bose acoustimass 10 iv

Εχω δυο ηχεια (διαφορετικων κατασκευαστων στο χωρο μου) με ιδια ευαισθησια,στα χαρτια παντα.Στην πραξη με ενα ντεσιμπελομετρο μπορουμε να δουμε οτι δεν ειναι ετσι.Με ροζ ηχο το μπροστινο ηχειο θελει 3 db στον ενισχυτη, το πισω που ειναι πιο κοντα θελει πιο πολλα , και ειναι στο 1/3 της αποστασης του μπροστινου.αυτο πως το εξηγουμε?

Οι κατασκευαστες κανουν καποια πραματα που μπορουν να χαρακτηριστουν ως μικροαπατεωνιες, ή μετρουν με διαφορετικο τροπο.Οπως και ναχει μια προσωπικη μετρηση ποτε δεν βλαπτει.

Δύσκολο το βλέπω κάποιος να μου δώσει τα ηχεία θα σκέφτομαι για αγορά να τα μετρήσω στο χώρο μου, δεν νομίζω οτι αυτή είναι μια τακτική που συνηθίζουν τα μαγαζιά.

κοιτα πολλα μπορουν να γινουν, το πιο ευκολο , να ζητησεις απο το εκαστοτε καταστημα να ακουσεις οτι σετ θελεις.Α δεν μπορουν δεν πειραζει παμε αλλου

Περί ευαισθησίας ηχείων

Τι σημαίνει ότι ένα ηχείο έχει ευαισθησία τόσα db;

Ποια τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα της υψηλής/χαμηλής ευαισθησίας στα ηχεία;

Ένα "αναίσθητο" ηχείο θα με αναγκάσει να αγοράσω περισσότερο ρεύμα για να το οδηγήσω. Εκτός από την τιμή (συνήθως είναι οικονομικότερα), έχω άλλο λόγο να τα προτιμήσω;

Re: Περί ευαισθησίας ηχείων

Παιδιά καλο είναι να μην ανοίγονται νέα νήματα χωρίς λόγο. Ολα αυτά περί ηχείων (ευαισθησία, αντίσταση κ.λ.π.) έχουν απαντηθεί αρκετές φορές. Με μία μικρή αναζήτηση μπορούν εύκολα να βρεθούν.

Περί ευαισθησίας ηχείων εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=999033&postcount=13

Re: Περί ευαισθησίας ηχείων

Ευχαριστώ για την παρατήρηση και συγγνώμη. Μεταβαίνω στην υπόδειξη για περισσότερα.

Οι διαχειριστές μπορείτε να διαγράψετε όλο το thread.

Απάντηση: Re: Περί ευαισθησίας ηχείων

Ευχαριστώ για την παρατήρηση και συγγνώμη. Μεταβαίνω στην υπόδειξη για περισσότερα.

Οι διαχειριστές μπορείτε να διαγράψετε όλο το thread.

Το θέμα σου το μετέφερα εδω....
Παιδιά, λίγη προσοχή στα θέματα που ανοίγουμε...μην επαναλαμβανόμαστε χωρίς λόγο.
Πριν ανοίξετε κάποιο θέμα κάντε ένα μικρό ψάξιμο...