Bosch multi 7 drill set

enduras1

Moderator
Staff member
Επειδη ηθελα ενα σετ τρυπανακια καιρο τωρα και δε μας βγηκε με την προηγουμενη ομαδικη χτυπησα μολις 5 τεμαχια απο τα παρακατω στο amazon.de
51VcwwmMEJL.jpg

Αν καποιος ενδιαφερεται τα 4 απο αυτα ειναι διαθεσιμα.
Το κοστος τους ειναι 24.1 ευρω.
Καλο θα ειναι οι ενδιαφερομενοι να ειναι απο Αθηνα για να μην επιβερυνθουν με ταχυδρομικα εξοδα και να δωθουν σε καποια συναντηση.

1. Tzoutzis
2. Strs
3. Vasilisp77
4. Sunday149

Last edited:
Απάντηση: Re: Bosch multi 7 drill set

To στελεχος ειναι ΗΕΧ? Αν ναι θελω και γω ενα.

Αν είναι HEX, σημαίνει ότι μπορείς να τα δουλέψεις με παλμικό; Πιστεύω ότι θα είναι αποτελεσματικότερο από το κλασικό κρουστικό.

Καλησπέρα αν περισσεύει κάποιο σετ, θα ήθελα ένα. Με την ταχυδρομική επιβάρυνση φυσικά, να επιβαρύνει εμένα, γιατί δεν είμαι στην Αθήνα.

Καλησπέρα αν περισσεύει κάποιο σετ, θα ήθελα ένα. Με την ταχυδρομική επιβάρυνση φυσικά, να επιβαρύνει εμένα, γιατί δεν είμαι στην Αθήνα.

Ενα τελευταιο εμεινε οποτε δικο σου.
1,5 ευρω ειναι τα μεταφορικα για το απλο πακετο των ΕΛΤΑ.

Εφυγαν λοιπον και τα 4 διαθεσιμα οποτε με την παραλαβη τους θα οργανωθουμε να τα πιουμε. Εεεεε.... να σας τα δωσω ηθελα να πω.

Ενα τελευταιο εμεινε οποτε δικο σου.
1,5 ευρω ειναι τα μεταφορικα για το απλο πακετο των ΕΛΤΑ.

Εφυγαν λοιπον και τα 4 διαθεσιμα οποτε με την παραλαβη τους θα οργανωθουμε να τα πιουμε. Εεεεε.... να σας τα δωσω ηθελα να πω.
Σε ευχαριστώ πολύ!

Re: Απάντηση: Re: Bosch multi 7 drill set

Αν είναι HEX, σημαίνει ότι μπορείς να τα δουλέψεις με παλμικό; Πιστεύω ότι θα είναι αποτελεσματικότερο από το κλασικό κρουστικό.

Nαι μπορεις να δουλεψεις τα ΗΕΧ και με παλμικο, αλλα το τρυπημα με παλμικο (=εργαλειο για βιδωμα) ειναι καπως ανορθοδοξο εαν εχεις κρουστικο, το οποιο σαφως και πιο αποτελεσματικο στο τρυπημα.

Nαι μπορεις να δουλεψεις τα ΗΕΧ και με παλμικο, αλλα το τρυπημα με παλμικο (=εργαλειο για βιδωμα) ειναι καπως ανορθοδοξο εαν εχεις κρουστικο, το οποιο σαφως και πιο αποτελεσματικο στο τρυπημα.

Εκτός των παλμικών, σε ποια εργαλεία συναντούμε υποδοχή ΗΕΧ;

Ήρθαν!!!!!!
DSC_3460.jpg

Φίλε Sunday στείλε μου στοιχεία για την αποστολή!
Καλησπέρα Κυριάκο, μόλις έστειλα με pm τα στοιχεία μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την οργάνωση της παραγγελίας και της αποστολής.