Βόλτα στα μαγαζιά...

Re: Απάντηση: Βόλτα στα μαγαζιά...

Έγινε Γιώργο!

Πήγα στη Νέα Ιωνία αλλά τελικά η Ηλεκτρονική είχε όντως την 47άρα δίπλα όμως στην 52άρα W4000! Η 52άρα έπαιζε ποδόσφαιρο από κάποιο δορυφορικό και δεν βλεπόταν ενώ η 47άρα hd πολύ καλά. Επειδή δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά δεν ζήτησα να δω κάτι άλλο....

Τέλος πήγα από mediamarkt αλλά εκεί δεν είχε καθόλου τη σειρά αυτή σε αυτά τα μεγέθη!

-bye-

Κάτι είδες δηλαδή ... αυτή ξεφεύγει οικονομικά ?

Αν όχι προσπάθησε να την πάρεις μάτι. Άκουσα καλά λόγια από έγκυρη πηγή :a0210:

Πήγα στη Νέα Ιωνία αλλά τελικά η Ηλεκτρονική είχε όντως την 47άρα δίπλα όμως στην 52άρα W4000! Η 52άρα έπαιζε ποδόσφαιρο από κάποιο δορυφορικό και δεν βλεπόταν ενώ η 47άρα hd πολύ καλά. Επειδή δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά δεν ζήτησα να δω κάτι άλλο....
-bye-

Ποια 47αρα ειδες ? Την LG Scarlet?

Την W4500 δεν την ειδες καθολου τελικά?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βόλτα στα μαγαζιά...

Ποια 47αρα ειδες ? Την LG Scarlet?

Την W4500 δεν την ειδες καθολου τελικά?

Οι LG Scarlet ήταν εκεί αλλά τις αγνόησα.... Την 47άρα W4500 είδα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλή. Άλλες LCD δεν είδα γιατί είμαι λίγο fun των πλάσμα που ήταν φυσικά σε έλειψη... Εκτός από τις Panasonic που είδα στο Mediamarkt και που φυσικά μου άρεσαν ως κάτοχος παλαιότερου μοντέλου.

Αυτά. Η αναζήτηση συνεχίζεται χωρίς άγχος γιατί τηλεόραση έχουμε αλλά με τρώει να αλλάξω... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βόλτα στα μαγαζιά...

Κάτι είδες δηλαδή ... αυτή ξεφεύγει οικονομικά ?

Αν όχι προσπάθησε να την πάρεις μάτι. Άκουσα καλά λόγια από έγκυρη πηγή :a0210:

Γιώργο έχω διαβάσει review στον Ήχο και δεν μπορώ να πω ότι με έπεισε για αγορά. Το ίδιο διαβάζω και στα διάφορα forums.

Απάντηση: Re: Βόλτα στα μαγαζιά...

Δεν χάνεις τίποτα να την δεις από κοντά :grandpa:

Σε άλλο νήμα είπες πως έχεις πλάσμα, τώρα ψάχνεις για LCD ?

Ε είπα να δω και καμιά LCD πως παίζει :antlers:

Οι LG Scarlet ήταν εκεί αλλά τις αγνόησα.... Την 47άρα W4500 είδα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλή.
Νεκτάριε, η W4500 ειναι 46αρα... (Πανελ Sony γαρ...) Γι αυτό μπερδεύτηκα και σε ρωτησα για την scarlet...-bye-

Πάντως, για να λεει κατοχος plasma ότι του φανηκε παρα πολύ καλή, αυτο σημαινει οτι για καποιον που περιοριζεται μονο σε αγορα LCD και δεν εχει δει κατι αλλο απο plasma, θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ! :a0210:

Ευχαριστουμε Nectar!
Αντε να δουμε τωρα πως θα τα πηγαινει και απο clouding και Backlight bleeding, και να πεσει και λιγο η τιμουλα της σε κανα μηνα, για να την τσιμπίσουμε...:antlers:

Απάντηση: Re: Βόλτα στα μαγαζιά...

Νεκτάριε, η W4500 ειναι 46αρα... (Πανελ Sony γαρ...) Γι αυτό μπερδεύτηκα και σε ρωτησα για την scarlet...-bye-

Πάντως, για να λεει κατοχος plasma ότι του φανηκε παρα πολύ καλή, αυτο σημαινει οτι για καποιον που περιοριζεται μονο σε αγορα LCD και δεν εχει δει κατι αλλο απο plasma, θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ! :a0210:

Ευχαριστουμε Nectar!
Αντε να δουμε τωρα πως θα τα πηγαινει και απο clouding και Backlight bleeding, και να πεσει και λιγο η τιμουλα της σε κανα μηνα, για να την τσιμπίσουμε...:antlers:

Η αλήθεια είναι ότι έκανα λάθος μια ίντσα και σας μπέρδεψα :flipout:

Το θέμα είναι ότι σε τηλεοπτικό δεν την είδα και αυτό πιστεύω είναι βαρόμετρο για αγορά TV... Πάντως επειδή κοιτάζω γύρω στις 50 ίντσες αν ψώνιζα τώρα θα προτιμούσα την pioneer την περσινή στα 2500. Δεν με έχουν πείσει ακόμα οι LCD και όλα αυτά που διαβάζω για clouding, backlight bleeding, γωνίες θέασης κλπ προς το παρόν με κρατάνε μακριά...

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Βόλτα στα μαγαζιά...

Δεν με έχουν πείσει ακόμα οι LCD και όλα αυτά που διαβάζω για clouding, backlight bleeding, γωνίες θέασης κλπ προς το παρόν με κρατάνε μακριά...

Eνω υποθετω οτι τα buzzing , image retention , pwm noise και καταναλωση 400-500 Watt σε φερνουν πιο κοντα στις πλασμα.:flipout:

Εγώ θα προσθέσω ότι στο MM του Village Φαλήρου υπάρχουν οι 40-46-52W4500, 46-52X3500, 40-46-52A656 και η προηγούμενη 60'' PLASMA της LG.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βόλτα στα μαγαζιά...

Eνω υποθετω οτι τα buzzing , image retention , pwm noise και καταναλωση 400-500 Watt σε φερνουν πιο κοντα στις πλασμα.:flipout:

Αυτό το αστείο με την κατανάλωση έχει παραγίνει. Είναι το τελευταίο που σκέφτεται η τσέπη μου. Ποιο buzzing? Εγώ δεν ακούω τίποτα. Image retention δεν έχω και ούτε θα έχει κανείς με λογική χρήση. To pwm τι είναι γιατί είμαι λίγο άσχετος...?

-bye-

ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100W ΠΑΡΑΠΑΝΩ...... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BUZZING ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΙΟΝΙΚΟ ΑΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑ 2-3 ΜΕΤΡΑ... -bye-

Από τη χθεσινή τσάρκα (μετά από πολύ καιρό) στο Mall , είδα αρκετά μοντέλα, δυστυχώς κανένα με τηλεοπτικό....άλλα μου άρεσαν και άλλα όχι.... μια τιμούλα που μου άρεσε ήταν η 40 W4000 στα 999 στο fnac, η οποία έπαιζε Blu Ray.

Από σκρουτζ για την 40W4000 μου έβγαλε min... 1090 (pixmania)...

http://www.skroutz.gr/s/42712/Sony-KDL-40W4000-40%22.html?keyphrase=40W4000

..οπότε αν κάποιος θέλει τη συγκεκριμένη TV, η τιμή νομίζω ότι είναι εξαιρετική.

Εγώ θα προσθέσω ότι στο MM του Village Φαλήρου υπάρχουν οι 40-46-52W4500, 46-52X3500, 40-46-52A656 και η προηγούμενη 60'' PLASMA της LG.
Αλήθεια ???

Ας παει καποιος να τις δει απο κοντα και να πει και σε εμας που μενουμε εκτός Αθηνών κάποια σχόλια...:a0210:

Πηγα στην Ηλεκτρονικη αθηνων για να ρωτησω ποσο εχει την 40w4500 αφου ειχε προσφορα τηλεορασεις χωρις ΦΠΑ και μου ειπαν σχεδον 1500 e. Δηλαδη μαζι με το φπα ποσο την δινουν .Ηλεκτρονικη πουθενα φτηνοτερα:twoguns:.Στον Κολομβουνη που στο site γραφει 1389 δεν μπορουσαν να μου δωσουν τιμη γιατι περιμενουν λεει να τους τιμολογησει η sony. Στον κοτσωβολο που πηγα την περασμενη εβδομαδα βεβαια δεν την ειχαν μου ειπαν 1619 e .:rifle::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100W ΠΑΡΑΠΑΝΩ......

Μακαρι να ηταν μονο 100 Watt. Οταν μιλαμε για Full HD πλασμα ειναι πανω απο το διπλασιο πραγμα που σημαινει 150-200 Watt τουλαχιστον.

Από τη χθεσινή τσάρκα (μετά από πολύ καιρό) στο Mall , είδα αρκετά μοντέλα, δυστυχώς κανένα με τηλεοπτικό....άλλα μου άρεσαν και άλλα όχι.... μια τιμούλα που μου άρεσε ήταν η 40 W4000 στα 999 στο fnac, η οποία έπαιζε Blu Ray.

Από σκρουτζ για την 40W4000 μου έβγαλε min... 1090 (pixmania)...

http://www.skroutz.gr/s/42712/Sony-KDL-40W4000-40%22.html?keyphrase=40W4000

..οπότε αν κάποιος θέλει τη συγκεκριμένη TV, η τιμή νομίζω ότι είναι εξαιρετική.

Η τιμή αφορα το συγκεκριμενο μοντελο demo του καταστηματος...ειχε και την 40w4500 αλλα ακουμπισμενη στο πατωμα σχεδον σε σημειο που δεν μπορεις να την δεις απο αποσταση και δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βόλτα στα μαγαζιά...

Μακαρι να ηταν μονο 100 Watt. Οταν μιλαμε για Full HD πλασμα ειναι πανω απο το διπλασιο πραγμα που σημαινει 150-200 Watt τουλαχιστον.

Και αυτό σε χρήμα σε τι μεταφράζεται? Ξέρει κανείς?