Boxee media player

Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

Ακολούθησε τις οδηγίες που γράφω πιό πάνω και πρόσεξε στην πληκτρολόγηση διότι υπάρχει ένα κενό ( sh /media )

Ευχαριστιες!

Στριμάρει και από android τελικά.Το δοκίμασα σήμερα.
Τώρα υποστηρίζει και telnet,για όσους τους ενδιαφέρει.
Επίσης υπάρχουν αρκετές android εφαρμογές με κάποιες από τις οποίες μετατρέπονται το tablet η το κινητό
οχι απλά σε χειριστήριο μέσω wifi αλλά σε ένα αμφίδρομο εργαλείο με info preview κλπ.

Last edited:
Μπορεις να μου πεις τον τροπο; με ενδιαφέρει πολύ να το κάνω. Επίσης αν μπορεις να μου πεις και πια εφαρμογή χρησιμοποιησες;

Η αν έχεις υποψιν σου κάποιον οδηγό.

Σε ευχαριστώ.

Aν θες απλά android server μπορείς να δεις τον DLNA Server Pro.(Οχι μόνο για το boxeebox)

Φίλε chris332 για πες ποιο συγκεκριμένα, τι είναι τα Repositories και ποια και από που πρέπει να τα κατεβάσουμε?
Και κάτι άλλο, πως βρίσκεις αυτές τις 269 εφαρμογές που ανέφερες παραπάνω?
Sorry αλλά πέρα από τη χρήση ως media player δεν έχω ασχοληθεί μαζί του με κάτι άλλο....

Δηλαδή το boxee υποστηριζει dlna; γιατι δοκίμασα να στείλω από το κινητό αλλά δεν έβρισκε τίποτα. Άνοιξα το playstation για να το βρει. ΜΉΠΩΣ έχει πρόβλημα το boxee;

Re: Απάντηση: Boxee media player

Φίλε chris332 για πες ποιο συγκεκριμένα, τι είναι τα Repositories και ποια και από που πρέπει να τα κατεβάσουμε?
Και κάτι άλλο, πως βρίσκεις αυτές τις 269 εφαρμογές που ανέφερες παραπάνω?
Sorry αλλά πέρα από τη χρήση ως media player δεν έχω ασχοληθεί μαζί του με κάτι άλλο....

Τα repositories είναι κάποιες εφαρμογές που περιέχουν links από τα οποία μπορείς να στριμάρεις διάφορα.
Ενα από τα καλύτερα είναι το navi-x το οποίο στο BOXEE + υπάρχει επιλογή για να το καρφιτσώσεις στο αρχικό μενού.
Οι εφαρμογές βρίσκονται στην επιλογή ΑPPS στο αρχικό μενού. Αν δεν υπάρχει πήγαινε στις ρυθμίσεις /ΒΟΧΕΕ+HACKS /Home screen και τσέκαρε το για να εμφανιστεί.
Εκει είναι οι εφαρμογές και η επιλογή για τα repositories.
Ποιό πάνω εχω βάλει ένα link για αρχή. Ψάχνοντας στο δίκτυο θα βρείς κι άλλα.

Δηλαδή το boxee υποστηριζει dlna; γιατι δοκίμασα να στείλω από το κινητό αλλά δεν έβρισκε τίποτα. Άνοιξα το playstation για να το βρει. ΜΉΠΩΣ έχει πρόβλημα το boxee;

Το boxee είναι UPnP client (και SAMBA και NFS και Τelnet) οπότε σίγουρα δεν φταίει αυτό. Αν η πηγή σου έχει κάποιον server που να υποστηρίζει αυτά τα πρωτόκολλα θα δουλεψει κανονικά. Αλλά και να μην εχεις server μπορεις να εγκαταστήσεις μέσω του google play store.Eχει ενα σωρό.

Σε ευχαριστώ για Άλλη μια φορά. Θα ψάξω τώρα στο play store μήπως βρω κάποιο upnp server. Και μετά πάω για εγκατάσταση Navi-x.
Μια χαρά αγορα το boxee. :)

To Boxee DSM-380 ειναι το ιδιο με το σκετο Boxee? Γιατι βρισκω με διαφορετικες τιμες και δεν ξερω. Εσεις ποιο εχετε?

Εβαλα μια σειρά να δω μόλις τώρα χωρίς υποτιτλους μέσα στο usb stick. Βρήκε αμέσως υποτιτλους. Δεν το κάνει αυτοματα, απλά πρεπει να του πεις να ψάξει. Και βρίσκει. Και μόνο από αυτό έπιασε τα λεφτά του. Πραγματικα απίθανο.

Το Navi-x Δυστηχως δεν το κατάφερα να το βάλω. Πρόσθεσα το repository αλλά μετά πατωντας πάνω στο κουμπι του navi-x δεν γίνεται τίποτα. Μοιάζει να φορτωνει κάτι άλλα μετά τίποτα.

Επισης δεν μπορώ να δω στην κεντρική οθονη τα εξωφυλλα των ταινιων που εχω. Νομίζω γίνεται. Δεν μπορεί ολη η οθονη να είναι κενή και κάτω κάτω απλα να έχει τα κουμπιά. Κάτι δείχνει εκεί είμαι σίγουρος.

Stream επίσης δεν κατάφερα να κάνω. Κανένα προγραμμα δεν βρίσκει το boxee σαν συσκευή. Δεν την βλέπουν καν.

Update. Τελικά το λινκ του Navi-x ήταν λάθος. Βρήκα το σωστό και όλα οκ. Τα υπολοιπα δεν τα κατάφερα.

Αν μπορεί να βοηθησει κάποιος ρε παιδια.