βραδυμεταφορές!

Συνεχίζω και δίνω μερικές πληροφορίες ακόμα.

Έχω παραγγείλει αυτά τα ηχεία (2 τεμάχια)

http://www.odes.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/17d17f447609008d7b51ba8258f5c6c7.gif

Με παίρνει τηλ. το κατάστημα και μου λέει οτι κάνει 55 (Αθήνα Καρδίτσα).
Του λέω να τους διώξει.
Τα στέλνει τώρα με μεταφορική εταιρία 15 .

Καλά για τα λεφτά που περιμένω από τους άλλους οτι πήρτατε εσείς πήρα κι εγώ!
Ένας μήνας τώρα.

Θωμά άλλο πράγμα οι courier εταιρείες και άλλο πράγμα οι μεταφορικές.
Μη τα μπερδεύουμαι.

Το μήλο και το αχλάδι φρούτα είναι αλλά δεν είναι το ίδιο.

Η courier έχει ακριβό τιμολόγιο ανά κιλό, ενώ οι μεταφορικές όχι.

Επίσης στην courier υπάρχει περίπτωση να φτάσει κάπως σε καλύτερη κατάσταση (από ότι να το έστελνες με μεταφορική) το πακέτο που θα στείλεις ενώ στην μεταφορική έχει 50% πιθανότητες να φτάσει έτσι όπως το έστειλες.

Η courier θα στο έχει την επόμενη ημέρα εκεί (εκτός αν είναι δυσπρόσιτη περιοχή) ενώ η μεταφορική μπορεί και 2-3 ημέρες αναλόγως τις φορτωτικές.

Απάντηση: Re: βραδυμεταφορές!

Θωμά άλλο πράγμα οι courier εταιρείες και άλλο πράγμα οι μεταφορικές.
Μη τα μπερδεύουμαι.

Το μήλο και το αχλάδι φρούτα είναι αλλά δεν είναι το ίδιο.

Η courier έχει ακριβό τιμολόγιο ανά κιλό, ενώ οι μεταφορικές όχι.

Επίσης στην courier υπάρχει περίπτωση να φτάσει κάπως σε καλύτερη κατάσταση (από ότι να το έστελνες με μεταφορική) το πακέτο που θα στείλεις ενώ στην μεταφορική έχει 50% πιθανότητες να φτάσει έτσι όπως το έστειλες.

Η courier θα στο έχει την επόμενη ημέρα εκεί (εκτός αν είναι δυσπρόσιτη περιοχή) ενώ η μεταφορική μπορεί και 2-3 ημέρες αναλόγως τις φορτωτικές.

Εντάξει ρε Άγγελε σωστά είναι και αυτά που λες αλλά να σου τα παίρνουν χοντρά και όταν είναι να σου φέρουν τα χρήματα πίσω να έχει περάσει ένας μήνας και τίποτα.
Για ποια υπηρεσία και ποια εξυπηρέτηση πληρώνεις;

Προς ΘΕΟΥ δεν είπα ότι είναι σωστό αυτό που κάνουν, απλά αναλύω την όλη κατάσταση πως έχει.

Κανονικά μπορείς να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα μου πεις συγκινήθηκαν τώρα αλλά αν κάνουν αρκετοί πίστεψε με θα συγκινηθούν μόλις αρχίσουν και τρώνε πάλι προστίματα όπως παλαιότερα !!! Έτσι την έφαγαν και οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών και τώρα τρέχουν. Αλλά θέλει καταγγελίες αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.

Η ΕΕΤΤ άλλο που δεν θέλει να δίνει πρόστιμα να γεμίζει τα ταμεία.

Και εμένα όταν έστειλα στον malakudi τον dreambox 10-15 μέρες μου λέγανε και του είπα ότι θα το στείλω κανονικό και άμα θέλει ας τα βάλει στον λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Τα έβαλε την ίδια στιγμή την άλλη μέρα πήρε το δέμα και όλοι είμασταν ευχαριστημένοι. Τι θέλω να πω ?
Εμπιστευτήται τους άλλους δεν είναι όλοι κλέφτες ειδικά στις αγοροπωλησίες μεταξύ μελών δεν πρέπει να τους δίνουμε τσάμπα λεφτά. Ειδικά για ποσά 50-100 είναι βλακεία η αντικαταβολή.

Και εμένα όταν έστειλα στον malakudi τον dreambox 10-15 μέρες μου λέγανε και του είπα ότι θα το στείλω κανονικό και άμα θέλει ας τα βάλει στον λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Τα έβαλε την ίδια στιγμή την άλλη μέρα πήρε το δέμα και όλοι είμασταν ευχαριστημένοι. Τι θέλω να πω ?
Εμπιστευτήται τους άλλους δεν είναι όλοι κλέφτες ειδικά στις αγοροπωλησίες μεταξύ μελών δεν πρέπει να τους δίνουμε τσάμπα λεφτά. Ειδικά για ποσά 50-100 είναι βλακεία η αντικαταβολή.

Συμφωνώ απόλυτα. :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: βραδυμεταφορές!

Συμφωνώ κι εγώ.

40 μέρες πέρασαν κι ακόμα τίποτα!
Αν περάσω καμιά μέρα από εκεί θα γίνει χαμός.
Θα τ´ακούσουν άγρια.

γνώμη μου είναι να ρωτήσετε πιο είναι το κατάστημα που παρέδωσε, να πάρετε τηλ να ζητήσετε τον καταστηματάρχη (όχι τον υπεύθυνο γιατί άλλος θα είναι όχι ο ίδιος) και να του ρίξετε μερικά μπινελικάκια να πιάσουν τόπο !!

Επειδή έχω προηγούμενη εμπειρία, είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι πάγια τακτική αυτών των απατεώνων.
Θυμάμαι την άλλη φορά που το ποσό ήταν μεγάλο είχα πραγματικά ανησυχήσει και πήρα τηλ. στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.
Εκείνοι άνοιξαν τους υπολογιστές τους και βρήκαν υποτίθεται που είχε παρουσιαστεί το κόλλημα και σε δυο τρεις μέρες με ειδοποίησαν και πήρα τα χρήματα.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν έλεγαν όταν πήγα εκεί οτι ο χρόνος που θα χρειαστεί να περιμένω είναι δυο μήνες.
Θα ήταν δική μου η ευθύνη αν το δεχόμουν.

θωμα καλησπερα.
επειδη χρησιμοποιω την ιδια μεταφορικη για αποστολες προιοντων
του καταστηματος που δουλευω και εχει συμβει κανα τεσσαρι φορες
το ιδιο σκηνικο, σε συμβουλευω να παρεις ενα τηλεφωνο στο καταστημα της περιοχης σου και συζητα το(:furious3:) μονο με τον υπευθηνο/ διευθηντη.Ζητα του και τα στοιχεια του και πες του οτι αν δε λυσει ο ιδιος το προβλημα σε Χ ημερες θα το αναφερεις στα κεντρικα.Συνηθως αυτο τους ενεργοποιει.