Boxee media player

Υποστηρίζει και spotify τώρα. Σήμερα το πρόσεξα.
Mε 7 τον μήνα εχω μια τεράστια δισκοθήκη με αξιοπρεπέστατο ήχο.
(Νομίζω ότι το bitrate στους premium είναι 320 kbps.)

Εχει μπουτον...κρυφο. Σε μια γωνια ισοεπιπεδο με το κουτι του, ειναι ενα στρογγυλο "κουμπακι"

Απάντηση: Re: Boxee media player

Γιατι ειναι κακο, και ΠΟΛΥ κιολας; το...βαρειεσαι το σηκωμα απο τον καναπε, ε;

Ανοίγει και κλείνει κανονικά από το remote.
Δεν χρειάζεται να πλησιάσεις την συσκευή.

το μηχανακι αναστηθηκε με το xbmc!
διαβασα ολες τις σελιδες αλλα απ οτι καταλαβα θα πρεπει να χω πανω τo usb με το xbmc για να το τρεχει?

το μηχανακι αναστηθηκε με το xbmc!
διαβασα ολες τις σελιδες αλλα απ οτι καταλαβα θα πρεπει να χω πανω τo usb με το xbmc για να το τρεχει?

Μπορείς να μου στείλεις τον τροπο που το έκανες; Ευχαριστω πολυ.

Guys, επειδή οι αποψεις διίστανται σχετικά με το αν μπορείς να ανοίξεις ΚΑΙ να σβήσεις το Boxee από το remote control, μπορεί να μου πει κάποιος τι ισχύει τελικά;

παιδια οποιος ειναι κατοχος boxee box μπορει να μου λυσει την απορια εαν παιζει χ.264...επειδη δεν αναγραφεται στα specs...και γενικοτερα θεωρειτε οτι εχει καποια ελατωματα σαν μηχανακι που θα μπορουσε να αποφεχθει η αγορα του?

Guys, επειδή οι αποψεις διίστανται σχετικά με το αν μπορείς να ανοίξεις ΚΑΙ να σβήσεις το Boxee από το remote control, μπορεί να μου πει κάποιος τι ισχύει τελικά;

δεν κλίνει από το remote αλλά από το μενού,ανοίγει κανονικά από το remote

παιδια οποιος ειναι κατοχος boxee box μπορει να μου λυσει την απορια εαν παιζει χ.264...επειδη δεν αναγραφεται στα specs...και γενικοτερα θεωρειτε οτι εχει καποια ελατωματα σαν μηχανακι που θα μπορουσε να αποφεχθει η αγορα του?

ναι παίζει,αν ήμουν στην θέση σου δεν θα κοίταγα καν για το live από την στιγμή που το boxee είναι στα 100 ευρώ

το φοβαμαι το boxee επειδη ειναι κανα χρονο ποιο παλιο και μηπως εχει ψιλο σταματησει σε υποστηριξη...εχει ελληνικο μενου,υποτιτλους και τα λοιπα?εκτος απο υπηρεσιες streaming που ξερω πως δεν υποστηριζει ελλαδα...γενικοτερα κανει για ελλαδα το μηχανακι?

το φοβαμαι το boxee επειδη ειναι κανα χρονο ποιο παλιο και μηπως εχει ψιλο σταματησει σε υποστηριξη...εχει ελληνικο μενου,υποτιτλους και τα λοιπα?εκτος απο υπηρεσιες streaming που ξερω πως δεν υποστηριζει ελλαδα...γενικοτερα κανει για ελλαδα το μηχανακι?

επίσημη υποστήριξη δεν έχει πλέον,μόνο απο εδώ http://boxeeplus.com/ και εδω http://boxeed.in/forums/index.php αλλά δεν θα σου χρειαστεί,ελληνικό μενού δεν έχει,υπότιτλους κανονικά μια χαρά κάνει για Ελλάδα

Last edited: