Bowers & Wilkins 603 S3

Status
Not open for further replies.

xamastrok

Established Member
9 August 2009
180
Γλυφάδα- Βόλος
Πωλούνται τα επιτυχημένα ηχεία δαπέδου B&W 603 S3, σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζουν στο σαλόνι μου εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιδέχονται διπλοκαλωδίωση. Κάποια χαρακτηριστικά: 150W στα 8 ohms, ευαισθησία 90dB/2.83V/m. Πλήρης ήχος με τονισμένο μπάσο και πρίμα. Κριτική Stereophile: http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/805bw/index.html

DSC_0137.JPGDSC_0140.JPGDSC_0142.JPG

Τιμή: 360 ευρώ.

Τα δίνω γιατί μου έδωσε ένας φίλος σε πολύ "φιλική" τιμή τα δικά του ηχεία, κάτι Caste Acoustics. Και ήθελα να αλλάξω λίγο τον ήχο στο σαλόνι μου..

Οταν λες πολύ καλή κατάσταση κι όχι άριστη, έχουν δεχθεί κάποια επισκευή; Εχουν κάποιο σημάδι ή κάτι άλλο; Ακρόαση μπορεί να γίνει;

Υπαρχει δυνατοτητα για ακροαση; Με ενδιαφερουν πολυ. Τα ηχεια βρισκονται Γλυφαδα;

Οταν λες πολύ καλή κατάσταση κι όχι άριστη, έχουν δεχθεί κάποια επισκευή; Εχουν κάποιο σημάδι ή κάτι άλλο; Ακρόαση μπορεί να γίνει;

Τα ήχεια παίζουν τέλεια από την πρώτη μέρα που τα αγόρασα. Δεν έχουν δεχτεί ποτέ επισκευή. Μεταφέρθηκαν μια φορά μόνο, από το Βόλο στη Γλυφάδα. Εγώ δεν έχω προσέξει κάποιο σημάδι, εκτός από τον κώνο στο μεσαίο δρόμο του δεξιού ηχείου, στο οποίο έχει φύγει λίγο το χρώμα (ειλικρινά δε θυμάμαι πώς έγινε αυτό). Φαίνεται και στην τρίτη φωτογραφία, αλλά φυσικά δεν επηρεάζει ούτε τον ήχο ούτε αισθητικά αφού μπαίνει η γρίλια.

Υπαρχει δυνατοτητα για ακροαση; Με ενδιαφερουν πολυ. Τα ηχεια βρισκονται Γλυφαδα;

Ναι, βρίσκονται στη Γλυφάδα, και υπάρχει δυνατότητα για ακρόαση. Αν θες στείλε pm για λεπτομέρειες. Θα προσπαθήσω να τηρήσω σειρά προτεραιότητας σε σχέση με άλλους συμφορουμίτες.

Status
Not open for further replies.