Βουτιά ....

Και μερικές συμβουλές και από εμένα.

-Για να πλουτίσεις στο Χρηματιστήριο πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή. Πολύ μεγάλη υπομονή έχουν όμως οι πολύ πλούσιοι.

-Το χρηματιστήριο θα κάνει το αντίθετο από αυτό που περιμένουν ΟΛΟΙ μαζί.

Όταν αποτύχεις σαν κερδοσκόπος μετατρέπεσαι θες δεν θες σε επενδυτή. Με άλλα λόγια επενδυτής είναι ο αποτυχημένος κερδοσκόπος .

Απάντηση: Re: Βουτιά ....

-Για να πλουτίσεις στο Χρηματιστήριο πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή. Πολύ μεγάλη υπομονή έχουν όμως οι πολύ πλούσιοι.

-Το χρηματιστήριο θα κάνει το αντίθετο από αυτό που περιμένουν ΟΛΟΙ μαζί.

Όταν αποτύχεις σαν κερδοσκόπος μετατρέπεσαι θες δεν θες σε επενδυτή. Με άλλα λόγια επενδυτής είναι ο αποτυχημένος κερδοσκόπος .

:grinning-smiley-043

1-Για να πλουτίσεις στο Χρηματιστήριο πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή. Πολύ μεγάλη υπομονή έχουν όμως οι πολύ πλούσιοι.

2-Το χρηματιστήριο θα κάνει το αντίθετο από αυτό που περιμένουν ΟΛΟΙ μαζί.

3-Όταν αποτύχεις σαν κερδοσκόπος μετατρέπεσαι θες δεν θες σε επενδυτή. Με άλλα λόγια επενδυτής είναι ο αποτυχημένος κερδοσκόπος .

1 - παντού πρέπει να έχεις υπομονή για να πλουτίσεις , το ΧΑΑ δεν αποτελεί εξαίρεση

2 - εάν είναι έτσι τότε είναι άκρως προβλέψιμο , οπότε ???

3 - οι περισσότεροι που ασχολούνται "επαγγελματικά" ή έστω σοβαρά με το χρηματιστήριο, εκτός από μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις , κινούνται και βραχυπρόθεσμα ενίοτε δε και ενδοσυνεδριακά. Αρπαχτές υπάρχουν παντού όχι μόνο στο Χρηματιστήριο ....

Παράδειγμα ....... Τράπεζα Ελλάδος ....

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=868979&lngDtrID=251

με σημερινή τιμή περί τα 90 ευρώ, τα 3,20 ευρώ μέρισμα είναι απόδοση περίπου 3,5 %

Not bad at all ,

και 1 νέα μετοχή για κάθε παλιά ....

Καί γιά υτό το χαρτί τρέχει σήμερα .............. με μιά μικρή διόρθωση 1 νέα μετοχή γιά κάθε 4 παλιες.

Πάντως στις χθεσινές προβλέψεις έπεσα τελείως εξωωωωωωωωωωωω!!!!

Να δούμε τι θα κάνει η ΕΚΤ τώρα!

θα ήθελα η εκτιμήσεις μας να έχουν παρελθοντικό χρόνο οπως μεχρι στιγμης συμβαινει

προτροπες για αγορα οποιονδηποτε μετοχων ,παραγωγων,νομισματων θα παρακαλουσα να μην γίνετε

θα ήθελα η εκτιμήσεις μας να έχουν παρελθοντικό χρόνο οπως μεχρι στιγμης συμβαινει

προτροπες για αγορα οποιονδηποτε μετοχων ,παραγωγων,νομισματων θα παρακαλουσα να μην γίνετε

Δεν θα ξαναπώ κουβέντα για $$$$$$

εγω λεω να πουλησουμε τα δικαιωματα και να κρατησουμε τις μανες:BDGBGDB55::BDGBGDB55: