Bowers & Wilkins 800 series Diamond

attachment.php

Attachments

• a.jpg
    a.jpg
    75.4 KB · Views: 405
Kalhspera se olous!

Mia gnwmh: 2 Bryston 4SST2 se monoblock setup tha odhgousan kala ta 800d h ta 802d?
Tha paw na ta akousw se 2 hmeres me skopo na antikatasthsw ta KEF Reference 205/2 ta opoia tha metakomisoun se allo setup.
Tha akousw epishs ta Focal Jm Lab Scala Utopia III kai ta KEF 207/2
Room dimensions 4.50m P *10m M *2.70m Y

Eyxaristw poly !

PS: sygnwmh gia ta Greeklish alla eimai ekswteriko kai den exw ellhniko keyboard

Καλημέρα , οι συγκεκριμενοι τελικοι εχουν ρευματα να τα οδηγησουν αλλα εγω εχω ενσταση στο πως παιζουν ! (μηπως εχεις λαμπατο προενισχυτή?)
Θα σου προτεινα στο ιδιο setup οριζοντια διυενισχυση εχει ποιο μουσικα αποτελεσματα ! Δοκιμασε το !

Σαν ευτυχής κάτοχος ενός ζεύγους Β&W N802 οδηγούμενο από ένα άλλο ζεύγος (bridged) Bryston 4BSST-C series,θα σου έλεγα ότι το αποτέλεσμα είναι απλά super.

Σαν ευτυχής κάτοχος ενός ζεύγους Β&W N802 οδηγούμενο από ένα άλλο ζεύγος (bridged) Bryston 4BSST-C series,θα σου έλεγα ότι το αποτέλεσμα είναι απλά super.

:offtopic:

Εισαι ασυγχώρητος BASILIO, που δεν έχεις παρουσιάσει
το σύστημα σου στην αντίστοιχη υποκατηγορία!!

Θα περιμένουμε!
:offtopic:

Καλημέρα , οι συγκεκριμενοι τελικοι εχουν ρευματα να τα οδηγησουν αλλα εγω εχω ενσταση στο πως παιζουν ! (μηπως εχεις λαμπατο προενισχυτή?)
Θα σου προτεινα στο ιδιο setup οριζοντια διυενισχυση εχει ποιο μουσικα αποτελεσματα ! Δοκιμασε το !
Eyxaristw poly !
O preamp einai o Anthem D2v2. Den exw anekstarthto stereo systhma akoma......

Eyxaristw poly !

Eyxaristw poly !
O preamp einai o Anthem D2v2. Den exw anekstarthto stereo systhma akoma......

Αγαπητέ kostisgva θα ήθελα να σε παρακαλέσω- αν είναι εφικτό, μιας και
βλέπω πως είσαι στο εξωτερικό και πιθανόν να μην έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο- να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.Τα greeklish είναι λίγο κουραστικά....

Γιατί τέτοια διαφάνεια η B&W? Αυτό φτιάχνεται έτσι το άλλο αλλιώς!!!Κρίμα που δεν καλλιεργεί τον μύθο του Hi-End και κάποιοι χαλιούνται άσχημα μην μπορώντας να αντικρίσουν την αλήθεια απο την απάπη!Ασε δε τιμιλογιακά,αν δεν δίνεις πάνω απο 7000ευρά για ηχεία βάσης τι Ultra είσαι?

Το θεμα ειναι :
Που θα ακουσουμε ενα 802 ?

Τι συμβαινει και ουτε φωνη, ουτε ακροαση ?

Απάντηση: Re: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Το θεμα ειναι :
Που θα ακουσουμε ενα 802 ?

Τι συμβαινει και ουτε φωνη, ουτε ακροαση ?

Tόσο πολύ θες και εσύ πια? :flipout:

Και ένα quiz, τι κοινό έχει η B&W με την BMW? (Εκτός των γραμμάτων)

Last edited: