Boxee media player

Φίλε μου Δυστηχως δεν είμαι σπιτι και δεν το θυμαμαι απεξω. Μολις παω ομως θα σου στειλω. Θα ψαξω και το λινκ αν το βρω θα ποσταρω απο εδω.

Δοκιμασε και πες μου. Θα το ψάξω λίγο ακόμα μπας και έχω κάνει λάθος αλλά δεν νομίζω.

Αφού τα κατάφερα και εγκατέστησα την εφαρμογή, θέλω να ρωτήσω αν (και πως) μπορώ να έχω ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες που θα βλέπω μέσα από αυτή την εφαρμογή.
Πήγα στις ρυθμίσεις αλλά το μόνο που είχε ήταν sub offset.....
Μπορώ να τους κατεβάσω από κάπου αλλού σε real time?

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η Samsung Electronics ολοκλήρωσε την εξαγορά της Boxee, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το ομώνυμο PC media server software και το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν video σε οποιοδήποτε format.

Τα τελευταία χρόνια η Boxee σε συνεργασία με τη D-Link δημιούργησαν το Boxee Box, ένα set-top box με ενσωματωμένο το software της εταιρείας αλλά και το Boxee TV υπηρεσία live τηλεόρασης (τύπου TiVo) και απεριόριστων εγγραφών τηλεοπτικών προγραμμάτων έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Σκοπός της εξαγοράς από τη Samsung είναι να βελτιώσει την εμπειρία που παρέχουν οι έξυπνες τηλεοράσεις της (Smart TVs) δανειζόμενες λειτουργίες και στοιχεία από το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον του Boxee.

Οι πληροφορίες τοποθετούν το ποσό της εξαγοράς στα $30 εκατομμύρια, ωστόσο οι δύο εταιρείες απέφυγαν να αναφερθούν σε λεπτομέρειες που αφορούν τη συμφωνία τους.

www.techgear.gr/samsung-acquires-boxee-for-30-million-dollars-72371

Σήμερα έλαβα αυτό το email.

We’re pleased to announce that the Boxee team will be joining Samsung.

Samsung is the #1 consumer electronics company in the world. They produce all of the screens we watch entertainment on - TVs, laptops, phones, and tablets. We’re excited to collaborate with Samsung on how each of these devices can deliver a more integrated TV experience.

We’re working behind the scenes to ensure there’s minimal impact to your Boxee Box during this process.

The Boxee Box holds a special place in our heart as the first device we built. It was the first living room device to have a keyboard on the back of the remote. It was also the first XBMC-based set top box to be sold at major retailers.

It’s the device that really launched Boxee on the world stage, and we want to thank you for being a part of our journey.

Sincerely,
Team Boxee

Απάντηση: Re: Boxee media player

Μην ξεχασουμε να τους ευχαριστησουμε για την ΜΗ υποστηριξη του Boxee Box, λιγο καιρο μετα την κυκλοφορια του:(

Εβγαλαν αρκετά updates, απλά δεν έλυσαν κάποια κυρία θέματα όπως το hd audio dropouts.
Ηταν πολύ αξιόλογη προσπάθεια.

Απάντηση: Re: Boxee media player

Εβγαλαν αρκετά updates, απλά δεν έλυσαν κάποια κυρία θέματα όπως το hd audio dropouts.
Ηταν πολύ αξιόλογη προσπάθεια.

Θα ηταν το ιδανικο m.pl. αν συνεχιζαν την υποστηριξη- ευτυχως που το φορουμ των χρηστων ειναι ενεργο ακομη και μας βοηθαει!

Mια απορια: γιατι συνηθως αποτυγχανει να βρει υποτιτλους (εχω ολες τις επιλογες τσεκαρισμενες) ενω ο VU+Uno βρισκει παντα; Σημειωτεον πως αν πας στα σάητς των υποτιτλων που προτεινουν οι ΜποξιΧακερς υπαρχουν οι υποτιτλοι!
Aκομ, πως μπαινουμε στα σάητς ταινιων; Navi-x, Netflix, Yudu.

Last edited:
Nομιζω περι τα 250 , αλλα δουλευει ο υποτιτλισμος με ολους τους λινουξατους δεκτες κι οχι μονο με αυτον

Η αλήθεια ειναι χρειαζομουν την εξηγηση γιατι δεν ασχολούμαι με δορυφορικα και λοιπα. Κατάλαβα τωρα. Εινι δορυφορικος δεκτης με δυνατοτητα ευρεσης υποτιτλων και μαλιστα με μεγάλη επιτυχια.

Καλο μου ακουγεται αλλα ακριβο στην παρούσα φαση μου. Ιδωμεν.

Παιδια αυτο το ειδατε? XBMC on the Boxee Box

Σε αυτο το νημα εχει το πρωτο testing build και παρακατω το build απο τις 7 Σεπτεμβρη (σημερα) που ειναι πολυ καλο λενε(εδω)

Καποιος που εχει boxee μπορει να δοκιμασει και να μας πει?