Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

+ 1 για Mark Levinson 336 .... ειναι ο διακαης μου ποθος για καποια στιγμη .... αν και δεν εχουμε τα ιδια ηχεια , ειναι και μενα δυστροπα σε οδηγηση και ειχα το ιδιο προβλημα .... οταν ειχα πρωτοπαρει τα magnepan 3,6r δεν ηξερα τι να βαλω γιατι μεσοβεζικες λυσεις δεν χωρουσαν .... σκεφτομουν και γω για usher κ.τ.λ. αλλα θα επαιζε καλα μονο για την αρχη ... ηξερα οτι το ηχειο θα αδικουταν ... κατα τυχη πηρα τα μεταχηριμενα μονομπλοκ τις bryston 7b st 1*500 βαττ στο καναλι και απο θεμα οδηγησεις ησυχασα ... παιζει πολυ καλα αλλα ο συνδιασμος με Mark Levinson 336 ειναι ανωτερος .... καπου ειδα οτι προτινετε και η bryston αλλα δεν θα το συμβουλευα οχι απο θεμα οδηγησης αλλα απο θεμα ματσαρισματος με τα b&w ... φυσικα αυτα ειναι και γουστα .... θα συμβουλευα ,αν μπορεις, να ακουσεις τον Mark Levinson και να αποφασισεις ....

Απάντηση: Re: Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

η βρες καποιον προ με bypass και βαλε τον τελικο που εχεις ...
εαν μπορεις και διπλοενισχυαη - διπλοκαλωδιωση ακομα καλυτερα ...

Θα συμφωνήσω και εγώ (μιας και έχω κάνει το ίδιο). Εκμεταλεύσου τον τελικό που έχεις γιατί είναι πολύ καλός και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις διπλοενισχυση (υποθέτω ότι έχουμε τον ίδιο γιατί και εγώ τον sunfire 7~200 έχω).

Σίφη, τον έχεις ακούσει το συνδυασμό που προτείνεις? Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν είμαστε όλοι άνετοι με ιδιοκατασκευές / σπειρώματα /κολλητήρια κ.ο.κ.

Oχι τον συνδιασμο δεν τον αχω ακουσει..απλα ο Μοσφετ2 ειναι σχεδον απολυτα ουδετερος και οδηγει σχεδον τα παντα ανετα..προσωπικα θελω ο ενυσχητης να ναι ουδετερος..ας γινεται το παιχνιδι με τα ηχεια..:antlers:

Κατα την ταπεινη μου γνωμη,οταν αντι για το ηχειο,οχι μονο το συγκεκριμενο,αφιερωνονται σελιδες επι σελιδων για την οδηγηση,ματσαρισμα,και γω δεν ξερω τι αλλο,και δεν ασχολουμαστε με την αποδοση του σε διαφορα μουσικα ακουσματα,τοτε κατι συμβαινει με το ηχειο.Καποια στιγμη κατανταει ψυχοφθορο και χανεται η εννοια της αποκτησης του ως μεσον για την σωτηρια της ψυχης.Αμην.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη,οταν αντι για το ηχειο,οχι μονο το συγκεκριμενο,αφιερωνονται σελιδες επι σελιδων για την οδηγηση,ματσαρισμα,και γω δεν ξερω τι αλλο,και δεν ασχολουμαστε με την αποδοση του σε διαφορα μουσικα ακουσματα,τοτε κατι συμβαινει με το ηχειο.Καποια στιγμη κατανταει ψυχοφθορο και χανεται η εννοια της αποκτησης του ως μεσον για την σωτηρια της ψυχης.Αμην.

:flipout:

Το ερώτημα είναι συγκεκριμένα για προτάσεις ενισχυτή για οδήγηση του 802D..
Ανάλογα με τι θα οδηγηθεί, θα πάρει κανείς και το τελικό αποτέλεσμα,οπότε
περιμένουμε τότε τις εντυπώσεις..

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

απλά κάποια ηχεία και κατ'επέκταση ολόκληρες εταιρίες είναι "καταδικασμένες" να έχουν φήμες που τις ακολουθούν...

Αν πεθάνει η φήμη στο χόμπι μας θα πεθάνει και το ίδιο...

Φήμες!

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

απλά κάποια ηχεία και κατ'επέκταση ολόκληρες εταιρίες είναι "καταδικασμένες" να έχουν φήμες που τις ακολουθούν...

Αν πεθάνει η φήμη στο χόμπι μας θα πεθάνει και το ίδιο...
Βαφτηστε τις αδυναμιες,φημες, για να μπορεσετε να συνεχισετε, δικαιωμα σας,επιτρεψτε μου να διαφωνω,υπαρχει χωρος για ολους.

Ο Στεργιος μιλαει εκ πειρας.Βιωνοντας ενα αλλο <ιδιαιτερο> ηχειο το οποιο απεχει πολυ απ αυτο που αγορασε-λογω βελτιωσεων,καταθετει αυτη την αποψη.Η αγαπη του ομως προς τα MAG ,παραμενει παρ ολες τις ιδιαιτεροτητες τους.Το αρχικο ξενισμα που ειχα ακουγοντας τα Mag,μου εχει γινει οικειο ,και καλλιστα θα μπορουσα να ζησω μαζι τους.
Η ιδιατεροτητα καποιου ηχειου,πολλες φορες δειχνει και τις δυνατοτητες του και το που μπορει να φθασει.Το να ισοπεδωνει τα παντα το ηχειο,ανεξαρτητα με την ποιοτητα των συνοδων ,δεν νομιζω οτι ειναι προτερημα.Απλα οταν αγοραζουμε κατι πρεπει να ξερουμε και αν αντεχουμε η οχι τις ιδιοτροπιες που πιθανον εχει,αλλα και την ευχαριστηση που θα εχουμε οταν κανουμε τον σωστο συνδυασμο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Βαφτηστε τις αδυναμιες,φημες, για να μπορεσετε να συνεχισετε, δικαιωμα σας,επιτρεψτε μου να διαφωνω,υπαρχει χωρος για ολους.

Φυσικα και μπορεις να διαφωνεις και να επιλεγεις αυτο που σου αρεσει -ικανοποιει περισσοτερο.Τωρα αν ειναι αδυναμια η οχι του 802 η του 805 η του Mag ,αυτο ειναι κατι που ζει ο καθε ιδιοκτητης του.Αλλοι δεν αντεξαν και εφυγαν για αλλου,και αλλοι απολαμβανουν τις <αδυναμιες>.Ειναι ζητημα οπτικης και αντοχων

http://www.inner-magazines.com/news/160/63/B-W-802-Diamond/

Tελικα τα reviews τα πιστευουμε, η οχι;

τα πιστεύουμε τα reviews...

...αλλά στην προκειμένη περίπτωση: πίστευε και...ερεύνα!

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε πρέπει να είναι ο μπούσουλας και μόνο...

Tελικα τα reviews τα πιστευουμε, η οχι;
Πιστευω ειναι μια καλη αρχη.Το ποιος ειναι ο reviewer παιζει επισης ρολο.:grandpa:

Μόνο ως προσανατολισμό ο οποίος θα δοκιμασθεί από το γούστο του καθενός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

θα μπoρούσες να γίνεις πιό συγκεκριμένος για να έχουμε μια παραγωγική συζήτηση ;