Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Εντελώς περίεργος ο συνδυασμός.
Να θυμίσω ότι κάποιοι είχαν ακούσει το 802D σε εκθέσεις και δεν τους άρεσε.
Βέβαια στην πορεία, αποδείχτηκαν λάθος.
Συμφωνώ με τον Πέτρο, όλα τα 805 είναι μυστήρια.
Γνωστός είχε σκοτώσει το 805Ν γιατί "δεν έπαιζε". Όταν λοιπόν το πήγε στον αγοραστή και το άκουσε με σοβαρό ενισχυτή (σε θέμα οδήγησης, μην παρεξηγηθώ για τα ΝΑΙΜ, του ΟΡΦΕΑ ήταν κι αυτός) τα ήθελε πίσω.

Πέρα από το ματσάρισμα, υποψιάζομαι πως (και τα 2 ζευγάρια) ήταν και κομμάτι άστρωτα...

2mcf2tg.jpg

s1458k.jpg

104f3id.jpg

6fo4fl.jpg

214ut5u.jpg

5wfdw6.jpg

I Love 805 Diamond !!!!!!!!!!!!!!!!

Ξάνθη ε? Πότε έχει αεροπλάνο? :D
Καλορίζικα φίλε, αναμένουμε εντυπώσεις.
(Και ήθελα να ήμουν ο πρώτος)

Είμαι βέβαιος πως θα τα φροντίσεις ώστε να παίξουν όπως αρμόζει (και αξίζει) αε ηχεία αυτής της κλάσης!

Καλορίζικα και "καλοτάξιδα"!

Καλοριζικα και καλες ακροασεις.Εννοειται οτι περιμενουμε εντυπωσεις,γιατι με τις φωτο μας ανοιξες την ορεξη απλως

Δεν τα πήρα ακόμα τα αναμμένο από εβδομάδα σε εβδομάδα μόλις τα Πάρο θα βάλω Φώτο να τα διτέ και video !!!!!!!!!!!!!

Δεν τα πήρα ακόμα τα αναμμένο από εβδομάδα σε εβδομάδα μόλις τα Πάρο θα βάλω Φώτο να τα διτέ και video !!!!!!!!!!!!!

Χμ...Τα άκουσες κάπου η προχώρησες στην αγορά
εμπιστευόμενος το όνομα B&W?

Μας δουλευεις ψιλο γαζι μου φαινεται. Απο την μια φωτο με την υποτιθεμενη αποσυσκευασια των ηχειων και απο την αλλη ''δεν τα πηρα ακομη''. Μπραβο.

Ήρεμα, ο καπετάνιος παραμονεύει με άγριες διαθέσεις. Ήδη ετοιμάζει την σανίδα και οι καρχαρίες πεινάνε

τα τελευταια b&w που ακουσα να παιζουν εξοχα τα εχει ο sirius στο μαγαζι του,ελπιζω καποιοι που τον επισκεπτονται απο εδω να ειχαν τη χαρα να τα ακουσουν!

Δεν γνωριζω επισταμμενα, ηχητικα, τα ηχεια της b & w ομως το εργοστασιο που ειδα στο βιντεο ειναι στη κυριολεξια ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!:grinning-smiley-043