Βουβάλια μέρος 3ο

έβαλε... έβαλε... και δεν θέλει και να τους τεστάρει! Αλλά που θα πάει... δεν θα το ξεμοναχιάσω το ζωντανό του! :flipout:

Για legato με Salas κάντε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό θα τα κάνουμε Α-Β...ετοιμάζονται μεγάλα πράγματα...όχι που θα αφήσω τα βουβάλια σας να παίζουν καλύτερα από το δικό μου....:flipout::violent-smiley-030:

Για legato με Salas κάντε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό θα τα κάνουμε Α-Β...ετοιμάζονται μεγάλα πράγματα...όχι που θα αφήσω τα βουβάλια σας να παίζουν καλύτερα από το δικό μου....:flipout::violent-smiley-030:

κοίτα τα δικά μας μπορεί να μην έχουν μεντεσέδες, βεμπετέδες, κουραμπιέδες....αλλά θα είναι σαλεμένα !

ε πέστο μεγάλε, ότι βάλατε βεμπετέδες....

αυτό ήταν...:idea::smash:

Τα λεγα εγώ αλλά κάποιοι δεν με πιστεύανε!!!! :grandpa:

:flipout:

Οτι και να κάνετε, αν δεν έχουν όχω βουρτσισμένου αλουμινίου δεν θα παίζουν.........Μπορεί να βελάζουν αλλά δεν θα παίζουν :eviltongue:

κοίτα τα δικά μας μπορεί να μην έχουν μεντεσέδες, βεμπετέδες, κουραμπιέδες....αλλά θα είναι σαλεμένα !

Με τόση ζάχαρη που θα φάνε σίγουρα θα σαλέψουν ! :BDGBGDB55:

Αυτό με τη σκηνή που λέει ο Μπιλ μια που το εχουμε συζητησει :ADFADF1:
Λοιπόν οταν μιλάει ο Μπιλ για το βουβάλι ή πιο σωστά κατα την ορθή ορολογία για τον αχλάδα οτι εχεις ταινία μπροστα σου
εννοεί οτι σκηνή ειναι από τα ηχεία και πίσω
μπορει να παιρνει λίγο δεξια λίγο αριστερα εξω από τα ηχεία αναλογα του προγράμματος αλλά μια χορδή μπροστα δεν σκάει!
Δεν πα να γινεται πανικός στη παραγωγή, αυτό εκει σαν τον Καστανίδη, ηρεμα, χαλαρά, σου ξεδιπλώνει τα δρόμενα.
Το ειχα αναφερει με το που το πήρα σαν συγκράτηση μεσοϋψηλων
Ενταξει το δικό μου το βουβάλι ειναι βουβαλάκι δεν ειναι σαν τα δικά σας.
Παραυτα παιζει ολες τις παραγωγές, ολα τα φορμα σε ολα μου τα συστηματα εως αρκετά καλά.
Το 1685 ειναι αλλο πραγμα
Έιναι ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο ανάλογα με τι το ταϊζεις, οχι σε συνοδα αλλά σε παραγωγές, φορμα
Με τα συμπιεσμένα...βρες κάτι αλλο να ακουσεις
με κάποιες παραγωγές...μιλάμε για πονο! θελεις να το σπάσεις
Τεσπα οταν προκειται για σοβαρη παραγωγή και καλό αρχείο δινει ρεστα
δεν μπορει το βουβάλι να το κοντραρει
Τον τελευταίο καιρό το εχω πάει κάτω και παιζει με τρανπορτ και σιντακια
αυτά τα παιζει ζουπερ
και θα μεινει εκει

Αυτό με τη σκηνή που λέει ο Μπιλ μια που το εχουμε συζητησει :ADFADF1:
Λοιπόν οταν μιλάει ο Μπιλ για το βουβάλι ή πιο σωστά κατα την ορθή ορολογία για τον αχλάδα οτι εχεις ταινία μπροστα σου
εννοεί οτι σκηνή ειναι από τα ηχεία και πίσω
μπορει να παιρνει λίγο δεξια λίγο αριστερα εξω από τα ηχεία αναλογα του προγράμματος αλλά μια χορδή μπροστα δεν σκάει!
Δεν πα να γινεται πανικός στη παραγωγή, αυτό εκει σαν τον Καστανίδη, ηρεμα, χαλαρά, σου ξεδιπλώνει τα δρόμενα.
Το ειχα αναφερει με το που το πήρα σαν συγκράτηση μεσοϋψηλων
Ενταξει το δικό μου το βουβάλι ειναι βουβαλάκι δεν ειναι σαν τα δικά σας.
Παραυτα παιζει ολες τις παραγωγές, ολα τα φορμα σε ολα μου τα συστηματα εως αρκετά καλά.
Το 1685 ειναι αλλο πραγμα
Έιναι ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο ανάλογα με τι το ταϊζεις, οχι σε συνοδα αλλά σε παραγωγές, φορμα
Με τα συμπιεσμένα...βρες κάτι αλλο να ακουσεις
με κάποιες παραγωγές...μιλάμε για πονο! θελεις να το σπάσεις
Τεσπα οταν προκειται για σοβαρη παραγωγή και καλό αρχείο δινει ρεστα
δεν μπορει το βουβάλι να το κοντραρει
Τον τελευταίο καιρό το εχω πάει κάτω και παιζει με τρανπορτ και σιντακια
αυτά τα παιζει ζουπερ
και θα μεινει εκει

το δικο σου το βουβαλι ειναι πολυ κρατημενο αλλα δεν με ακους.

δεν εχει ουτε Placid.

αντι να φτιαξεις αυτα που σου εδωσα ασχολησε με τριχες.

θα τρεχουν τα υπολοιπα παπακια να κρυφτουν κινεζακια και βουβαλια.

υ.γ.η σκηνη ειναι παντα πισω απο τα ηχεια αλλα και βαθος εχει και πλατος.

κατσε πιο μπροστα αμα σε πειραζη αυτο εμενα μου αρεση.

Φίλε κατσε γιατι αυτην την εποχή κάνω το δεκαθλο
παραυτα υποστηρίζω οτι ο ήχος διαμορφωνεται κυρίως από τον χωρο, τα ηχεία και την οδηγηση
και ενα καλό ψηφιακό καλώδιο (οχι καταναγκη ακριβό) μπορει να φερει αλλαγες της ταξεως του ντακ

υ.γ.η σκηνη ειναι παντα πισω απο τα ηχεια αλλα και βαθος εχει και πλατος.

κατσε πιο μπροστα αμα σε πειραζη αυτο εμενα μου αρεση.

Αν ακουσεις το κινεζακι στα οπα του μπορει να σου φερει την τραγουδίστρια πάνω στο τραπεζακι μπροστα του καναπε και στο επόμενο να βγεί στο μπακλόνι
στο μεθεπόμενο μπορει να την πετάξεις εσυ εξω :-))

Αν ακουσεις το κινεζακι στα οπα του μπορει να σου φερει την τραγουδίστρια πάνω στο τραπεζακι μπροστα του καναπε και στο επόμενο να βγεί στο μπακλόνι

για δεν μου το εστειλες πριν το δωσεις;

Πλάκα κάνεις?
γιατι να το δωσω?
Οροφο του αλλαξα
Μου περασε απο το μυαλό σε κάποια φαση αλλά φταιγανε κατι πυκνωτες
κατσε να φτιαξω κουτι για το τροφοδοτικό και στο στελνω

άμα την κανει να βγάλει και τα εσώρουχα μετά το πετάμε αυτό εξω....

Θα με συγχωρεσετε για την αστοχη παρομοίωση
αν βάλεις τον καστανίδη να τραγουδήσει μπορει να σου πει τα στεφανα και να επιμένει οτι ειναι το προσκλητηριο
το βουβάλι λέει το κομμάτι που θα του βάλεις.... με τον δικό του τρόπο

Προχθές στον κάτω όροφο το κινεζόπουλο έδωσε ρέστα ... απλά όταν το οδηγείς απο τράνσπορτ σιντάκι υπάρχει μια ομοιογένεια στο τι θα ακούσεις ,,, χοντρά χοντρά ολα τα σιντάκια είναι σχετικά κοντά ,, παίζουν κατακανόνα απο άριστα μέχρι και μέτρια ,,, ο κομπιουτορας ,,, πάιζει απο οικτρά ,,, μέχρι αλλου .... τρισδιάτατα ..
τσιπάκια αφιλτρα και ντιρέκτ στην πληροφορία ,,, τα έχουν αυτά τα κόλπα ..

μας μπερδεύεις γιατρέ μου....
ποιός παίζει και ποιός δεν παίζει....
το είχαμε που το είχαμε χαμένο το τόπι....τώρα....τα πιάσαμε τα λεφτά.

btw ποιόν κινέζο λέτε?
τον λαμπουτσέρη?

Πλάκα κάνεις?
γιατι να το δωσω?
Οροφο του αλλαξα
Μου περασε απο το μυαλό σε κάποια φαση αλλά φταιγανε κατι πυκνωτες
κατσε να φτιαξω κουτι για το τροφοδοτικό και στο στελνω

τελευταια φορα που μιλησαμε ειπες οτι το εδωσες.

αντε στειλτο λοιπον για να ξερουμε τι λεμε.