Petran @ ilias Eιναι δυνατον επιχειρησεις , οχι μονο μικρες να ειναι ''ομηροι'' του.. αερα των σουπερμαρκετ ? Αν λοιπον η αγορα παγωσει , πεσουν οι πωλησεις τι θα κανουν θα κλεισουν ? θα προτιμησουν να πεταν τα προιντα στο χωμα οπως κανουν οι παραγωγοι πολλων αγροτικων προιντων απο αγανακτηση. ? Δεν πρεπει να πιεσουν ολοι? Καποιος τροπος θα υπαρχει προφανως....
Ναι, ειναι δυνατον να κρατανε τους παντες ομηρους γιατι ζουμε σε μπουρδελο.
Ο μονος και μοναδικος (απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον, που καλα νομιζω οτι τα ξερω) που προσπαθησε να ασχοληθει με τους εκβιαστες ηταν ενας υφυπουργος της πρωτης κυβερνησης Κωστακη που μου διαφευγει το ονομα του.
Ο ανθρωπος "ανασχηματιστηκε" σε χρονο μηδεν! Και απο τοτε φυσικα, μας διαφευγει το ονομα του!!
Αν η ζητηση πεσει,νομιζω οτι οι τελευταιοι που θα σπασουν θα ειναι οι μασουτοπουλοι εκβιαστες. Πρωτα θα πιεσουν τους παραγωγους (ή εισαγωγείς, το ιδιο ειναι) για να φορτωσουν σε αυτους την μειωση που χρειαζεται ωστε η τιμη του προϊντος να ξανασυναντησει τη ζητηση.
Οι παραγωγοι ειναι ηδη σε οριακο σημειο με 40% "παροχες" και οπως σωστα ειπε ο αλλος φιλος, με την υποχρεωση να αγοραζουν cash πρωτη υλη και να πληρωνονται με 6μηνες απο τους...εκβιαστες!
Τι θα κανουν λοιπον οι παραγωγοι? Θα ριξουν το κοστος τους. Απολύοντας? Μειωνοντας μισθους? Και με τα δυο ισως. Πανω κατω, με ολα οσα ηδη γινονται στον κακομοιρο ιδιωτικο τομεα στην κακομοιρη Ελλαδα.
Παρακαλω να μην παρεξηγηθω λογω του σχολιου μου για τον Κωστακη και του μοναδικου που πηγε να κανει κατι και ε τ υ χ ε να ηταν Μπλε. Δεν εχω ψηφισει ποτε και τιποτα. Μονο λευκο. Δεν εχω καμια σχεση με κανεναν καριολη. Δουλευω 60 ωρες την Εβδομαδα και αν γυρισεις αναποδα και τους 300 μαζι και τους τιναξεις, λιγοτερα ενσημα θα πεσουν απο τα δικα μου.:hanged: