βουβάλια ξανά...

Συμφωνω, παντως δεν βλεπω να ειναι και λιγοι.
Ολο και περισσοτεροι γινονται!
Μια τεχνικη ερωτηση.
Τα τρανζιστορ που παραλειπονται για να γινει bypass η buffer, και συνιστα να βραχυκυκλωσουν τα pads τους, βραχυκυκλωνονται και τα 3, δηλ. b-c-e, η μονο b-e?
Γιατι βλεπω οτι αν θα βραχυκυκλωσει και ο συλλεκτης που παει στο θετικο rail, βγαζει εκτος μια αντισταση...

τα στοιχεία που παραλείπονται έχουν Χ
Τα τανζίστορ τώρα, έχουν μιά ίσια γραμμή που πάνε σε δυό τρύπες.
Εκεί βάζεις ένα συρματάκι (κόψε από μιά αντίσταση)

πάντως για παραγγελία θα διαλέξετε περίοδο που πουλάνε σε ώρα Ευρώπης ή Ασίας, ώστε να είναι νύχτα γιά αμερικάνους.

Mητσε ,με προβληματιζει η πολυ χαμηλη εξοδος ,γιατι <καποιος> μου εχει βαλει ιδεα απο χθες το απογευμα.Στη ουσια θελω να του βαλουμε ενα μπαφερ στη εξοδο,και τα 0.8 βολτ ειναι το προβλημα.Αν μας καθησει εχει καλως

Toυ Βασιλη δεν το ακουσα,το δικο σου το ακουσα σκετο[χωρις το legato] και με λαμπα.Εκεινο που μας φοβιζει ειναι οτι πιθανον δεν θα οδηγουν τα 0.8 τον ενισχυτη.Βεβαια το συνολικο κοστος θα μας βγει αρκετα ψηλα

Κατάφερα κι εγώ να το παραγγείλω.

Αν παίξει έστω όπως το παλιό που άκουσα, θα είμαι πανευτυχής.

Re: Απάντηση: βουβάλια ξανά...

Toυ Βασιλη δεν το ακουσα,το δικο σου το ακουσα σκετο[χωρις το legato] και με λαμπα.Εκεινο που μας φοβιζει ειναι οτι πιθανον δεν θα οδηγουν τα 0.8 τον ενισχυτη.Βεβαια το συνολικο κοστος θα μας βγει αρκετα ψηλα

Αλλάζεις τις αντιστάσεις εξόδου από στο legato που είναι 150R (μάλλον 4 συνολικά) σε 187R και έχεις ακριβώς 2VRMS έξοδο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: βουβάλια ξανά...

Αλλάζεις τις αντιστάσεις εξόδου από στο legato που είναι 150R (μάλλον 4 συνολικά) σε 187R και έχεις ακριβώς 2VRMS έξοδο!

Το ζητημα ειναι να το οδηγουσαμε χωρις το legato,οπως το ειχε ο supersonic

Κατάφερα κι εγώ να το παραγγείλω.

Αν παίξει έστω όπως το παλιό που άκουσα, θα είμαι πανευτυχής.

μεγειές ...!!!

σίγουρα δεν παίζει χειρότερα ...

παίζει διαφορετικά, εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιό μου άρεσε περισσότερο ...

τελικά νομίζω πώς το νέο συνολικά είναι στα σημεία καλύτερο ....

προσωπικά θα κρατήσω και τα δύο στο ρακ .... :a0210:

Η γνώμη του Fabio Camorani της AudioNemesis για το 32 bit ESS Sabre:

"Why to propose a 32 bit audio converter among zero-oversampling ones? Is there any connection?
We do think that the new ESS Sabre chip is what we were looking for.
We never appreciated 24bit converters, preferring old R-2R chips and zero-oversampling.

Why ESS Sabre and not top quality AKM 32bit converters?
Maybe AKM are better converters. Maybe. But they need other chips to work properly and a very long and expensive work. On the other side, ESS chip is all-in-one with very high performance, solving lots of problems still present in other circuits. Moreover the ESS chip is not cheaper than AKM chip + all needed circuitry.
We think that ESS Sabre now is much more interesting than standard topologies with AKM dacs."