Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Εννοεις στα 3 μετρα απο τον απεναντι τοιχο ?

Σε αυτην την περιπτωση, δεν θα ημουν πολυ κοντα στα ηχεια ?
(Βγαλε μισο μετρο απο πισω τους και 55+ το βαθος τους)

Η αποσταση μου απο το καθε ηχειο θα ηταν μικροτερη μαλλον απο την μεταξυ τους.

Εγώ πάντως θα τα είχα τουλάχιστον 1μ. από τον πίσω τοίχο και 80εκ. από το πλάι να αναπνέουν λίγο βρε παιδί μου...
Μιλάω πάντα για το κέντρο των γούφερ, συνεπώς μιλάμε για 2,40 η απόσταση μεταξύ τους κέντρο με κέντο. Πιστεύω έτσι θα παίξουν σαφώς καλύτερα...
Αφού είσαι διαθετημένος να δώσεις τόσα λεφτά για ηχεία, ε, βάλτα μωρέ κάπως καλά, ε?

Δεν ξερω αν ειμαι διατεθημενος (ακομη)

Ενα μετρο απο τον πισω τοιχο, θα ειναι μες τα μουτρα μου, ενω 80 εκατοστα απο τους πλαινους, θα μου "κοβουν" οθονη.
Οποτε, δωρο/αδωρο ...

Για πες μου γιατι αν θες.

Εμετρησα προ ολιγου:

Υπολογιζοντας τις διαστασεις των 802 (και τοποθετημενα με κλιση να "βλεπουν" την θεση ακροασης), εχουμε και λεμε:

Αποσταση αναμεσα απο ηχεια (κεντρο σε κεντρο) 2, 70
Αποσταση απο πλαινους τοιχους, 60 εκατοστα.
Αποσταση απο πισω 50 εκατοστα.

Τα παραπανω με βαση να βαλω τα 802 ακριβως στις θεσεις των FS248, και να μην μετακινησω τιποτε αλλο.

Είναι πολύ κοντά στους τοίχους Ντίνο.Τσάμπα τα λεφτά.Το στήσιμο αυτό είναι για μικρό ηχείο(και πάλι...).

Θα σου συνιστούσα να πάς να δείς τα Wilson Duette.Ισως τα καλύτερα μικρά με μεγαλειώδη ήχο βάσης...

Δεν ξερω τι παει να πει μεγαλειωδης ηχος.

Τα elac που εχω παντως, ειναι υπεροχα, ουτε ενα χρονο δεν τα εχω.

Δεν ειναι ηχεια φιτσουλες...
http://www.elac.de/en/products/l240/fs248.html

Δεν τους λειπει κατι (για τα δικα μου δεδομενα/εμπειρια) ετσι ωστε να τα αλλαξω.

Με τα 802 απλα δαγκωσα την λαμαρινα που λενε.
Αν μου κανουν, θα τα παρω, αν οχι, δεν.
Απλο. Δεν ψανχομαι δλδ γενικως για ηχεια.

Nαι τα elac είναι πολύ καλά ηχεία,αλλά στην κατηγορία τους.

Αυτά που σου λέω είναι διαφορετικά πολύ-χωρίς να είναι πολύ απαιτητικά...

Καταλαβαίνω τα περί έρωτος με τα 802,αλλά άν τα πάρεις σημαίνει,ότι πρέπει να στεγάσεις κατάλληλα τον έρωτά σας κι αφετέρου να ικανοποιήσεις και τα ακριβά τους γούστα(λέγε με οδήγηση).

Αλλιώς θα σου κάνουν μούτρα και δεν θα σου...κάθονται,μπορεί να μην σου μιλάνε κάν...

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Καταλαβαίνω τα περί έρωτος με τα 802,αλλά άν τα πάρεις σημαίνει,ότι πρέπει να στεγάσεις κατάλληλα τον έρωτά σας κι αφετέρου να ικανοποιήσεις και τα ακριβά τους γούστα(λέγε με οδήγηση).

Αλλιώς θα σου κάνουν μούτρα και δεν θα σου...κάθονται,μπορεί να μην σου μιλάνε κάν...
Aγαπητε φιλε,μια που ανεφερες τα περι ερωτος,συμβιωσης,και τα λοιπα,ειναι ευκαιρια να πουμε οτι ο αριθμος των διαζυγιων απο τους κατοχους τους στην συμπαθη οικογενεια των series 800 ειναι αρκετα,αν κρινω απο τις αγγελιες στα περιοδικα,και απο επισκεψεις σε καταστηματα του χωρου.Το διαζυγιο δε ειναι παντα εις βαρος του κατοχου τους.Το καλο ειναι οτι παντα υπαρχει καποιος προθυμος να συναψει σχεση μαζι τους,και η ζωη συνεχιζεται.Και ας μην ξεχναμε οτι σε ενα διαζυγιο δεν φταιει μονο ο ενας.

Δεν ειπα οτι τα elac ειναι καλυτερα. Ειπα οτι με ικανοποιουν πληρως.

Το θεμα οδηγησης των 802, θα λυθει σωστα, εφοσον καταληξω στον... γαμο ;-)

Το θεμα της στεγης δεν ξερω αν θα τα ικανοποιησουν, παντως οι αποψεις διϊστανται :D

Aγαπητε φιλε,μια που ανεφερες τα περι ερωτος,συμβιωσης,και τα λοιπα,ειναι ευκαιρια να πουμε οτι ο αριθμος των διαζυγιων απο τους κατοχους τους στην συμπαθη οικογενεια των series 800 ειναι αρκετα,αν κρινω απο τις αγγελιες στα περιοδικα,και απο επισκεψεις σε καταστηματα του χωρου.Το διαζυγιο δε ειναι παντα εις βαρος του κατοχου τους.Το καλο ειναι οτι παντα υπαρχει καποιος προθυμος να συναψει σχεση μαζι τους,και η ζωη συνεχιζεται.Και ας μην ξεχναμε οτι σε ενα διαζυγιο δεν φταιει μονο ο ενας.

ναι αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο το διαζυγιο να ειναι και μια αφορμη για να πας στην πιο νεα ασουμε την αδερφουλα την μικροτερη σε ηλικια που ειναι και αναφτρα και μπορει να κανει καινουργια κολπα που με την παλια να μην τα ειχες λεω εγω τωρα

Αν τα έβγαζαν active θα ησύχαζε ο κόσμος που ψάχνει το ταίρι τους...

Ντίνο θύμισε μου από βδομάδα να σου δείξω που είχα τα 802. Αν οδηγηθούν σωστά, δεν έχουν πρόβλημα με τους 60 πόντους στο πλάι.
Μην μασάς

O χωρος σου ειναι υπεραρκετος για τα 802, προχωρησε αφοβα στην αγορα τους, και εχεις καθαρισει με ηχειο μια για παντα.

Ντίνο θύμισε μου από βδομάδα να σου δείξω που είχα τα 802. Αν οδηγηθούν σωστά, δεν έχουν πρόβλημα με τους 60 πόντους στο πλάι.
Μην μασάς

O χωρος σου ειναι υπεραρκετος για τα 802, προχωρησε αφοβα στην αγορα τους, και εχεις καθαρισει με ηχειο μια για παντα.

Και εγώ συμφωνώ!..Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Αλλωστε ποιός είναι ο ιδανικός χώρος για να παίξουν?

2 μέτρα από τον πίσω τοίχο, ένα, τρία?..Και από τους πλαινούς?..0.90, 1.2?

Μην μασάς

Στο θυμιζω ;-)