Βουβάλια μέρος 3ο

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Του Φραγκ θα ακούσουμε πρώτο... εμένα το αναλογικό έχει κολλήσει... από τις 2/2 ATTEMPTED DELIVERY ABROAD!
Είναι και πιο καλά ταϊσμένο του Φραγκ... βουβαλοβούβαλος!

Τον βλεπω να βγαινει περατζαδα στην ευρυτερη περιφερεια της Αττικης για επιδειξεις, οπως οι κυριες με τα ταπερ! :grinning-smiley-043 Αλλο που δεν ηθελε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

γιατί βρε αγώνα κάνουμε?

Να παίξει όπως θέλουμε... αυτό μετράει... τώρα τα κατσαβίδια κτλ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... είπαμε να υπάρχει και το μεράκι!
Εσύ θα προτιμούσες να παίζει καλύτερα και να το έχει φτιάξει άλλος ή να παίζει χειρότερα και να το έχεις φτιάξει εσύ?

την κουρτίνα 2 definitely !!!

εγω λεω να αφήσουμε τα βουβάλια και να πιάσουμε τα λαμπιζατόρια....

ο άνθρωπος έχει ξεφύγει λεμεεε.....
Lampizator4-HEADER.png

αυτά να τα βλέπει ο Μπίλυς που κάνει νοικοκυρεμένες δουλειές....

δεν βλέπει πως προκόβουν οι βρωμογλιτσιάρηδες και ακατάστατοι Πολωνοί...

Τον βλεπω να βγαινει περατζαδα στην ευρυτερη περιφερεια της Αττικης για επιδειξεις, οπως οι κυριες με τα ταπερ! :grinning-smiley-043 Αλλο που δεν ηθελε...

Να φύγουν τα χιόνια και πάω όπου θέτε.....

πάντως το μαγαζάκι του το έχει στήσει εξαιρετικά με σχολαστικότητα.
Ακόμα και έξτρα υπηρεσίες έχει φροντίσει να συμπεριλάβει, δεν συζητάμε από κιτάκια, πλακετάκια, πυκνωτές, πιαστράκια, κολλήσεις, βίδες και δε συμμαζεύεται....

Κάπως έτσι δεν ξεκίνησαν όλοι. Στην αρχή diy-δες, μετέπειτα πρωτοπόροι στις αναβαθμίσεις, μετά λίγο το εμπορικό, να και επιχείριση και μετά hi-end και δεν μιλάμε σε κανέναν για τη γνώση μας παρά μόνο την πουλάμε!
Ήδη ο τύπος, αρχίζει και ξυρίζει στις τιμές και τις υπηρεσίες του.

Λοιπόν λοιπόν ... μετά απο το στήσιμο με τα 8500 τροφοδοτικά και κάτι ασημάκια στα σημεία , βεμπετέδες στας εξόδους , γειώσεις παντού κτλ κτλ ,,, ήρθε και έδεσε μια χαρά ,,, πάιζει νομίζω όσο καλήτερα μπορέι ένα sabre ..και επιτέλους ξεκόλλησε η σκηνή κάμποσο .. απο την μέση ..
εάν καταφέρει κάποιος και το κλειδώσει και άνευ οβερσάμπιλινκ .. ( έχει τζαμπέράκι ..) θα έχει καλό θεματάκι ..
επίσης όσοι έχετε πάρει το λουκουμάδάκι που δίνει για μ/τ το αμερικανό ,,, πετάχτετο στην άκρη ,,, βάλτε το να φορτίσετε κανα δράπανο ..

αυτά ..

αφηστε με τώρα να πάω πίσω στο αγαπημένο μου το 1865 :beatnik2::earmuffs:

δεν εχεις ακουση τιποτα ακομα απο sabre.

του πετρου του νικολαιδη κατι αρχιζη να κανη.

ακουσε το.

πάντως αυτό περι σκηνής παράξενο μου φαίνεται.
Στο δικό μου χωρίς φρουφρου, έχει μια σκηνή ναα...

Ναι περίεργο αυτό με τη σκηνή...εμένα η μισή μπάντα παίζει έξω από το σπίτι...:drummer::flipout:
Back με τα salas εννοείς υποθέτω ε?

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Ναι περίεργο αυτό με τη σκηνή...εμένα η μισή μπάντα παίζει έξω από το σπίτι...:drummer::flipout:
Back με τα salas εννοείς υποθέτω ε?

Πιστεύω ότι το συγκρίνει με το ad. Tα άκουσα δίπλα δίπλα στου bull και όντως το βουβάλι μοιάζει λίγο "περιορισμένο" δίπλα του.

Πάντως Βασίλη αν άνοιξε η σκηνή σε σχέση με του Φραγκ που ακούσαμε σπίτι σου... μάστορα μιλάμε για μεγαλεία! χωρίς πλάκα.

Re: Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Πιστεύω ότι το συγκρίνει με το ad. Tα άκουσα δίπλα δίπλα στου bull και όντως το βουβάλι μοιάζει λίγο "περιορισμένο" δίπλα του.

Πάντως Βασίλη αν άνοιξε η σκηνή σε σχέση με του Φραγκ που ακούσαμε σπίτι σου... μάστορα μιλάμε για μεγαλεία! χωρίς πλάκα.

Εγώ πιστεύω ότι αν μεταβλήθηκε κάτιμ οφείλεται στο ότι όταν το ακούσαμε στου Βασίλη πριν κανα διβδόμαδο, έπαιζε με ένα μ/σ για όλες τις πλακέτες ενώ τώρα έχει έναν μ/σ για κάθε πλακέτα. Εκτός και αν κάνουν τόση μεγάλη διαφορά οι βεμπετέδες :flipout:

Είπαμε θα τα τεστάρουμε αυτά. Βάλε εσύ τα bncάκια με το rg59 και θα τα μάθουμε όλα!

Αν μας κάνει τη χάρη και o dimdim για A-B placid-salas θα μας λείπει μόνο ένα με legato για να ακούσουμε όλα τα βασικά.

Αλήθεια θα παίξει κανένας bΙΙΙ με legato στα μέρη μας?

Re: Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Εκτός και αν κάνουν τόση μεγάλη διαφορά οι βεμπετέδες :flipout:

ε πέστο μεγάλε, ότι βάλατε βεμπετέδες....

αυτό ήταν...:idea::smash: