Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Γιώργο το Amarra κάνει τη διαφορά με όλα τα καλά dac.

Είτε weiss, dcs, antelope, emmlabs κλπ.

Φυσικά προτεραιότητα έχει ένα καλό dac.

[εννοώ πριν το Αμαρα]

Last edited:
Όσο για τελικό ένας καλομεταχειρισμένος Plinius Sa250mk4 ή Pass 350 και πάνω θα σου προσδώσει και ποιότητα πέρα από οδήγηση.

Φυσικά και μερικές καλές λάμπες σαν κάποιους βαρβάτους Sonic Frontiers, VAC, Audio research επίσης, αλλά μάλλον είναι εκτός budget.

Σε κάθε περίπτωση σε 2nd hand θα έχεις πιο "καλό μηχάνημα για τα λεφτά του" για τα πολύ καλά ηχεία σου.

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Ο τρίτος δρόμος της ....οικονομικής κρίσης που είναι και της μοδός τελευταία;
Audiolab CDQ 8200 (και CD player και DAC και προενισχυτής) ...δύο μονομπλόκ Xindak και ήχος Χριστουγέννων άμεσα χωρίς αναμονές και άγχος και γκρίνια που πετάξαμε πάλι τόσα λεφτά και έρχονται δύσκολες μέρες...
Τι λέτε θα ταρακουνήσουν οι Κινέζοι τα θηρία η απλά θα τα δονήσουν λιγάκι και θα μείνουμε με τη γλύκα και το όνειρο ενός Classe ή των λοιπών ...σεισμογενών δυνάμεων;
Τολμώ να ρωτήσω γιατί δεν έχω ακούσει κακό λόγο για τα Κινεζάκια όσο καιρό ψάχνω..το αντίθετο μάλιστα...

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.
Το ότι είσαι επαρχία δεν είναι πρόβλημα αν δεχθείς να πληρώσεις τα μεταφορικά και πιθανός κάποια εγγύηση στους αντιπροσώπους που θα δεχθούν να σου στείλουν ντέμο.
Για Weiss δές εδώ και για Xindak εδώ για ASR σου έδωσαν λίνκ.
To Weiss 202 έχει επίσης ψηφιακό volume control με τηλεχειριστήριο και πολύ καλό ενισχυτή ακουστικών
Για τα ενισχυτικά επειδή είναι βαριά μπορεί να δεχθεί ο αντιπρόσωπος να στα βάλει στο καράβι γιατί η έδρα του είναι στο Πειραιά.
Τώρα όσοι αντιπρόσωποι τους ζητήσεις και δεν δεχθούν να στείλουν αυτοί θα χάσουν...

Last edited:
Βρε Γιωργο,δεν κοιτας και τους channel audio D-500,μηπως γλυτωσεις απο το στομα του λυκου.Νομιζω τους αντιπροσωπευει η Location sound.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.
Το ότι είσαι επαρχία δεν είναι πρόβλημα αν δεχθείς να πληρώσεις τα μεταφορικά και πιθανός κάποια εγγύηση στους αντιπροσώπους που θα δεχθούν να σου στείλουν ντέμο.
Για Weiss δές εδώ και για Xindak εδώ για ASR σου έδωσαν λίνκ.
To Weiss 202 έχει επίσης ψηφιακό volume control με τηλεχειριστήριο και πολύ καλό ενισχυτή ακουστικών
Για τα ενισχυτικά επειδή είναι βαριά μπορεί να δεχθεί ο αντιπρόσωπος να στα βάλει στο καράβι γιατί η έδρα του είναι στο Πειραιά.
Τώρα όσοι αντιπρόσωποι τους ζητήσεις και δεν δεχθούν να στείλουν αυτοί θα χάσουν...

Επίσης θα σου έλεγα να ζητήσεις από τους αντιπροσώπους να σου στείλουν και καλώδια που αυτοί θεωρούν κατάλληλα για τα μηχανηματά τους για δοκιμή.
Γιατί και αυτά είναι πρόβλημα ίσως και μεγαλύτερο από την επιλογή των μηχανημάτών.
Ο φίλος προς το παρόν έχει καταλήξει σε 3M+3M ATLAS XLR και σε VDH ρεύματος με SUPRA.
Σε καλώδιο ηχείων δεν έχει καταλήξει ακόμα και ψάχνεται παρόλο που θέλει ένα συν ένα μέτρο γιατί έχει τα μονομπλόκ δίπλα στα ηχεία.

Λοιπόν μέχρι τώρα σε μεταχειρισμενα ή καινούρια ή demo έχουμε και λέμε:

1. Mark Levinson 336
2. McIntosh 402
3. Classe 2300
4. Plinius 301
5. Plinius 103

Όλοι παίζουν στα ίδια λεφτά με απόκλιση 700-800 ευρώ. Αν σας έλεγα να διαλέξετε μια lifetime λύση υπέρβασης ποιόν θα παίρνατε και γιατί και τι θα προσέχατε στην επιλογή του σωστού μεταχειρισμένου;

Αν είναι να πάω εκεί πάνω δε με παίρνουν μετά διορθώσεις - αναβαθμίσεις.
Δεκτή και οποιαδήποτε αντιπρόταση...
Το ξέρω αυτή η κουβέντα έχει καταλήξει σε δημοσκόπηση αλλά μου φαίνεται ότι οι απαντήσεις - σκέψεις σας θα λύσουν τα χέρια και θα διευκολύνουν όχι μόνο εμένα αλλά και αρκετούς άλλους στο μέλλον...

Λοιπόν μέχρι τώρα σε μεταχειρισμενα ή καινούρια ή demo έχουμε και λέμε:

1. Mark Levinson 336
2. McIntosh 402
3. Classe 2300
4. Plinius 301
5. Plinius 103

Όλοι παίζουν στα ίδια λεφτά με απόκλιση 700-800 ευρώ. Αν σας έλεγα να διαλέξετε μια lifetime λύση υπέρβασης ποιόν θα παίρνατε και γιατί και τι θα προσέχατε στην επιλογή του σωστού μεταχειρισμένου;

Αν είναι να πάω εκεί πάνω δε με παίρνουν μετά διορθώσεις - αναβαθμίσεις.
Δεκτή και οποιαδήποτε αντιπρόταση...
Το ξέρω αυτή η κουβέντα έχει καταλήξει σε δημοσκόπηση αλλά μου φαίνεται ότι οι απαντήσεις - σκέψεις σας θα λύσουν τα χέρια και θα διευκολύνουν όχι μόνο εμένα αλλά και αρκετούς άλλους στο μέλλον...

ΕΠΙΜΈΝΩ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Τα ηχεία αυτά είναι δύστροπα ότι και να έχει ακούσει άλλος σε άλλο χώρο δεν πρέπει να έχει πολύ σημασία για εσένα.
Και κάτι άλλο ενισχυτές με ηλικία κοντά στα δέκα χρόνια θέλουν καινούργιους πυκνωτές για να φρεσκαριστούν...

ΕΠΙΜΈΝΩ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Τα ηχεία αυτά είναι δύστροπα ότι και να έχει ακούσει άλλος σε άλλο χώρο δεν πρέπει να έχει πολύ σημασία για εσένα.
Και κάτι άλλο ενισχυτές με ηλικία κοντά στα δέκα χρόνια θέλουν καινούργιους πυκνωτές για να φρεσκαριστούν...

+1 για τo πρωτο
δεν ειναι δυστροπα τα ηχεια
σχετικα με τους πυκνωτες δεν ειναι defacto και καλο ειναι να μην μπαινει χερι σε τετοια μηχανηματα χωρις λογο

+1 για τo πρωτο
δεν ειναι δυστροπα τα ηχεια
σχετικα με τους πυκνωτες δεν ειναι defacto και καλο ειναι να μην μπαινει χερι σε τετοια μηχανηματα χωρις λογο

Είναι φημισμένα για το πόσο δύσκολα είναι τα 802 στη οδήγησή τους.
Ο φίλος με τα μικρά 805 τρία χρόνια έψαχνε ενισχυτή για αυτά...
Αν ο ενισχυτής είναι τάξη Α είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι βρασμένοι και ξεραμένοι οι πυκνωτές του στη δεκαετία για τους άλλους είναι οριακά αλλά η διαφορά είναι φανερή μετά την αλλαγή τους.

να προτεινω κατι κ γω?..γιατι δε φτιαχνεις εναν MTZ Mosfet II?..με ενα 1000-1300 αρικακι καθάρισες ... :grinning-smiley-043

Και εγώ θα πρότεινα μόνο ακρόαση – ειδικά καθώς δεν ήμουν ποτέ κάτοχος.
Σίφη, τον έχεις ακούσει το συνδυασμό που προτείνεις? Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν είμαστε όλοι άνετοι με ιδιοκατασκευές / σπειρώματα /κολλητήρια κ.ο.κ.

AΠό αυτούς που προτείνεις εγώ θα πήγαινα σε plinius!

Και άμα δεν κάτσει στο χώρο του κανόνισε να τον αγοράσεις εσύ σε καλή τιμή :flipout:

Οταν θα δώσεις τόσα λεφτά ποτέ μεταχειρισμένο, είναι γουρούνι στο σακί. Αν ήμουν στην θέση σου οπωσδήποτε πρώτα θα δοκίμαζα και μετά θα αγόραζα. Και πρώτα απόλα θα δοκίμαζα αυτούς που προτείνει ο κατασκευαστής, αυτός ξέρει. Ετσι λοιπόν συζητάς με τον Βασίλη τι μπορεί να γίνει με classe, αυτόν που φτάνει η τσέπη σου. Αποκτάς και βιώνεις το άκουσμα αυτό σαν αναφορά, οπότε ή αγοράζεις ένα εισαγωγικό μοντέλο και ξεκινάς το ταξείδι σου και οταν εξαντλήσεις τις δυνατότητες του ενισχυτή σου και φυσικά πλέον έχεις αποκτήσε την εμπειρία του συστήματος σου (μηχανήματα-χώρος) τότε προχωράς στο επόμενο βήμα. Μην αυταπατάσαι ότι θα είναι το σύστημα ολόκληρης ζωής. Αν δεν ευκολυνεσαι οικονομικά τώρα μην στενοχωριέσαι, πάρε δύο μονομπλόκ wyre4sound ice power (είναι καλίτερα απο ένα ολοκληρωμένο και ας είναι φτηνότερος), ακουσε το σύστημα σου αρκετά και πούλα τους μετά για κάτι καλίτερο εφόσον αυτοί δεν σε καλύπτουν (που πολύ αμφιβάλω), το πιο πιθανό είναι να αγοράσεις και άλλους δύο για πολυενίσχυση. Απόλαυσε το σύστημά σου θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να εξαντλήσεις τις δυνατότητές του. ΙΜΗΟ