Boogie , Booze and traditional Values

Απάντηση: Re: Απάντηση: Boogie , Booze and traditional Values

αργά κατάλαβες με ποιούς έμπλεξες....:Banane0:
δεν ήξερες, δεν ρώταγες?:smash:

το χω καταλαβει πολυυυυυ καιρο.
απλα πνιγω τον καημο μου στο ουισκι :ADFADF1::flipout:

Τους εκτιμούσα πολύ τότε. Αυθεντικοί. Πέρασα πραγματικά υπέροχα μαζί τους. Aλλά ποτέ δεν είχα το "δέσιμο" και την τρέλλα που είχα (και έχω) με τους Allman.
Κράτησα και το Gold & Platinum. Όλα καλά.. :guitarist:

41YTWYJ0NXL._SL500_AA300_.jpg

κουφάλα, περιμένεις το κλασσικό και με χλευάζεις, εεεέ ; για την χάνεϋ είχα καθυστερήσει τελικώς το ταξίδι μου για ένα διήμερο ....

H Αgnetha είναι μισή Ναβάχο?????????????:flipout::flipout::flipout:
Edit: Κώστα, καλέ μου φίλε RESPECT!!!!
Η γλυκιά Francoise Hardy!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Iερόσυλοι!!!!!!!!!! Εφηβική αγάπη από το Institut Francais....

μόνο εσύ με καταλαβαίνεις Πάνο :ernaehrung004:
είχα μία φωτογραφία της από το περιοδικό Salut Les Copains. Oλη μου την εφηβεία την πέρασα με τη φωτογραφία αυτή κάτω απ το μαξιλάρι μου. ;)

'Pictures of Lilly
make my life so wonderful' :guitarist:

Απάντηση: Re: Boogie , Booze and traditional Values

κουφάλα, περιμένεις το κλασσικό και με χλευάζεις, εεεέ ; για την χάνεϋ είχα καθυστερήσει τελικώς το ταξίδι μου για ένα διήμερο ....

Λογικό....Φράκαρες στά big boos τής Honey.:smash::ADFADF1::ernaehrung004:

μόνο εσύ με καταλαβαίνεις Πάνο :ernaehrung004:
είχα μία φωτογραφία της από το περιοδικό Salut Les Copains. Oλη μου την εφηβεία την πέρασα με τη φωτογραφία αυτή κάτω απ το μαξιλάρι μου. ;)

'Pictures of Lilly
make my life so wonderful' :guitarist:

Η ωραιότερη συνέπεια του να μαθαίνεις Γαλλικά στη Γαλλική Ακαδημία στα early 80's με βιβλία που γράφτηκαν το '69 όπως ήταν το θρυλικό Capelle....

όταν έχεις ακούσει το Idlewild South ή το Eat a peach ή έστω το κύκνειο Brothers and Sisters....ειλικρινά τί μπορεί να πεί το sweet home....

Έχω μόνο ενα "Best of", από το οποιο θυμάμαι το Sweet home Alabama, αλλα πότε δεν με τράβηξαν για παραπάνω ψάξιμο. Οσο για τους Allmans, και τα τρία μαζί δεν βλάπτουν, κι ακόμα περισσότερα. Κι από πάνω ο One-Man-Dog ;)