Βομβος σε προενισχυτη dared mc-7p

sotant

Established Member
8 September 2006
274
Kαλημερα

Εδω και ενα χρονο εχω στο συστημα μου τον παραπανω προενισχυτη συνδεδεμενο με τα Purity.Mεχρι και πριν απο 15 μερες δεν ειχα το παραμικρο προβλημα αλλα τις τελευταιες μερες ειχα εναν αρκετα σταθερο δυνατο βομβο που εβγαζαν τα ηχεια ο οποιος βεβαια καλυπτοτανε οταν η ενταση του volume αυξανοτανε.
Δοκιμασα αρκετα πραγματα οπως καλωδια αλλαγη πριζας συδεση με σταθεροποιητη τασης αλλα τιποτα.Η αντιπροσωπεια μου εδωσε αλλον ( αψογη εξυπηρετηση απο τον Κο Τζιαφη) και χθες που το δοκιμασα ο βομβος ηταν πολυ χαμηλος αλλα συνεχιζει να υπαρχει και επισης το ενα ηχειο ( λογω του βομβου) δεν μπαινει σε κατασταση αναμονης οταν δεν υπαρχει σημα.
Εαν γνωριζει καποιος κατι .....

Μου ακούγεται σαν βρόχος γείωσης. Δοκίμασες να απομονώσεις τη γείωση από τον προενισχυτή;

Απάντηση: Re: Βομβος σε προενισχυτη dared mc-7p

Μου ακούγεται σαν βρόχος γείωσης. Δοκίμασες να απομονώσεις τη γείωση από τον προενισχυτή;

Σ ευχαριστω για την απαντηση.
Δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο.θα πρεπει δηλαδη να απομονωσω τα αυτακια μεσα στο πολυμπριζο που ακουμπανε στο φις ???

Ναι, βάζεις μονωτική ταινία στα αυτάκια ... αυτό όμως μόνον για να δεις εάν οφείλεται σε βρόχο και όχι μόνιμα γιατί σε πιθανή διαρροή ρεύματος θα υπάρξει κίνδυνος ...

Όμως αφού για έναν χρόνο δεν είχες θέματα βρόχου, γιατί να αποκτήθηκαν ξαφνικά ;;; άλλαξες χώρο / πρίζες ή μήπως πρόσθεσες κάποιο καινούριο πλέυερ ;;;

Απάντηση: Re: Βομβος σε προενισχυτη dared mc-7p

Ναι, βάζεις μονωτική ταινία στα αυτάκια ... αυτό όμως μόνον για να δεις εάν οφείλεται σε βρόχο και όχι μόνιμα γιατί σε πιθανή διαρροή ρεύματος θα υπάρξει κίνδυνος ...

Όμως αφού για έναν χρόνο δεν είχες θέματα βρόχου, γιατί να αποκτήθηκαν ξαφνικά ;;; άλλαξες χώρο / πρίζες ή μήπως πρόσθεσες κάποιο καινούριο πλέυερ ;;;

Καλημερα

Δεν εχω αλλαξει κατι αυτο που παρατηρω ειναι υπαρχει στατικος ηλεκτρισμος με το που παω να ακουμπησω την συσκευη ( οχι παντα) νιωθω ενα μικρο τιναγμα.
Θα περιμενω απαντηση απο την αντιπροσωπεια που εχει στην κατοχη της το αλλο μηχανημα να μου πει που μπορει να οφειλεται γιατι στο αλλο μηχανημα ο βομοβος ητανε πολυ δυνατος.

Να συνδέσεις όλα τα μηχανήματα συμφασικά.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να νιώθεις τίναγμα.

H Φάση πάντα στο iec είναι όπως κοιτάς το μηχάνημα δεξιά.

adaptorCord_iec10a_male.jpg

Εκτός αν η γη είναι γυρισμένη προς τα επάνω οπότε πάει αριστερά.

IEC%20MALE.jpg