BOSE 1801 mini Restoration

Re: Απάντηση: Re: BOSE 1801 mini Restoration

Ωρέ Σηφφφφ:a0210:!
Ν' αλλάξεις τον τίτλο μάτια μου.
Τι μίνι.
Ως και λαμαρινά-βαφέα θα περάσει το αργαλείο.

Maxi restoration.
Ασε και ειμαι στο τσακ να στειλω τις ψυκτρες για ανωδιωση.. :flipout:

afto to 8irio epeze 2 jbl 500 rms me 2 15antza woofer to ka8ena
ta opoia ta ixa sto spiti k ta exo akoma an kai den exo di akoma enisxiti epegkelmatiko eos 500 evro na ta gemizi isos den dokimasa ton katalio akoma alla se afta ta lefta den ta exo di na pezoyn sosta

Απάντηση: Re: BOSE 1801 mini Restoration

afto to 8irio epeze 2 jbl 500 rms me 2 15antza woofer to ka8ena
ta opoia ta ixa sto spiti k ta exo akoma an kai den exo di akoma enisxiti epegkelmatiko eos 500 evro na ta gemizi isos den dokimasa ton katalio akoma alla se afta ta lefta den ta exo di na pezoyn sosta

ΜΗΝ γραφεις greeknglish
Επειτα δοκιμασε να τα οδηγησεις με αυτον
http://www.thomann.de/gr/t-amp_ta2400.htm

και αν δεν ... που αποκλειεται γιατι τον εχω εδω και 2 χρονια δοκιμασε αυτον να σου δωσει τους κωνους οχι στα χερια αλλα στους τοιχους καρφωνους
http://www.thomann.de/gr/the_tamp_d3400.htm

και αυτον τον ειχα

Λοιπον οι μονοι ηλεκξτρολυτικοι πανω στην πλακετα ειναι δυο 30μF/100V.. Ελπιζω να βρω ιδιους..ειναι οι C2 και C3 του σχηματικου.
Α ανεβαζω το σχηματικο.Αν νομιζεται οτι μπορει κατι να αλλαχτει για βελτιωση παρακαλω ενημερωστε με ε!!

Untitled-1.jpg

ΜΗΝ γραφεις greeknglish
Επειτα δοκιμασε να τα οδηγησεις με αυτον
http://www.thomann.de/gr/t-amp_ta2400.htm

και αν δεν ... που αποκλειεται γιατι τον εχω εδω και 2 χρονια δοκιμασε αυτον να σου δωσει τους κωνους οχι στα χερια αλλα στους τοιχους καρφωνους
http://www.thomann.de/gr/the_tamp_d3400.htm

και αυτον τον ειχα

Nikkyo:a0210: χαιρετώ σε φίλε.

Ενδιαφέροντα τα τελικούλια που δοκίμασες.
Κυρίως γιατί το ένα είναι "κανονικό" και το άλλο ψηφιακό.
Έκανες κανά νήμα περί αυτών και μου ξέφυγε?

Nikkyo:a0210: χαιρετώ σε φίλε.

Ενδιαφέροντα τα τελικούλια που δοκίμασες.
Κυρίως γιατί το ένα είναι "κανονικό" και το άλλο ψηφιακό.
Έκανες κανά νήμα περί αυτών και μου ξέφυγε?

καπου ειχα γραψει γαι ψηφιακους τελικους.καποιος αλλος το ανοιξε και εγω απαντησα.για ψαξε στα διαφορα threats μου,αν δεν βρεις κατι εδω ειμαι γαι οτι θες.εχω παντως εμπειρια απο ψηφιακους και καλη και κακη.αναλογα τα κυκλωματα.αλλοι παιζουν μουσικη αλλοι απλα βαρανε.αλλα βαρανε στα 1000w με ελαχιστη καταναλωση,καθολου ογκο και καθολου ζεστη.

Πφφφφ ψηφιακα τζιτζιμπλικια κ πρασσινα αλογα.. Αντε μη αμολησωωτον bose κ σας δαγκασει ολους!! :flipout:

Παιδια, στο τροφοδοτικο εχει ενα ηλεκτρολυτικο 18.000μF/10v . Πρεπει να αλλαχτει φανταζομαι κ αυτος. Αλλα πρεπει να ναι τοσα μF οποσδηποτε; Φαινεται οτι ειναι σε μια εξτρα γραμμη του ΜΣ κ δινει 9v.

Μπα, αστον. Ειναι για την τροφοδοσια των LED.
Αν δεν τραιμοπαιζουν ειναι οκ!

ε καλα 18.000μF` για τα λεντ? αυτα ειναι..αμα βαλω κανεναν 4700 που χω? (βασικα αν χρειαζεται του πεταω μεσα 5χ 4700 που χω μπολικους στα 16v..)

Λοιποοον αλλαχτηκαν οι ηλεκτρολυτικοι που ηταν πανω στις πλακετες. δε βρηκα κατι καλο εδω Σαμο, αλλα σιγα.
Καθαρισα λιγακι τις πλακετες, οι οποιες δε ειχαν και τιποτα το σπουδαιο.λιγη σκονη μονο. Με ενα σπρευ επαφων εγινε μια χαρα. Κουμπωσα και το Backpanel ,και για την ωρα το project μπαινει στην ακρη μεχρι να ρθουν οι πυκνωτες του τροφοδοτικου και το βαζο με την θερμοαγωγιμη παστα για να μονταρω τις ψυκτρες!
Μια λεπτομερεια. Ο ΜΣ δινει τροφοδοσια μεσω κλιπς. Δηλαδη το ρευμα που παει στην γεφυρα αλλα και σε ολα τα υποσυστηματα, ειναι ενωμενα με τον ΜΣ με κουμπωτα κλιπσακια..Να τα κολησω?..και αν βαλω πανω το κολητηρι δε πιστευω να κανω καμια ζημια μεσα στον ΜΣ ε?..

Μπορεί να έχει μια μικρή διαφορά στον ήχο αν τα κολλήσεις, ειδικά αν δεν κάνουν σφιχτή επαφή τα clips, αλλά η γνώμη μου είναι απλά να τα σφίξεις λίγο με το μυτοτσίμπιδο.

Μπορεί να έχει μια μικρή διαφορά στον ήχο αν τα κολλήσεις, ειδικά αν δεν κάνουν σφιχτή επαφή τα clips, αλλά η γνώμη μου είναι απλά να τα σφίξεις λίγο με το μυτοτσίμπιδο.

Θα συμφωνήσω.

Σήφη ρίχτα ένα τριψιματάκι με σπρέυ επαφών και οδοντόβουρτσα, να φύγει ότι αφήνει η πολυκαιρία και θα είσαι τζετ.