Βουβάλια μέρος 3ο

Το ιδανικο και αiσθητικα κουτι,για μενα,θα ηταν μια κατασκευη παρομοια με του προενισχυτη Electrocompaniet 4,7-4,8

Δέν μού αρέσει πού χρυσίζουν πίσω από τό clear πλέξι. Ειδικά ό σταυρός μέ τά κουμπιά δεξιά. Αυτός τό κάνει νά γλιτώσει πάχος μεταλλικής πρόσοψης βέβαια.

Attachments

• ECpre.gif
    ECpre.gif
    61.2 KB · Views: 151
Last edited:
Πάντως κάτι λαμπάτα κίτ μέ Μ/Τ καί κουτί βαριά σχετικά πού στέλνει μόνο μέ καράβι αλλιώς κάνουν περισσότερο τά μεταφορικά, έχουν κλείσει τετράμηνο από ένα Κινέζο στό DIYA καί δέν ξέρει καί πού βρίσκονται, έχουνε φρικάρει όλοι.

όταν πρωτοβγήκαν στην πιάτσα οι κινέζοι ... πήραμε κάνα 2 τελικούς και 2 3προ ... 350 .. 400 ευρά στραβά στραβά .. ΌΛΛΑ ..

ΜΑΙΟΣ ,, το Σεμπτέβρη στα μέσα αφου το είχαμε ξεχάσει το κόλπο .. τσουπ ,, ήρθαν ,, η πλάκα είναι ότι ένα παλικάρι που είχε τον ένα τελικό έφυγε στα .. ξένα ,, και δεν το πήρε ποτέ ..

Δέν μού αρέσει πού χρυσίζουν πίσω από τό clear πλέξι. Ειδικά ό σταυρός μέ τά κουμπιά δεξιά. Αυτός τό κάνει νά γλιτώσει πάχος μεταλλικής πρόσοψης βέβαια.

Την γενικη αισθητικη εννοουσα,τα κουμπια δεξια δεν χρειαζονται,στη μεση το λογοτυπο του <αχλαδακια>,και νομιζω οτι τα χωραει ολα μεσα.Επειδη εχω τον προ 4,7 τα χρυσιζοντα στοιχεια δεν ειναι τοσο κραυγαλεα[εκτος βεβαια απο τα κουμπια]

Πιό πολύ σημασία έχει του καθενός νά ταιριάξει κάπως μέ τά άλλα στό ράκ. Αυτό είναι σημαντικό όπως αναφέρεις.

Το programming είναι υπηρεσία.. Κοστίζει.. :D

(σιγά μην σας πάρω και λεφτά.. υπομονή να έχετε.. :p)

Να συμπληρώσω (ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) ότι ο κώδικάς μου βασίζεται σχεδόν εξολοκλήρου στον κώδικα του HiFiDUINO: http://hifiduino.wordpress.com/code/

Χωρίς την εξαιρετική δουλειά του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το HiFiDUINO ο χρόνος υλοποίησης του δικού μου control unit θα ήταν πολλαπλάσιος (και βάλε)..

Να συμπληρώσω (ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) ότι ο κώδικάς μου βασίζεται σχεδόν εξολοκλήρου στον κώδικα του HiFiDUINO: http://hifiduino.wordpress.com/code/

Χωρίς την εξαιρετική δουλειά του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το HiFiDUINO ο χρόνος υλοποίησης του δικού μου control unit θα ήταν πολλαπλάσιος (και βάλε)..

Όχι φίλε μου...........ΕΓΩ σε παρεξηγώ. :7SFGSFG: Και για να λυθεί η παρεξήγηση θα μου φτιάξεις και μένα ένα απο δαύτο το controller πλήρως λειτουργικό με κώδικα τα πάντα όλα ! :Banane0:

Όχι φίλε μου...........ΕΓΩ σε παρεξηγώ. :7SFGSFG: Και για να λυθεί η παρεξήγηση θα μου φτιάξεις και μένα ένα απο δαύτο το controller πλήρως λειτουργικό με κώδικα τα πάντα όλα ! :Banane0:

νέος
θα περιμένεις στη σειρά να τελειώσουν οι παλιοί πρώτα...

νέος
θα περιμένεις στη σειρά να τελειώσουν οι παλιοί πρώτα...

όχι γιατί τα κάναμε ίσωμα εδώ μέσα....:icon15:

Το controller το φτιάχνει επειδή έχτισε το ΝΕΟ βουβάλι και όχι το παλιό, οπότε πρώτα οι νέοι θα παραλάβουν και μετά οι παλιοί....Θα σας λύσουμε και τυχόν bugs βρε τυχερέ!!!!

τι λες μπρε
ο άνθρωπος το ξεκαθάρισε ότι είναι για ολα...

θα σου τα λύσουμε εμείς τα μπαγκς μπάνυ...

τι λες μπρε
ο άνθρωπος το ξεκαθάρισε ότι είναι για ολα...

θα σου τα λύσουμε εμείς τα μπαγκς μπάνυ...

Ο Δημ το ξεκαθάρισε ΑΛΛΑ με κίνητρο το ΝΕΟ βουβάλι μπήκε στην διαδικασία ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν..........

ΥΓ : Εγώ παγίδεψα τον ρότζερ ράμπιτ.......

το νέο βουβάλι ήταν η αφορμή.
Το κίνητρο όμως ήταν το παλιό.
ήγουν....νέος ρουφα τ αυγό σου...:twoguns::Banane0:

Το Σαββάτο το μενού έχει κυνήγι.
Βουβάλι ή αντιλόπη δεν ξέρω, το χαμένο DAC θα το ρίξω στη σχάρα. :chef:

Μητσε ,υποθετω ο ενας στο βουβαλι,οι αλλοι 2 στο αναλογικο,απ οτι μπορω να δω, η [εναλλακτικα 1 αναλογικο -1 trident]

Last edited: