμιά Συγγρού.

Θα ήθελα να δω την 52W4500 και καμιά Pioneer (και τις παλιές) κατά κύριο λόγο. Σε αυτές τις διαστάσεις ποια άλλη να προσέξω?

Πιστεύω μπορεί να γίνει ενδιαφέρον νήμα στο κυνήγι της θέασης νέων μοντέλων και όχι μόνο για την περίπτωση μου...

Για πείτε -bye-

Σε θέμα τηλεόρασης το δίδυμο Saturn-Electroworld στην Συγγρού δεν λέει και πολλά εκτός κι αν μένεις εκεί κοντά. Το Electroworld δεν έχει καθόλου ποικιλία ενώ στο Saturn αξίζει να πας μόνο αν δεν έχεις κάποιο MediaMarkt κοντά σου. W4500 δεν είχε κανένα από τα δύο προχθές που πέρασα.

Κάποιος είχε αναφέρει πως η W4500 υπάρχει στο fnac στο κέντρο, οπότε ίσως αξίζει να πας κατά κει και αφού θα είσαι εκεί κάτω πέρνα και καμιά βόλτα από την γνωστή στοά για τις Pioneer.

Χμμμ ίσως να ήταν στο public και όχι στο fnac :slapface: (δεν έχω πάει σε κανένα από τα δύο).

Είμαι όμως σίγουρος πως κάπου αναφέρθηκε πρόσφατα, αλλά άντε να το βρεις στον γενικό χαμό :D

Βοηθάτε Χριστιανοί και μη ...

Στο συνταγμα στο public εχει μια 40w4500, στον κατω οροφο που παιζει το madagascar. Στα 1590 ευρω βεβαια...Η ηλεκτρονικη αθηνων παντως που ρωτησα σημερα εχει ενα διημερο προσφορων και καλα χονδρικη και την εχει γυρω στα 1400 αμεσα παραδοτεα.

Η έκπτωση που υποννοεί η Ηλεκτρονική Αθηνών μέσω του διήμερου χονδρικής είναι 10%. Έτσι, εγώ που ρώτησα για την 52W4500 μου είπαν πως (για τιμή μετρητοίς) από 2.400 ευρώπουλα θα την πάρω 2.165.. Χμμ.. Έτοιμος είμαι αλλά διάβασα και όλα αυτά για το clouding στο σχετικό thread οπότε λέω να περιμένω λιγάκι ακόμα. Θέλω να την πάρω και σε τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 2.000 ευρώ..

Η έκπτωση που υποννοεί η Ηλεκτρονική Αθηνών μέσω του διήμερου χονδρικής είναι 10%. Έτσι, εγώ που ρώτησα για την 52W4500 μου είπαν πως (για τιμή μετρητοίς) από 2.400 ευρώπουλα θα την πάρω 2.165..
Η πιο φθηνη τιμη για την 46αρα W4500 αμεσα παραδοταια, τωρα με τις εκπτωσεις ποια θα ειναι? Γιατι αν εχει τις μετρητοις 2165 η 52αρα, τοτε η 46αρα θα πρεπει να εχει γυρω στα 1650-1700 ??

W4500 δεν είχε κανένα από τα δύο προχθές που πέρασα..

Εισαι σιγουρος διοτι το πρηγουμενο Σ/Κ που ειχα παει δεν ειχε μεν της μεγαλες 40> αλλα ειχε την 26" & 32" οχι στον διαδρομο της Sony αλλα στον διαδρομο που ειναι 108" Sharp με τα 150.000 ευρωπουλα-bye-.

Η πιο φθηνη τιμη για την 46αρα W4500 αμεσα παραδοταια, τωρα με τις εκπτωσεις ποια θα ειναι? Γιατι αν εχει τις μετρητοις 2165 η 52αρα, τοτε η 46αρα θα πρεπει να εχει γυρω στα 1650-1700 ??

Απ´ό,τι βλέπω στο site της μετρητοίς κοστίζει 1.940 ευρώ, άρα με την έκπτωση θα πάει στα 1.746 ευρώ περίπου..

Απάντηση: Re: Βόλτα στα μαγαζιά...

Η έκπτωση που υποννοεί η Ηλεκτρονική Αθηνών μέσω του διήμερου χονδρικής είναι 10%. Έτσι, εγώ που ρώτησα για την 52W4500 μου είπαν πως (για τιμή μετρητοίς) από 2.400 ευρώπουλα θα την πάρω 2.165.. Χμμ.. Έτοιμος είμαι αλλά διάβασα και όλα αυτά για το clouding στο σχετικό thread οπότε λέω να περιμένω λιγάκι ακόμα. Θέλω να την πάρω και σε τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 2.000 ευρώ..

Πρεπει να αλλαξουν χονρεμπορα στην ηλεκτρονικη ας ψαξουν λιγο στο skroutz και να διαλεξουν απο εκει για την χονδρικη τους

Μιας και αύριο λέω να ξεσκουριάσω και να δω καμιά καινούρια TV που μου προτείνετε να πάω? 1-2 επιλογές κατά προτίμηση από κέντρο προς τα βόρεια προάστια. Άντε και καμιά Συγγρού.

Θα ήθελα να δω την 52W4500 και καμιά Pioneer (και τις παλιές) κατά κύριο λόγο. Σε αυτές τις διαστάσεις ποια άλλη να προσέξω?

Πιστεύω μπορεί να γίνει ενδιαφέρον νήμα στο κυνήγι της θέασης νέων μοντέλων και όχι μόνο για την περίπτωση μου...

Για πείτε -bye-

Τελικά έγινε η βόλτα ? -bye-

Έγινε Γιώργο!

Πήγα στη Νέα Ιωνία αλλά τελικά η Ηλεκτρονική είχε όντως την 47άρα δίπλα όμως στην 52άρα W4000! Η 52άρα έπαιζε ποδόσφαιρο από κάποιο δορυφορικό και δεν βλεπόταν ενώ η 47άρα hd πολύ καλά. Επειδή δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά δεν ζήτησα να δω κάτι άλλο....

Τέλος πήγα από mediamarkt αλλά εκεί δεν είχε καθόλου τη σειρά αυτή σε αυτά τα μεγέθη!

-bye-