Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Εκτός από αυτούς που έχουν αναφερθεί ήδη,

[FONT=&quot]Naim – NAC152 pre-amp, poweredwith 2 of the NAP155 xs power amps

ΟR

[FONT=&quot] Exposure 3010 pre and [/FONT][FONT=&quot]2 of the [/FONT][FONT=&quot]3010 power monoblocks[/FONT][/FONT]

Αυτά έχουν Αποκωδικοποίηση Ήχου DAC και να [FONT=&quot]μπορούν [/FONT]να συνδεθεί με Subwoofer ?

Kοίτα και απο luxman μεριά. είναι πολύ σπέσιαλ ο συνδυασμός με B&W πίστεψε με, και οι τιμές των ολοκληρωμένων της luxman λογικές (ευκαιρία γι αυτό που παίρνεις).

Με συνδυασμό προ-τελικού, αν ο προ έχει πάνω από μια εξόδους, που όλοι έχουν, συνδέεις το sub και το κόβεις στην επιθυμητή συχνότητα.

Αν θες το sub μόνο για home cinema κι όχι για μουσικές, τότε θα το συνδέσεις μέσω ενός πολυκάναλου και θα περάσεις τα δυο μπροστινά κανάλια στον προ ή ολοκληρωμένο που θα πάρεις στην είσοδο bypass.

Μια πάρα πολύ καλή περίπτωση στα λεφτά που αναφέρεις, είναι και ο ASR Emitter I, οριακά, μια και έχει κάπου 6500 τιμή καταλόγου (μετρητοίς θα έχει έκπτωση, λογικά). Δεν ξέρω όμως αν έχει είσοδο bypass.

Με συνδυασμό προ-τελικού, αν ο προ έχει πάνω από μια εξόδους, που όλοι έχουν, συνδέεις το sub και το κόβεις στην επιθυμητή συχνότητα.

Αν θες το sub μόνο για home cinema κι όχι για μουσικές, τότε θα το συνδέσεις μέσω ενός πολυκάναλου και θα περάσεις τα δυο μπροστινά κανάλια στον προ ή ολοκληρωμένο που θα πάρεις στην είσοδο bypass.

Μια πάρα πολύ καλή περίπτωση στα λεφτά που αναφέρεις, είναι και ο ASR Emitter I, οριακά, μια και έχει κάπου 6500 τιμή καταλόγου (μετρητοίς θα έχει έκπτωση, λογικά). Δεν ξέρω όμως αν έχει είσοδο bypass.

για τον asr 1 δεν θυμαμαι αλλα ο 2 εχει σιγουρα ...

βεβαια οπως λειτουργει ο asr σαν παθητικος στην αρχη ειναι σαν τελικος ...
καρατσεκαρισμενο ...

Βασικά, το καλύτερο είναι να μη βιαστείς μπας και σου κάτσει κανένα κελεπούρι μτχ. Θα πάρεις μηχάνημα πολλαπλάσιας αξίας.

o asr βαση του βιβλιου του μεχρι το 37 του ποτενσιομετρου (εαν δεν κανω λαθος ) λειτουργει σαν τελικος ,δεν δινει καθολου κερδος οποτε σε οποια εισοδο θελεις λειτουργει σαν by pass.

Kοίτα και απο luxman μεριά. είναι πολύ σπέσιαλ ο συνδυασμός με B&W πίστεψε με, και οι τιμές των ολοκληρωμένων της luxman λογικές ...
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω

..(ευκαιρία γι αυτό που παίρνεις).
Ίσως λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός "ευκαιρία", εγώ θα τον χαρακτήριζα ως "τίμιο", αφού τα λεφτά που θα δώσεις θα τα πάρεις πίσω σε ήχο.

Πολύ καλό μηχάνημα και ο συνδιασμός με τα B&W από τους πιο επιτυχημένους. Μην κάνεις κανένα αστείο και τον προσπεράσεις.

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω

Ίσως λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός "ευκαιρία", εγώ θα τον χαρακτήριζα ως "τίμιο", αφού τα λεφτά που θα δώσεις θα τα πάρεις πίσω σε ήχο.

Πολύ καλό μηχάνημα και ο συνδιασμός με τα B&W από τους πιο επιτυχημένους. Μην κάνεις κανένα αστείο και τον προσπεράσεις.

Εντάξει δεν εννοώ τα κορυφαία μοντέλα.
Παντως ο L-505U είναι "ευκαιρία" αφου παραμένοντας αρκετά προσιτός (3500πάνω κάτω) θα μπορούσε να στοιχίζει τα διπλάσια για αυτό που είναι και κάνει.

Αυτόν είχα στο μυαλό μου όταν πόσταρα.

....Παντως ο L-505U είναι "ευκαιρία" αφου παραμένοντας αρκετά προσιτός (3500πάνω κάτω) θα μπορούσε να στοιχίζει τα διπλάσια για αυτό που είναι και κάνει..

Πράγματι ένας ενισχυτής διαμάντι όπως ο L-505U, made in japan, με ένα πολύ καλό built in phone stage και γεμάτος ρυθμίσεις και λοιπά καλούδια θα μπορούσε να κοστίζει τα 2πλάσια......αλλά δεν κοστίζει γιατί είναι τίμιος.
Το ίδιο λέμε αδερφέ, μην κολλάμε στις λέξεις.

Re: Απάντηση: Re: Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

video για τα Bowers & Wilkins 800 series Diamond

ναι το είδα. Απλά στην αρχή εβλεπα μια εικόνα που όταν την έκανα κλικ δεν γινόταν τιποτα.

Με την ευκαιρία, αν και καθυστερημένα, θέλω να σου ευχηθώ καταρχήν καλορίζικα και καλοάκουστα τα ηχεία σου.
Επίσης να σου ευχηθώ καλή δύναμη μιας και είσαι σε διαδικασία αφ'ενός αναβάθμισης των λοιπών συσκευών και αφ'ετέρου διαμόρφωσης του χώρου.
Τέλος θέλω να σε συγχαρώ τόσο για την εξαιρετική επιλογή σου όσο και για το θάρρος που είχες να δαπανήσεις ένα σκασμό λεφτά σε ηχεία βάσης (ο περισσότερος κόσμος, οπως και εγώ, κολλώνει).

18c95f.jpg

Παιδία αυτός αξίζει ?

Simaudio Moon i3.3

http://www.simaudio.com/mooni33.htm

Όχι για τα συγκεκριμένα, ξεχασέ το αν θέλεις την γνώμη μου.
Για εμένα είναι ψιλιπατάτα και για την κατηγορία του.

Status
Not open for further replies.