Βουβάλια μέρος 3ο

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Legato II-Salas μόλις τελειώσει ο Αλέξανδρος. Αυτός παραδοσιακά φτιάχνει το καλύτερο (ο κωλόφαρδος! :silly:)
!

:BDGBGDB55::ernaehrung004:...'όχι θα σας άφηνα...αφού έχω αναλάβει επίσημη αντιπροσωπεία back στην Αθήνα!!
Πιστεύω σε καμιά βδομάδα θα είμαι έτοιμος και μετά μπορούμε να κανονίσουμε κάνα meeting να δούμε τελικά αν,τί και πώς, γιατί και τα δικά σας τούμπανα τα βλέπω να γίνονται...., καλά του Πέτρου δεν το συζητώ, the king of the zoo...-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Legato II-Salas μόλις τελειώσει ο Αλέξανδρος. Αυτός παραδοσιακά φτιάχνει το καλύτερο (ο κωλόφαρδος! :silly:)

Πφφφφφφφφφφφφφ............

Σιγά τί να ξέρει αυτός. Αυτός αγόρι μου ήθελε να βάλει δύο ζευγάρια ηχεία στο σαλόνι του και μπερδεύτηκε τόσο πολύ που πήρε δίπολα......

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Αλεξ :worshippy:

Χαχαχα, πέρνα καμια μέρα ρε συ!

Τρέχω Αλεξ όλες αυτές τις μέρες. Δεν σε έχω ξεχάσει και θέλω πολύ να ακούσω τους τις ηχειάρες σου. Θα κοιτάξω από την άλλη Πέμπτη που θα είμαι λίγο ποιο χαλαρός να σου φορτωθώ.....:grinning-smiley-043

Tωρα μιλάμε...ζωγραφίζοντας
Μπακ κανε ενα κόπο να το βάλεις στο καράβι τωρα που το εχεις σε ακινησία να μαζευτούμε για να εχουμε κοινο παρανομαστη
Μέχρι 4 είναι... ακρόαση
αν ειμαστε παραπάνω θα χωριστούμε
απλά πειτε μου σε τι συστημα θελετε να παιξει
Μετά σου στέλνω το 1865 και καντε το ιδιο κάτω
ολα τα αλλα είναι ζωγραφική

πες ποτε θελεις.

αυτο ελεγα τοσο καιρο να ξερουμε για τι μιλαμε.

Mια χαρά!
Λοιπόν παιδια οργανωθείτε
εχουμε ένα (πλέον) καλούτσικο 1865, το καλό του Μπακ, φερτε κανένα κοπάδι με βουβάλια τούρμπο,
εγω δεν γνωρίζω εσεις ξέρετε καλύτερα αυτά τα μπλιμπλίκια
και ελάτε να τα ακουσουμε να δούμε τι κανουν.
Αν είμαστε πολλοί μπορουμε να κάνουμε τουρνουά
προημιτελικούς, τελικούς
Για πείτε

Παίζει να γίνει το άλλο Σ γιατί Δ-Πμ ή Πρ θα λείπω Ιταλία και την Κυριακή έχει γενέθλια ο μικρός? :blush:

Παίζει να γίνει το άλλο Σ γιατί Δ-Πμ ή Πρ θα λείπω Ιταλία και την Κυριακή έχει γενέθλια ο μικρός? :blush:

Να τον χαιρεσαι!!!!
Δεν εχω κανένα προβήμα
οπότε θέλετε
δεν θα κάνουμε καμια κοντρα να βγάλουμε νικητή
δεν υπάρχει τετοιο θέμα στο σπορ μας
κάποιου μπορει να του αρέσει ετσι καποιου αλλιως
βεβαια καποιο μπορει να είναι γενικής αποδοχής και να είναι νικητής
το θέμα είναι να δούμε τι κάνουν τα εξαρτήματα και υλικά που πληρώνουμε
σε ποια αξίζει να επενδύσεις και πόσο

Νίκο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Σημαντικό θα είναι επίσης να ακούσουμε αν κάποιο έχει υστέρηση ώστε να διορθωθεί ή αν κάποιο έχει ξεφύγει να το αντιγράψουμε.
Είπαμε χωρίς references δεν γίνεται δουλειά!

Αν είναι έτοιμο και του Αλεξ και έχει έρθει του Γιώργου νομίζω ότι αξίζει το κόπο να τα ακούσουμε με το δικό σου και του φραγκ. Αν είναι έτοιμο και το δικό μου ευχαρίστως να το φέρω.
Θα φέρω και πισόφυλλο, ευγενική προσφορά του έτερου Νικόλα (car audio test), να τα ντύσουμε να μη κρυώνουν...

ps. Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές! Έγινε κι όλας έξι ο μπαγάσας..... :music-smiley-005:

Αν είναι έτοιμο και του Αλεξ και έχει έρθει του Γιώργου νομίζω ότι αξίζει το κόπο να τα ακούσουμε με το δικό σου και του φραγκ. Αν είναι έτοιμο και το δικό μου ευχαρίστως να το φέρω.

Πάμε για ενιαίο :music-smiley-005:

Κάτσε γιατί μάλλον για τουρνουά πάμε.... Ο Άγιος Βασίλης έσφιξε τα δόντια και σουλούπωσε και το δικό μου... αν και επειδή θα λείψω το βλέπω δύσκολο να έρθει όπως πρέπει...

Βολεύομαι πάντως και κάτω, είτε με το φουγάρο, είτε με εκείνο το λουκάνικο με το τρελό mid... έρωτας ρε φίλε... εκείνα τα έγχορδα ακόμα τα ακούω... γαμ@ τις αφραγκίες μου... να χέσ@ και τα βουβάλια δηλαδή!!! :award:

Last edited: