Βραδυνη εμπειρία (ημι-τρόμου...)

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Πήγα λοιπόν ο καψερος να δω το νοβοκούτι μου το βράδυ και μαυρη μαυρίλα...

Το σύστημα σπίτι είναι η ORIGINAL κάρτα ΝΟΒΑ στον DM600 να μοιράζει και στον DM800(το ξέρω ότι είναι ανάποδο αλλά τι να κάνουμε...)

Μετά απο 2 χρόνια αναγκάστηκα να περάσω τις γραμμες και στο 800ρη, γιατι λέω "τάπαιξε ο 600ρης". Τις πέρασα, έβαλα την κάρτα... τπτ... :furious3::furious3:

Τις πτάει... λέω "κάηκε η κάρτα"

ΑΛΛΑ, δε βάζω λέω τον παλάιο Πατατασατ που ευτυχώς έχω φυλάξει (για τέτοιες περιπτώσεις, προφανώς) μπας και δείξει το εκραν???

Πράγματι το βάζω και ... τπτ αλλα ένα μύνημα "καρτα προσβασης απενεργοποιημένη". Να πω ότι έιμαι πελάτης από το 2000 και από το 2006 περίπου βλέπω εκτός πατατασατ χωρίς πρόβλημα...

Εκει που έπαιρνα τηλ στη ΝΟΒΑ (που δεν απαντούσε γιατί οι υπηρεσίες κλείνουν στι 22.30) ξαφνικά άρχισε να δουλευει, μέσω πατατασατ.

Περιτό να πω ότι μετά έβαλα την κάρτα και στον 600ρη και το 800ρη και δουλεψε μια χαρα...:2thumb22sup:

Εχει τύχει σε κανέναν άλλο κατι παρόμοιο???? Μήπως έχει ξανασυζητηθεί στο φορουμ το ζήτημα??? αν είναι έτσι παρντον, έπρεπε να είμαι πιο επιμελής...:Banane0:

Μάλλον ξαναέκανε επίθεση στους πειρατές η νοβα.....

Όχι μάλλον, αυτό έγινε! Και ήταν επίθεση γενοκτονίας! Κάποια φόρα έχουν βουήξει ή καλύτερα...βογγήξει!!!

Έχουνε πάρει φωτιά τα forum.
"Τώρα κλαίν' όλα τ' αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια"

φιλε τι version ειναι η καρτα σου?...παιδια ..υπαρχουν ακομα παλιες στην πιατσα? 4αρες 2αρες κτλ

Πρεπει να ήταν γερή εκκαθάριση γιατί εμένα τουλάχιστον πρώτη φορά μου συνέβη αυτό που σας περιέγραψα παραπάνω...

(Ερώτηση: Αν δεν είχα τον Πατατάσατ τι θα έκανα??? Ο Dreambox θα μπορούσε να ξανα-ενεργοποιήσει την κάρτα?...)

Με τον DM δύσκολα γιατί δεν έχει irdeto ενσωματωμένο, με οποιονδήποτε άλλο δέκτη που έχει ενσωματωμένο irdeto δεν θα έχεις πρόβλημα.

Με τον DM δύσκολα γιατί δεν έχει irdeto ενσωματωμένο, με οποιονδήποτε άλλο δέκτη που έχει ενσωματωμένο irdeto δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ευχαριστώ. :2thumb22sup:

Είπαμε τους έχουν πάει αυτούς (ΝΟΒΑ) στην επιτροπή ανταγωνισμού, δεν είναι έτσι??