Οπότε άμα δεν θέλω τρανζίστορ σε τάξη α/β b&w σειρά 8 δεν παίρνω
Σωστά ?
To ότι αποφεύγω να αναφέρω παραδείγματα δεν σημαίνει ότι αυτά που γράφω τα γράφω για να περνάει η ώρα. Εξάλλου ανέφερα την προσωπική μου γνώμη, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι εξαιρετικά και το δέχομαι απόλυτα. Άμα άρεσαν σε όλους τα ίδια δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν τόσο πολλές εταιρίες...![]()
Ναι αλλα το οτι αποφεύγετε παραδείγματα σε ένα θέμα που θα έπρεπε να έχετε ξεκάθαρη άποψη απο την πείρα σας, χωρις να έχω πρόθεση να αμφισβητήσω την άποψη σας συγχωρέστε με είναι πολύ ύποπτο...
Παρακαλώ λοιπόν να με "ταπώσετε" με την άποψη ήσας
...
Θα πω μια ιστορία που την έχω ξαναπεί και που με έκανε να πιστέψω ότι δε γνωρίζω τίποτα σχετικά με το av!
Ακούγοντας κατά καιρούς διάφορα συστήματα σε εκθέσεις και σε σπίτια είχα σχηματίσει συγκεκριμένες απόψεις για κάποιες μάρκες μηχανημάτων.
πχ:
cdplayer sony 50ρι: μετά από πολλές εβδομάδες στο ρακ μου δε μπόρεσα να το συμπαθήσω
ενισχυτής audionet sam: Τον είχα ακούσει πολλές φορές αλλά....δεν. Νο μιούζικ ρε παιδί μου.
ηχεία audiophysic: βρε ούτε ένα δεν είχα ακούσει που να μου αρέσει! ούτε ένα μοντέλο, ούτε για πλάκα.
Πάμε και που λες στο σπίτι του Δημήτρη Πανούση για καφέ και ακρόαση...
Μπαίνω μέσα και βλέπω όλα τα ανωτέρω μηχανάκια στημένα και μάλιστα σε ένα δωμάτιο ασσύμετρο!
Νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα! Βέβαιος ότι θα...γελάσουμε με το αποτέλεσμα πατάει το play ο Μήτσος και....μου έφυγε το χαμόγελο.
Αυτό γιατί το σύστημα έπαιζε καταπληκτικά, γεμάτο, μουσικότατο (με την καλή την έννοια) και χαιρόσουν να το ακούς!
Μετά από αυτή την εμπειρία είπα κι εγώ μέσα μου ότι...ίσως και να μην είναι έτσι.
Παρόμοια άποψη είχα κι εγώ για τα B&W.
Μέχρι που πριν λίγα χρόνια άκουσα το 802D στο σπίτι του Γιώργου Πυργαρούση. Κατάπια την γλώσσα μου και μου έριξα μερικά χαστούκια για ότι είχα πει μέχρι τότε.
Απο τότε μόνο τα καλά κρατώ.
το 802D για μένα είναι φανταστικό ηχείο.
Και στο σπίτι του Γιώργου έπαθα πλάκα (μάλιστα παίζοντας με έναν ταπεινό τιμολογιακά τελικό της Usher) εκτός του ότι ήταν καινούργιο, αλλά και στα στούντιο της τηλεοπτικής εδώ στη Σαλόνικα.
Αν ποτέ έχω πολλά έξτρα φράγκα να χώσω για σύστημα θα είναι σίγουρα στο top 5 των ηχείων που θα ακούσω.
Οπότε άμα δεν θέλω τρανζίστορ σε τάξη α/β b&w σειρά 8 δεν παίρνω
Σωστά ?
Παιδια οριστε και οι τιμες για τη καινουρια σειρα 800:
800 Diamond $24,000 per pair
802 Diamond $15,000 per pair
803 Diamond $10,000 per pair
804 Diamond $7500 per pair
805 Diamond $5000 per pair
HTM2 Diamond $5000 each
HTM4 Diamond $2500 each
Συμφωνα παντα με: http://www.enjoythemusic.com/news/
Δεεεεεκααααααααα Χιλιαρικααααααααααααα? Πα πα πα...
Εγώ νόμιζα πως με 7.500 τα είχες σπίτι σου...:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.