Boxee media player

Εδω λεει πως το κανεις και απο εδω κατεβαζεις το αρχειο. Νομιζω οτι εχει και how to το αρχειο που θα κατεβασεις απο το δευτερο λινκ.

Είναι unstable έκδοση και λέει δεν παίζει βίντεο. Δεν θα το κάνω. Φοβάμαι μήπως το μπρικαρω.

Έχει κάποια εξτρα καλούδια η έκδοση αυτή ώστε να αξίζει τον κοπο; έχεις κάποιο Λινκ να διαβάσω τι παραπάνω κάνει από την έκδοση που έχω;

Εδω με πιανεις ...αδιαβαστο! :) Για εξτρα καλουδια δεν ξερω, αλλα για να αγωνιζονται να το βαλουν στο boxee box σιγουρα κατι παραπανω θα εχει. Εγω εχω XBMC στον υπολογιστη μου και ειναι το κατι αλλο!

Είναι unstable έκδοση και λέει δεν παίζει βίντεο. Δεν θα το κάνω. Φοβάμαι μήπως το μπρικαρω.

Συγνωμη για το διπλο post αλλα στο φορουμ τους ενας εγραψε οτι:

"I disagree that it isn't usable for day to day use. I installed alpha7 2013.09.07 203d7e0 for the first time this morning.

So far I have successfully setup my libraries, scanned and loaded all the meta data for them, and played two full length movies. One was a 1080p 9GB MKV rip and I tried fast forwarding, pausing and stop/start. Note that this was all over WiFi from my media center. I've also installed program add-ins, and updated the scraper. As expected, the fast forward with the 9GB was a bit slow and the controls on the Boxee remote took a little getting used to. Otherwise, great stuff."

Φαινετε δηλαδη οτι δεν ειναι καθολου unstable. Να σας πω εχω μπει στον πειρασμο να αγορασω ενα boxee box...

Δηλαδη εφω που εχω το boxee hack αυτο τι παραπάνω θα κανει; ειναι αλλο UI; ειναι το xbmc σε boxee box; τι ακριβως ειναι; δεν ασχοληθηκα μετα την αγορα του η αλήθεια ειναι. Εβαλα το boxee hack και δεν ξαναααχοληθηκα. Αν μπορει κάποιος να με κατατοπισει η εστω ενα λινκ να διαβασω τι ειναι αυτο που παμε να βαλουμε στο μηχανακι μας.

Οπως ακριβως το λες:ειναι το xbmc σε boxee box! Αλλο UI , μπορεις να αλλαξεις skin και εχει πιο καλη παρουσιαση σε ταινιες, σειρες, μουσικη, βρισκει υποτιτλους, εχει διαφορα προσθετα οπως το navi-x, γενικα ειναι μια πιο αναπτυγμενη μορφη του boxee. (βασικα το boxee ειναι μια πολυ lite εκδοση το XBMC). Link δεν εχω να σου δωσω, αλλα αν εισαι ευχαριστημενος απο το boxee+ τοτε μην παιδευεσαι, αν εχει χρονο τοτε δοκιμασε το! Εδω εχει αναλυτικα το πως.

Συνονόματε θα διαβασω το λινκ αλλα και το λινκ πιο πανω και θα δω αν ειναι ασφαλες συμφωνα με τις δικες μου γνωσεις. Αν μπορω να το κανω δηλαδη. Αν καποιος αλλος το επιχειρήσει ας ενημερωσει.

Ok Σταυρο. Ασφαλες ειναι σιγουρα! Απλα εχει λιγο παιδεμα με αυτα τα telnet, εχει λιγο γραψιμο και γενικα ενα γραμμα ή ενα κενο να κανεις λαθος δεν θα σου λειτουργησει. Αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο!

Λοιπον κολλησα στην αρχη. Πριν καν ξεκινησω. Το telnet τι ειναι και πως μπορω να το ανοιξω σε mac os x; Κατεβασα το αρχειο και ελπιζω να τα καταφερω αν καταλαβω μερικα βασικα πραγματακια οπως το telnet. Μια απορια. Το boxee δεχεται video stream απο το mac mini που εχω. Αν τελικα τα καταφερω και το βαλω θα εχω προβλημα με το δυκτιο μεταξυ τους; Τωρα απλα του δηλωσα την ip του mini και ολα κατεβαινουν εκει σε ενα φακελο τον οποιο βλεπει το boxee. Μετα θα το βλεπει; Δεν μπορω να βγαλω ακρη με το φορουμ που εχει τα λινκ. Δεν λενε κατι εκει μεσα.

γιατι αναφερεστε στο Boxeebox (DSM-380) σαν Boxee+ ? το ιδιο πραγμα δεν ειναι ή χανω κατι??

Last edited:
Απάντηση: Re: Boxee media player

γιατι αναφερεστε στο Boxeebox (DSM-380) σαν Boxee+ ? το ιδιο πραγμα δεν ειναι ή χανω κατι??
Mαλλον γιατι εχει περαστει το σοφτ των hack's!

Μια δυσλειτουργια στους υποτιτλους παρουσιασθηκε! ενω μεχρι προ ημερων ολοι οι υποτιτλοι (αποθηκευμενοι και κατεβασμενοι) επαιζαν κανονικα, τελευταια δεν παιζουν (δειχνει κατι...αλαμπουρνεζικα) χωρις να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις. Βαζω greek Windows ή iso καμμια αλλαγη, ουτε στους default. Μονο οσοι μετατρεπονται σε UTF-8 παιζουν κανονικα! Καμια λυση;

εμενα με ενδιαφερει ενα πραγμα..μπορει να γινει κατεβαστηρι? δηλαδη να κατεβαζω πχ ταινιες κ παιχνιδια (κ απο τορρεντ αλλα πιο σημαντικο και απο file hosting sites) φανταζομαι θα πρεπει να υπαρχουν οι καταληλες εφαρμογες για να το κανει αυτο...γινεται? υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες..???

παιδια καποιος που γνωριζει για το boxee γινεται τελικα κατεβαστηρι (μιλαω για τροπο με την μεθοδο netload-rapidshare-easybytez k.a) δηλαδη με λινκς

Re: Απάντηση: Boxee media player

Θα με ενδιέφερε και εμένα μια απάντηση εδώ. Αξίζει σήμερα η αγορά του (ακόμη και για 100EUR), ή με λιγότερα χρήματα αγοράζεις νεότερη τεχνολογία?

http://www.kamthing.com/offers/?dea...ail&utm_campaign=✉_Ένα_κουτί_με_μεγάλη_δύναμη!
Η τιμή είναι χαμηλότερη κι από τα σκρουτζομάγαζα.
Τι λέτε;
Μπορώ να κατεβάζω...διάφορα...και να τα αποθηκευω σε εξωτερικό σκληρό;
(Όλο το θέμα μου είναι στα "διάφορα").

Απάντηση: Re: Απάντηση: Boxee media player

Θα με ενδιέφερε και εμένα μια απάντηση εδώ. Αξίζει σήμερα η αγορά του (ακόμη και για 100EUR), ή με λιγότερα χρήματα αγοράζεις νεότερη τεχνολογία?

Δεν ξερω για κατεβαστηρι (δεν με πολυενδιαφερει) αλλα σαν "παιχτης" ειναι κορυφαιο! Δυο χρονια το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, και μαλλον θα "χτυπησω" κι αλλο για το εξοχικο (οπου ενα Egreat αγκομαχαει!).
99 ;;;!!!! Πιο κατω απο μιση αρχικη τιμη;