BR με 19 ευρο πλεον.....

αντε να βγουν HD-DVD recorders να γραφουμε εκει πανω....

υπαρχουν κι αλλοι τροποι να υποσκελισεις την αγορα....

Απάντηση: Re: BR με 19 ευρο πλεον.....

αντε να βγουν HD-DVD recorders να γραφουμε εκει πανω....

υπαρχουν κι αλλοι τροποι να υποσκελισεις την αγορα....

Γιατί τα blu-ray recorders τι σε χαλάνε (βλέπε LG). Γράφεις την HD-DVD ταινία σε blu-ray δισκάκι :flipout:

Εγώ θεωρώ την τιμή ακόμα και στα 12 ευρώ καλή. Καλοί οι δίσκοι δεν λεω αλλά άλλο πράγμα να έχεις την ταινία στο δισκάκι. Και πόσες ταινίες θα κρατήσεις στους δίσκους? Υπάρχει και ένα όριο. Με τα δισκάκια δεν υπάρχει όριο...:antlers:

Σε αναλογία με το παράδειγμα των dvds, η σταθερή τιμή στην οποία θα πωλείται σε μερικούς μήνες ενα κενό BR θα κυμαίνεται στα 4 με 5,5 Ευρώ.

Ας πατήσει κάποιος το remote να περάσει ο καιρός...:D

Nai αλλα απ οτι ειδα ειναι μονο 25GB, δεν χωραει ολοκληρη ταινια...
Το 50αρι εχει 32 ευρω, πιο ακριβο απο το να το αγορασεις αυθεντικο δηλ.

Απάντηση: Re: BR με 19 ευρο πλεον.....

Nai αλλα απ οτι ειδα ειναι μονο 25GB, δεν χωραει ολοκληρη ταινια...
Το 50αρι εχει 32 ευρω, πιο ακριβο απο το να το αγορασεις αυθεντικο δηλ.

Ναι... Για blu-ray δεν κάνει. Για HD-DVD όμως....? -bye-

3.5Ε για να ανταγωνιστεί τα DVD. Τα διπλά για να ανταγωνιστεί τους σκληρούς δίσκους.
Ενα τεραμπάιτ περίπου έχει 0,23Ε/GB σε σκληρούς δίσκους.
Και μην ξεχνάμε ότι έρχονται δυναμικά οι solidstate σκληροί (σύντομα σε τεράστιες χωριτικότητες) που δεν χρειάζονται και την εξωτερική τροφοδοσία και είναι και μια τζούρα.

Παιδιά δεν διαφωνώ ότι οι σκληροί δίσκοι είναι πιο φτηνοί. Έχουν όμως τα αρνητικά τους.
Εγώ με 5 δίσκους (3τέρα) και έχω πρόβλημα...
Ενώ άμα βάλεις την ταινία στο δισκάκι, τελείωσες... Ούτε να σκεφτείς αν θα την σβήσεις να βάλεις άλλη στη θέση της ούτε τίποτα.... :flipout:

Άσε που άμα χτυπήσει ένας δίσκος 1 τέρα τι ζημιά έχεις πάθει...

Πιστεύω για μόνιμο backup αρχείων που δεν θέλουμε να σβήσουμε ποτέ (βλ. ταινίες) το δισκάκι είναι η καλύτερη λύση. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα σπάσει και το ψυχολογικό φράγμα των 10 ευρώ. Εγώ ετοιμάζομαι πάντως.... :BDGBDGB53:

Παιδιά δεν διαφωνώ ότι οι σκληροί δίσκοι είναι πιο φτηνοί. Έχουν όμως τα αρνητικά τους.
Εγώ με 5 δίσκους (3τέρα) και έχω πρόβλημα...
Ενώ άμα βάλεις την ταινία στο δισκάκι, τελείωσες... Ούτε να σκεφτείς αν θα την σβήσεις να βάλεις άλλη στη θέση της ούτε τίποτα.... :flipout:

Άσε που άμα χτυπήσει ένας δίσκος 1 τέρα τι ζημιά έχεις πάθει...

Πιστεύω για μόνιμο backup αρχείων που δεν θέλουμε να σβήσουμε ποτέ (βλ. ταινίες) το δισκάκι είναι η καλύτερη λύση. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα σπάσει και το ψυχολογικό φράγμα των 10 ευρώ. Εγώ ετοιμάζομαι πάντως.... :BDGBDGB53:

και εγω κανω μπακ απ ολα οσα εχω στους σκληρους μου ....ολα σε δισκακια !

και οι σκληροι καλοι ειναι αλλα αμα παθουν κατι ......:slapface: