Βόμβος μετασχηματιστή.

όταν κάνω τσιγαράκι μεταμεσονύχτιο δίπλα από τα στέρεα και μπροστά απο το τζάκι έχω απαλή συνοδεία ...

ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ ΓΚΡΟΟΥΥΥΥΥ ΒΒΒΒΒΒΒΒΒ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
:flipout::flipout::flipout::flipout:
ΚΟΝΤΕΎΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΈΠΙΠΛΟ :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Βόμβος μετασχηματιστή.

Πώς να μη γουργουράει με το "ρεύμα" που έχει η κρήτη; :flipout:
Για τον Γιατρά δε ξέρω κάτι εκτός απο τις πάμπολλες συστάσεις που γίνονται στο όνομά του απο το φόρουμ. Για τους Amarad όμως μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και έχω 4! :bang: Τέσσερα στομάχια παρακαλώ να γουργουρίζουν, όσο ρεύμα και να τα ταΐζω. :eating:

Σοβαρά τώρα, γίνεται να τυλίξουμε μόνοι μας ένα μ/στή;

Αμέ... πως δε γίνεται... Το δευτερεύον τουλάχιστον. Για το πρωτεύον δε το βλέπω. Απλά θέλει υπομονή. Εγώ πάντως έναν που μου κάηκε τον ξανατύλιξα και δουλεύει μια χαρά! Εδώ ειναι και το Thread
Και για μάντεψε... Ήταν Amarad! :secruity:

Όσοι ενδιαφέρονται για σίδερα και δεν κατέχουν την τέχνη του τυλίγματος υπάρχει και η λύση του Γιώργου Καμουζή. Τα σίδερά του από τροφοδοσίας έως εξόδου έχουν δοκιμαστεί απο εμένα προσωπικά και άλλους. Είναι δε ιδιαίτερα νοικοκύρης σε ότι φτιάχνει απο ότι εχω δει εως τώρα. Μουσικός ταυτόχρονα και αθεράπευτα ντιούης....
http://www.mazeboutique.com/home.html
-bye-

Απάντηση: Re: Βόμβος μετασχηματιστή.

Μαύρη ειν η νύκτα στα βουνά
..στούς κάμπους πέφτει χιόνι ...
Στ´αγρια και στα σκοτεινά
του "σχετικού" το πιόνι....

Ναι, το παραδέχομαι, έχω μαύρα μεσάνυχτα.
Αλλά ρωτώντας, κανείς πάει στην πόλη.

:thanks:

Re: Απάντηση: Re: Βόμβος μετασχηματιστή.

Ναι, το παραδέχομαι, έχω μαύρα μεσάνυχτα.
Αλλά ρωτώντας, κανείς πάει στην πόλη.

:thanks:

Φίλε μου , δέν αφορά σ´εσένα
Και σε περίπτωση που αισθάνθηκες ασχημα , να με συγχωρείς

Τρίζει από την αρχή της "καριέρας" του? ή αφού πέρασε κάμποσος καιρός? Στην πρώτη περίπτωση, πιθανόν να έχει λιγότερες σπέιρες στο πρωτεύον απ´ότι πρέπει. Στο ημιτριτοκοσμικό Ελλαδιστάν, ναι μεν βρίσκουμε τον τύπο υπολογισμού των σπειρών από κάποιο βιβλίο, παραβλέπουμε όμως "λεπτομέρειες" τύπου "τάδε κατηγορίας πυρήνας". Βάζουμε το στάνταρ 1Τ μέταλλο της ελληνικής αγοράς, ο υπολογισμός είναι για 1,2-1,3 --> βρρρρρρρουμ!

Στη δεύτερη περίπτωση, χαλάρωσε ο πυρήνας. (οι τοροειδείς είναι μια μονοκόματη λωρίδα τυλιγμένη σπείρες).
Θεραπεία: καμμία.

Πόσα VA είναι? οι μεγάλοι είναι πάντα πιο επιρρεπείς..

Από τον Γιατρά έχω δει στους συναδέλφους πράματα και θάματα...
Δύο δικοί μου πάντως (1100V C.T/200VA) αγορασμένοι και με αρκετή χρονική απόσταση ο ένας από τον άλλο, ήταν άψογοι. Αθόρυβοι και με 5% regulation, όπως πρέπει για το μέγεθος.

Λες να τους κάνει με καμμιά monte-carlo μέθοδο? :flipout:

Βρε τρία πουλάκια κάθονταν το ένα πάνω στ' άλλο...
Αλλά τον οίστρο δεν τον κατάλαβα ακόμη...

Προσωπικά τείνω να προτιμήσω τους ΕΙ για τις επόμενες κατασκευές μου...
Μόνο που βγαίνουν λίγο μπαμπάτσικες τελικά...
Για C και R core φοβάμαι ακόμη... -bye-

Τρίζει από την αρχή της "καριέρας" του? ή αφού πέρασε κάμποσος καιρός? Στην πρώτη περίπτωση, πιθανόν να έχει λιγότερες σπέιρες στο πρωτεύον απ´ότι πρέπει. Στο ημιτριτοκοσμικό Ελλαδιστάν, ναι μεν βρίσκουμε τον τύπο υπολογισμού των σπειρών από κάποιο βιβλίο, παραβλέπουμε όμως "λεπτομέρειες" τύπου "τάδε κατηγορίας πυρήνας". Βάζουμε το στάνταρ 1Τ μέταλλο της ελληνικής αγοράς, ο υπολογισμός είναι για 1,2-1,3 --> βρρρρρρρουμ!

Στη δεύτερη περίπτωση, χαλάρωσε ο πυρήνας. (οι τοροειδείς είναι μια μονοκόματη λωρίδα τυλιγμένη σπείρες).
Θεραπεία: καμμία.

Πόσα VA είναι? οι μεγάλοι είναι πάντα πιο επιρρεπείς..

Από τον Γιατρά έχω δει στους συναδέλφους πράματα και θάματα...
Δύο δικοί μου πάντως (1100V C.T/200VA) αγορασμένοι και με αρκετή χρονική απόσταση ο ένας από τον άλλο, ήταν άψογοι. Αθόρυβοι και με 5% regulation, όπως πρέπει για το μέγεθος.

Λες να τους κάνει με καμμιά monte-carlo μέθοδο? :flipout:

Τώρα τελευταία άρχισε την κουβέντα.
Είναι δεν είναι 100va.
Στο τροφοδοτικό του phono pre τον έχω.

Γι αυτο χάλασε βρε παιδί μου ήταν μικρός και ζοριζότανε.

Ακριβώς!

Να σημειώσω ότι όλοι οι μετασχηματιστές μου απ τον Γιατρά για τους οποίους γκρινιάζω είναι >250VA.

Πόσο θα έπρεπε να είναι δηλαδής ο Μ/Τ του phono stage; :blink:
Εδώ εγώ που είμαι γενναιόδωρος του έχω βάλει 4x22V και παίζω κάτω από τα 100VA σε σύνολο 2 Μ/Τ...