Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Βασίλη, έχουμε τίποτα νεώτερα για αφίξεις άλλων μοντέλων, πλήν
του 805Diamond?

Μιλάω για 802Diamond ή 800Diamond...

Απάντηση: Re: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Βασίλη, έχουμε τίποτα νεώτερα για αφίξεις άλλων μοντέλων, πλήν
του 805Diamond?

Μιλάω για 802Diamond ή 800Diamond...

Δεν προβλέπεται να έχουμε ηχεία διαθέσιμα προς επίδειξη μέσα στον Δεκέμβριο.

Πιθανόν τον Ιανουάριο, εάν καλύψουμε τις υπάρχουσες εκκρεμότητες προς τους πελάτες μας...

Προς το παρόν, άς αρκεσθούμε στην ανακήρυξη του B&W 802D σε ηχείο της χρονιάς ("Upper-End Loudspeaker of the Year", μαζί με το YG Carmel) απο το "The Absolute Sound" !

Last edited:
Αυτο το 802 ειναι δαιμονισμενα ερωτευσιμο...
Toυλαχιστον στο ματι, μιας και το αυτι δεν το εχει ακουσει ακομη...

Βρε τι παθαμε ξαφνικα...

802-Diamond_Piano-Black-Gloss_ON.jpg

Το σαμπ ειναι (ηταν δλδ πλεον) για αλλο χωρο... :D

Τωρα, ας μαζεψουμε κανα φραγκο...

Και μετά θα τρέχετε σαν και μένα να βρείτε ενισχυτές, καλώδια κτλ...αφού ότι είχατε μέχρι τώρα ξεχάστε τα ....όλα τα ενισχυτικά τα ρουφάει και τα καταπίνει ...και όλες τις πηγές τις ξεβρακώνει...για πλάκα!!!!

Τι τους θέλετε λοιπόν τέτοιους μπελάδες;:ears::award::hanged:

Kαποιοι απο μας ομως εχουμε συνηθισει και σε διαβεβαιω θα ηθελα πολυ να ειχα τα 803 στη θεση των 805 που εχω.Τρως ενα παγωμα στην αρχη ,αλλα επειτα δυσκολα τα αποχωριζεσαι

koulis_pet,

Εχεις μεγάλη αδυναμία στα ηχεία σου ή κάνω λάθος ; :ernaehrung004:

Πότε σκοπεύεις να ετοιμάσεις τον νέο χώρο ακρόασης για τα 805D ;

Καλησπέρα Βασίλης και στους φίλους του avclub

Ναι πράγματι δεν τα αποχωρίζουμε ούτε μια μέρα
Είναι η μεγάλη μου αδυναμία τα 805 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα!

Όσο αφόρα για την θέση τους είναι προσωρινά τώρα το πόσο προσωρινά δεν μπορώ να σου απαντήσω άμεσα έχω σχεδία ένα από τα σχεδία εκπληρώθηκαν μετά είναι ένας χορός που θέλω να δημιουργήσω Home Theater Rooms αλλά τα 805 θα είναι ένα δεύτερο σύστημα στον χώρο που θα είναι για δικαναλι ακρόαση !!!

Και πολλά αλλά που θέλει με κόπο και ιδρώτα να γίνουν…

Last edited:
Βασιλη Χρονια Πολλα για την Γιορτη σου.

Ποτε να περιμενουμε να εμφανιστουν τα 802 στην γειτονια μας ?

Απάντηση: Re: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Βασιλη Χρονια Πολλα για την Γιορτη σου.

Ποτε να περιμενουμε να εμφανιστουν τα 802 στην γειτονια μας ?

Ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι Καλή Χρονιά.

Πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου θα έχουμε διαθέσιμα προς επίδειξη τα 802 Diamond.

Αναφορικα με την τοποθετηση ενος ζευγους 802d:

Διαστασεις χωρου 4,5 Χ 6,5, υψος 2,9/3.
Θεση ακροασης στα 4,3 περιπου απο τον εμπρος τοιχο.

Restriction: Οθονη πλατους 2,70, οπερ και σημαινει οτι τα ηχεια θα απεχουν μεταξυ τους 2,70 (3κατιτις μετρα τα κεντρα τους).

Ετσι, οι αποσταση του καθενος απο τον πλαινο τους τοιχο, θα βγει στα 50 (οριακα) εκατοστα. Ο πισω τους τοιχος (προκειμενου να μην ειναι το ηχειο στα μουτρα μας) θα ειναι στα περι 50 max.

Σε θεωρητικο τουλαχιστον επιπεδο, και βαση των παραπανω παραμέτρων, «στεκεται» αυτο το ζευγαρι στον χωρο μου ?