Boxee media player

Re: Απάντηση: Re: Boxee media player

τελικα παιδια σαν browser αξιζει?μπορω να μπαινω κ να βλεπω πχ αγωνες μεσω sopcast?η απλως μπορω να κανω περιηγηση?ρωταω επειδη με ενδιαφερει ιδιαιτερως το θεμα του ιντερνετ λογω οτι δεν υπαρχει pc στο σαλονι.απο οτι διαβασα με τα φορμα εικονας ολα καλα.οποτε ειναι καλη σαν αγορα,το προτεινετε?

Eδω αναφερουν προβληματα με bd iso - folder απο δικτυακο δισκο ....http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=53781

Εχει δοκιμασει κανεις να παιξει bd iso - folder απο δισκο ?
Εχει θεμα stutter κλπ ή οχι ?
Δεν ξέρω αν χάλασαν κατι με το τελευταίο firmware όταν το είχα δεν ειχε κάποιο πρόβλημα

Καλημέρα σε όλους τους κατόχους Boxee box.
Εχθές έβαλα να δω μια ταινία μέσω σκληρού δίσκου και δεν είχα καθόλου ήχο. Το ίδιο συμβαίνει στις περισσότερες ταινίες που δοκίμασα ενώ αντίθετα τα mp3 που έβαλα είχαν όλα ήχο.
Να τονίσω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον ήχο μέχρι την Κυριακή που είδα πάλι μια ταινία.
Έχεις κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και πως διορθώνεται?
Ευχαριστώ.
(Από τις ρυθμίσεις του audio δεν έχω πειράξει κάτι, το έχω βάλει στο hdmi (ψηφιακό).

Απάντηση: Re: Boxee media player

Μετακινηση στους εξωτερικούς υποτιτλους πανω κατω δεν έχει;

Στο προηγουμενο φιρμ ειχε, στο νεο δεν εψαξα (αλλα μαλλον εχει). Αλλα οχι ενω βλεπεις ταινια - πρεπει να βγεις στο μενου να το ρυθμισεις και να ξαναπας εκει που εβλεπες

Antony τι εκανες με τον ηχο;

Ερώτηση (που νομίζω δεν έχει απαντηθεί έως τώρα) προς κατόχους και μή!
Μπορεί να δεχθεί κάποιο USB TVB-T?
Με το επίσημο site δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Ερώτηση (που νομίζω δεν έχει απαντηθεί έως τώρα) προς κατόχους και μή!
Μπορεί να δεχθεί κάποιο USB TVB-T?
Με το επίσημο site δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

οχι

Καλημέρα σε όλους.
Τελικά με τον ήχο πήγα στα settings-audio και το έβαλα στην επιλογή all και έχω ήχο σε όλες τις ταινίες!!
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
Και κάτι άλλο.
Πως μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα που δείχνει (screensaver) όταν παίζει mp3?
Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι!!!!

Re: Απάντηση: Boxee media player

καλημερα
φιλε μου προσπαθησες να μπεις internet καθολου?ηθελα να ρωτησω αν ο browser ειναι καλος για media player κ αν μπορω να μπαινω σε διαφορα site (πχ μεσω sopcast) να βλεπω αγωνες.κ κατι ακομα με τον ηχο (dts master )αντιμετωπισες προβλημα/καποιες διακοπες?γιατι κατι τετοιο διαβαζω.
αν μπορει καποιος ας βοηθησει γιατι εχω μπερδευτει παρα πολυ με το θεμα media player

Ο browser του είναι πολύ καλός και γρήγορος, παίζει όλα τα videακια (flash, youtube).
Για παρακαλούθηση αγώνων δεν το έχω δοκιμάσει.
Επίσης και με τον ήχο δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα διακοπών, εκτός από αυτό που ανέφερα παραπάνω αλλά ήταν θέμα δικό μου, γιατί είχα αλλάξει τις ρυθμίσεις του προσπαθώντας να κάνω κάτι άλλο.
Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

καλημερα
φιλε μου προσπαθησες να μπεις internet καθολου?ηθελα να ρωτησω αν ο browser ειναι καλος για media player κ αν μπορω να μπαινω σε διαφορα site (πχ μεσω sopcast) να βλεπω αγωνες.κ κατι ακομα με τον ηχο (dts master )αντιμετωπισες προβλημα/καποιες διακοπες?γιατι κατι τετοιο διαβαζω.
αν μπορει καποιος ας βοηθησει γιατι εχω μπερδευτει παρα πολυ με το θεμα media player

το θέμα με τον hd ήχο δεν έχει λυθεί ακόμη, οπότε ναι θα έχεις διακοπές