Βουβάλια μέρος 3ο

Προχθές στον κάτω όροφο το κινεζόπουλο έδωσε ρέστα ... απλά όταν το οδηγείς απο τράνσπορτ σιντάκι υπάρχει μια ομοιογένεια στο τι θα ακούσεις ,,, χοντρά χοντρά ολα τα σιντάκια είναι σχετικά κοντά ,, παίζουν κατακανόνα απο άριστα μέχρι και μέτρια ,,, ο κομπιουτορας ,,, πάιζει απο οικτρά ,,, μέχρι αλλου .... τρισδιάτατα ..
τσιπάκια αφιλτρα και ντιρέκτ στην πληροφορία ,,, τα έχουν αυτά τα κόλπα ..

βασιλη αυτο σημαινη οτι ο υπολογιστης παιζη καλυτερα.

οτι δεν κρυβη τιποτα.

τεσπα αμα ακουσω με τα αυτια μου θα σας πω.

Εδώ και μια ώρα περίπου το ζωντανό βρίσκεται στο σαλόνι μου....

Χίλια μπράβο στο Βασίλη για την κατασκευή.

Ακόμα είναι να μπούν sidecar, μια πλακέτα usb όταν θα προσγειωθούν οι τιμές, αλουμινένια knobs γιατί του ιταλού και δεν κουμπωσαν και είναι για κλωτσιές από θέμα ποιότητας, μια οθόνη για να έχουμε και ψηφιακές ενδείξεις σαν αυτή που ετοιμάζει ο Δημητρακούδης ή ο αχλάδας. Η οπτική δυστηχως δεν δουλεύει λόγω ελαττωματικης πλακέτας του αχλάδα.

Αύριο θα ανεβάσω και κοστολόγιο πόσο πήγε μέχρι τώρα.

Sent from The Dark Side using The Force

Αυτό με τη σκηνή που λέει ο Μπιλ μια που το εχουμε συζητησει :ADFADF1:
Λοιπόν οταν μιλάει ο Μπιλ για το βουβάλι ή πιο σωστά κατα την ορθή ορολογία για τον αχλάδα οτι εχεις ταινία μπροστα σου
εννοεί οτι σκηνή ειναι από τα ηχεία και πίσω
μπορει να παιρνει λίγο δεξια λίγο αριστερα εξω από τα ηχεία αναλογα του προγράμματος αλλά μια χορδή μπροστα δεν σκάει!
Δεν πα να γινεται πανικός στη παραγωγή, αυτό εκει σαν τον Καστανίδη, ηρεμα, χαλαρά, σου ξεδιπλώνει τα δρόμενα.
Το ειχα αναφερει με το που το πήρα σαν συγκράτηση μεσοϋψηλων
Ενταξει το δικό μου το βουβάλι ειναι βουβαλάκι δεν ειναι σαν τα δικά σας.
Παραυτα παιζει ολες τις παραγωγές, ολα τα φορμα σε ολα μου τα συστηματα εως αρκετά καλά.

Πάντως τα χαρακτηριστικά που αναφέρετε (σκηνή πίσω, μαζεμένα και χαλαρά μεσο-υψηλά) τα έχει και το Weiss dac202, άρα ίσως είναι χαρακτηριστικό του ESS.

Αν είναι χαρακτηριστικό του dac-chip, τότε όσοι το έχουν δοκιμάσει με παθητική έξοδο, θα το νιώθουν "έντονα" (εάν θυμάμαι καλά είναι voltage output, έτσι;).
Αν και έχει γραφεί ότι παίζει καλύτερα με επιπρόσθετο διακριτό στάδιο εξόδου θα ήθελα κάποιος που το έχει ακούσει και έτσι και αλλιώς να γράψει δύο λόγια κατά πόσο το αναλογικό στάδιό του περιορίζει την αρχική ανοικτή σκηνική εικόνα του dac-chip. Με λίγα λόγια τι κερδίζει - τι χάνει.

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Αν είναι χαρακτηριστικό του dac-chip, τότε όσοι το έχουν δοκιμάσει με παθητική έξοδο, θα το νιώθουν "έντονα" (εάν θυμάμαι καλά είναι voltage output, έτσι;).
Αν και έχει γραφεί ότι παίζει καλύτερα με επιπρόσθετο διακριτό στάδιο εξόδου θα ήθελα κάποιος που το έχει ακούσει και έτσι και αλλιώς να γράψει δύο λόγια κατά πόσο το αναλογικό στάδιό του περιορίζει την αρχική ανοικτή σκηνική εικόνα του dac-chip. Με λίγα λόγια τι κερδίζει - τι χάνει.

δουλευη και με σε voltage mode(σκετο)και σε current mode με αναλογικο)

απο οσο θυμαμαι χανη πολυ σε δυναμικα και η εικονα μαζευη και στις τρεις διαστασεις.

Συμφωνώ με τον Βασίλη σε όλα όσα έχει πεί για την σκηνή :firstprize:... Μου έχει κλειδώσει χωρίς προβλήματα σε ότι σήμα του έχω δώσει μέχρι στιγμής. Μοναδική παραφωνία η ανεπαρκής μνήμη του mac που στα 24/192 κομπιάζει :furious3:. Επόμενη κίνηση προσθήκη μνήμης πάραυτα!!! :2thumb22sup:

Πως σου φαίνεται η πρώτη γεύση φραγκ?

Μετά την χθεισνοβραδινή νύχτα του Βαρθολομαίου και σήμερα το πρωί : Ανάλυση, ανάλυση, και όταν κορεστείς σου δίνει και άλλη λίγη έτσι για να γουστάρει..... :music-smiley-005:Πλάτος σκηνής όσο χώρο έχεις μπροστά σου. Εχω πάρει αλφαβητικά την δισκοθήκη μου για να ξανακούσω τί έχανα μέχρι εχτές το απόγευμα....:ears:

Καλοακουστο Φραγκ!

Ευχαριστώ φίλε μου! Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου κατεβάσω το ζωντανό από το βουνό.....:ernaehrung004:

Λοιπόν το κοστολόγιο μέχρι τώρα χωρίς τα εργατικά έχει ως εξής :

Αχλάδας : 656Ε
Βύσματα : 100Ε
Κουτί : 75Ε
Μετασχηματιστές : 75Ε
Λοιπά έξοδα : 50Ε

Συνολο : 956Ε

Και θα ανέβει διότι ακόμα δεν έχουμε USB πλακέτα....

Συμφωνώ με τον Βασίλη σε όλα όσα έχει πεί για την σκηνή :firstprize:... Μου έχει κλειδώσει χωρίς προβλήματα σε ότι σήμα του έχω δώσει μέχρι στιγμής. Μοναδική παραφωνία η ανεπαρκής μνήμη του mac που στα 24/192 κομπιάζει :furious3:. Επόμενη κίνηση προσθήκη μνήμης πάραυτα!!! :2thumb22sup:

Μετά την χθεισνοβραδινή νύχτα του Βαρθολομαίου και σήμερα το πρωί : Ανάλυση, ανάλυση, και όταν κορεστείς σου δίνει και άλλη λίγη έτσι για να γουστάρει..... :music-smiley-005:Πλάτος σκηνής όσο χώρο έχεις μπροστά σου. Εχω πάρει αλφαβητικά την δισκοθήκη μου για να ξανακούσω τί έχανα μέχρι εχτές το απόγευμα....:ears:

Ευχαριστώ φίλε μου! Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου κατεβάσω το ζωντανό από το βουνό.....:ernaehrung004:

το wolfson φανταζομαι θα το κατασπαραξαν οι λυκοι ε? :ernaehrung004:

το wolfson φανταζομαι θα το κατασπαραξαν οι λυκοι ε? :ernaehrung004:

Το wolfson κλειδώθηκε στην ντουλάπα και περιμένει νέο του κάτοχο που να μην φοβάται τα άγρια....

Εγώ πάντως πλέον είμαι φαν των φυτοφάγων θηλαστικών :thumbup:

Sent from The Dark Side using The Force

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

δουλευη και με σε voltage mode(σκετο)και σε current mode με αναλογικο)

απο οσο θυμαμαι χανη πολυ σε δυναμικα και η εικονα μαζευη και στις τρεις διαστασεις.

Σε volt. mode (σκέτο) εννοείς παθητικά, χωρίς δηλ. τελεστικούς.
Εάν διαφοροποιείται η σκηνή τόσο - προφανώς το dac-chip περιλαμβάνει εσωτερικά φίλτρα τα οποία τα ενεργοποιεί σε volt. out, ενώ σε current mode τα παρακάμπτει και όλο το παιχνίδι γίνεται στο αναλογικό στάδιο, με αποτέλεσμα να έχεις τα μέγιστα αναλόγως το πόσο καλό στάδιο έχεις.
Καλοάκουστο παιδιά και θα μου δοθεί η ευκαιρία να το ακούσω μέσω του Dalanik, όταν με το καλό το παραλάβει.

Re: Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Σε volt. mode (σκέτο) εννοείς παθητικά, χωρίς δηλ. τελεστικούς.
Εάν διαφοροποιείται η σκηνή τόσο - προφανώς το dac-chip περιλαμβάνει εσωτερικά φίλτρα τα οποία τα ενεργοποιεί σε volt. out, ενώ σε current mode τα παρακάμπτει και όλο το παιχνίδι γίνεται στο αναλογικό στάδιο, με αποτέλεσμα να έχεις τα μέγιστα αναλόγως το πόσο καλό στάδιο έχεις.
Καλοάκουστο παιδιά και θα μου δοθεί η ευκαιρία να το ακούσω μέσω του Dalanik, όταν με το καλό το παραλάβει.

οχι δεν ειναι θεμα φιλτρων αλλα μειωμενης αποδοσης.

καπου ειχα δη μετρησεις αλλα δεν θυμαμαι που.

voltage mode thd+n=108db
current mode thd+n=120db

πρεπη να ηταν για το πρωτο το 24αρι αλλα κατι τετοιο συμβαινη και με το 32αρι.

Και κάποτε θυμάμαι και εγώ να βλέπω μετρήσεις νομίζω από τhn TP

Κανένας άλλος δεν το τελείωσε το βουβάλι του? Μόνο εγώ? Ο ΔημΔημ ακούει;;;; ΝΑ τελειώνει παρακαλώ....Επίσης εκείνο το controller το τελείωσε? Εχω μια θέση για πλακέτα στο σασί και θέλω να την κλείσω :2thumb22sup:

Κανένας άλλος δεν το τελείωσε το βουβάλι του? Μόνο εγώ? Ο ΔημΔημ ακούει;;;; ΝΑ τελειώνει παρακαλώ....Επίσης εκείνο το controller το τελείωσε? Εχω μια θέση για πλακέτα στο σασί και θέλω να την κλείσω :2thumb22sup:

θα το κανεις σαν κατι αμερικανικες "νεκροφορες" που ανοιγεις το καπω και μεσα εχει εναν 12κυλινδρο κ δε χωραει ουτε δακτυλο... Που να βαλει ο Βασιλης χερι μεσα..

θα το κανεις σαν κατι αμερικανικες "νεκροφορες" που ανοιγεις το καπω και μεσα εχει εναν 12κυλινδρο κ δε χωραει ουτε δακτυλο... Που να βαλει ο Βασιλης χερι μεσα..

Ηδη σχεδιάζουμε χέριασμα στις πλακέτες του αχλάδα :flipout::flipout:

Τι εγινε βρε νεοβουβαλοι?
πολυ μουλωχτοι μας βγηκατε...
Βγηκαν τα ζωα σας στη βοσκη η ακομα ειναι στο μαιευτηριο?