Brad Mehldau Live!

Η σχέση μου με τα κονσέρτα της τζάζ είναι λίγο περίεργη: την κοινωνώ καλύτερα μέσα από τους δίσκους.
θα πάω όμως. ο Mehldau, είτε σόλο είτε με τρίο, είναι μέσα στους 4 ή 5 καλύτερους σε αυτό που κάνει παγκοσμίως.

Και όμως τόσα live αποτυπωμένα σε δίσκους , σε κάνουν να αναφωνείς "Γιατί να μην ήμουν εκεί ;" ( Κάπως σαν το πρωτο λάιβ των EST στο Σάνυ στη Χαλκιδική , όταν ακόμη δεν είχαν το Hype που απέκτησαν στην Ελλάδα κι ήταν εκπληκτικοί - παρ' όλο που έφυγε κόσμος στο encore !!!!)

Η σχέση μου με τα κονσέρτα της τζάζ είναι λίγο περίεργη: την κοινωνώ καλύτερα μέσα από τους δίσκους.
θα πάω όμως. ο Mehldau, είτε σόλο είτε με τρίο, είναι μέσα στους 4 ή 5 καλύτερους σε αυτό που κάνει παγκοσμίως.

Τώρα που το λες.. νομίζω ότι μάλλον έχεις δίκαιο.
Αλλά και το Παλλας σα χώρος μου φαίνεται λίγο κρύος.
Αν μπορούσαμε να δούμε τέτοιες μουσικές σε ένα συναυλιακό χώρο κάπως ποιό μπαρ, χωρίς πολύ κόσμο, 30-40 άτομα θα ήταν μεγάλη εμπειρία. Όνειρα βέβαια όλα αυτά :argh: :bobby:

Απάντηση: Re: Brad Mehldau Live!

Αν μπορούσαμε να δούμε τέτοιες μουσικές σε ένα συναυλιακό χώρο κάπως ποιό μπαρ, χωρίς πολύ κόσμο, 30-40 άτομα θα ήταν μεγάλη εμπειρία. Όνειρα βέβαια όλα αυτά

Bar Alto, στο Amsterdam. Αχχχχχ, να'ταν τα νιατα δυο φορες....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Brad Mehldau Live!

Ti, κλαρίνα και τσάμικα παίζανε στο alto???? :flipout::flipout::flipout:

Oχι, απλα μελαγχολώ οταν σκεφτομαι πως καποτε ειχα χρονο και πηγαινα παντου. Με ελαχιστα χρηματα κι ομως πηγαινα! Τωρα, αστα...

Να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω Πέτρο....

Όταν καταλάβουμε πως το πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο είναι ο χρόνος και όχι το χρήμα θα περνάμε πολύ καλύτερα τη ζωή μας.
Το κακό είναι ότι δεν πάνε μαζί αυτά τα δύο.

Να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω Πέτρο....

Όταν καταλάβουμε πως το πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο είναι ο χρόνος και όχι το χρήμα θα περνάμε πολύ καλύτερα τη ζωή μας.

Η πλακα ειναι πως το εχω καταλαβει!

Ενημερώνω ότι η προπώληση εισιτηρίων για Mehldau και Katche έχει αρχίσει.
Χθες το βράδυ το αντιλήφθηκα κι εγώ.
Για Chick Corea δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία έναρξης προπώλησης.
Όσοι πιστοί λοιπόν, σπεύσατε.
Ήδη η πρώτη σειρά για Mehldau και Katche έχει εξαντληθεί.
:drummer:

Ενημερώνω ότι η προπώληση εισιτηρίων για Mehldau και Katche έχει αρχίσει.
Χθες το βράδυ το αντιλήφθηκα κι εγώ.
Για Chick Corea δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία έναρξης προπώλησης.
Όσοι πιστοί λοιπόν, σπεύσατε.
Ήδη η πρώτη σειρά για Mehldau και Katche έχει εξαντληθεί.
:drummer:

Υπάρχει κάποιο site γιά online αγορά εισιτηρίων γιά τον Mehldau???