Βουτιά ....

Αυτό μου θυμίζει τι μου είχε συμβεί σε ένα ταξίδι με το τρένο: κάποιος συνεπιβάτης αναστέναζε ασταμάτητα «Αχ, έχω μια δίψα!». Όλοι οι γύρω του συνεπιβάτες είχαν εκνευριστεί φανερά. Κάποιος από αυτούς κατεβαίνει στον επόμενο σταθμό και του φέρνει μια μπίρα. Αυτός, αφού ευχαρίστησε τον δωρητή του, την κατεβάζει όλη με τη μία. Δεν περνάνε λίγα λεπτά και να σου πάλι το ίδιο βιολί αλλά λίγο παραλλαγμένο: «Αχ, πώς διψούσα, αχ, πώς διψούσα, αχ , τι δίψα θα έχω!».

Μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας να μολυνθεί από έναν τέτοιο υστερικό φόβο. Οι παίκτες χάνουν πάντοτε. Η μοναδική σωστή χρηματιστηριακή συμβουλή είναι: αγοράστε μια όμορφη παλέτα διεθνών μετοχών και, ξέρετε ήδη τη φιλοσοφία μου, πάρτε αμέσως υπνωτικά χάπια, ώστε να μην ακούτε τους κεραυνούς και τις θύελλες που περνάνε έξω από την πόρτα σας.

Γι αυτο "τον πηγαινα" τον παππου.....Ειχε αφθονο χιουμορ!Αχαχαχαχαχαχχαα

καθ´όλη τη διάρκεια της δεκαετίας ή προς τα τέλη της ???

Ε...χμμ...εννοουσα την ενατη δεκαετια της ζωης του....-bye-

http://en.wikipedia.org/wiki/André_Kostolany

Εχει φτασει η ειδηση για το νεο Σκανδαλο που ξεσπασε στη Γαλλια?

Αυτο που με "καιει" ομως ειναι:Προκαλειται αναποφευκτα αναστατωση κι ο Προεδρος.... εχει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη μεγαλυτερο προβλημα να λυσει...."Θα παρει μαζι του την Μπρουνι στην Ινδια,ή οχι?"Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Αυτο που με "καιει" ομως ειναι:Προκαλειται αναποφευκτα αναστατωση κι ο Προεδρος.... εχει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη μεγαλυτερο προβλημα να λυσει...."Θα παρει μαζι του την Μπρουνι στην Ινδια,ή οχι?"Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ,
ΕΡΩΣ, ΟΣ ΕΝ ΚΤΗΜΑΣΙ ΠΙΠΤΕΙΣ,
ΟΣ ΕΝ ΜΑΛΑΚΑΙΣ ΠΑΡΕΙΑΙΣ
ΝΕΑΝΙΔΟΣ ΕΝΝΥΧΕΥΕΙΣ,
ΦΟΙΤΑΣ Δ' ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΟΣ ΕΝ Τ' ΑΓΡΟΝΟΜΟΙΣ
ΑΥΛΑΙΣ
ΚΑΙ Σ' ΟΥΤ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΦΥΞΙΜΟΣ ΟΥΔΕΙΣ
ΟΥΘ' ΑΜΕΡΙΩΝ ΣΕ Γ' ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο Δ' ΕΧΩΝ
ΜΕΜΗΝΕΝ.
ΣΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΔΙΚΟΥΣ
ΦΡΕΝΑΣ ΠΑΡΑΣΠΑΣ ΕΠΙ ΛΩΒΑ.

Καρλα εισαι Καρλα τελεια και παυλα